Goska napisał: |
Powyzszy artykul jest chyab kaczka dziennikarska, bo nikt nie moze opuscic lotniska bez kontroli. Zaloga samolotu musi zdac samolot bedac w komplecie.
|
To nie jest kaczka dziennikarska. To jest celowe psychiczne przygotowanie społeczeństwa do konieczności zmiany przepisów o zachowaniu się pasażerów w samolotach.
Lotnisko i samoloty są najlepszym miejscem do trenowania społeczeństwa do bezwzględnego posłuszeństwa. W ciągu ostatnich 10 lat udało im się doprowadzić do tego, że świadomy człowiek czuje się tam jak prowadzone bydło na rzeź. Zdarza się, że pasażerowie sami donoszą o dziwnych zachowaniach innych i to wszystko przez propagandę o terroryzmie.
Nigdy wcześniej nie pobierano mi odcisków palców, nie robiono mi zdjęcia siatkówki oka, nie zaglądano mi w spodnie, dopóki nie zacząłem latać samolotami. Dzisiaj już nie tylko każą ściągać buty, ale prześwietlają do naga.
Długie korytarze, bramki, czujniki, psy obwąchujące, wagi bagażu, kamery, rewizje, prześwietlanie, odciski dłoni, przepytywanie - to mi tylko przypomina jedno: obóz koncentracyjny.
Najgorsze w tym wszystkim jest to że ludzie nie protestują.
.