W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Wycieczka izraelskich dzieciaków do Polski   
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
16 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 6049
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mczesiekk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:39, 16 Lip '10   Temat postu: Wycieczka izraelskich dzieciaków do Polski Odpowiedz z cytatem

Szukalem czy gdzies nie bylo, ale nie znalazlem.
Czesc materialu w ktorym jest pokazana wycieczka dzieciakow do PL, wraz z tajnym agentem sluzb specjalnych, ktory jest z nimi po to, aby chronic je przed polskimi neonazistami...

Indoktrynacja od mlodych lat.
Krzysiak

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:31, 17 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niezle..
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Dysputant

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:19, 17 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

-.-
nie uwierzył bym puki nie zobaczyłem...
5 daję za znalezienie video.

Tylko poza tym że krzywią młodym ludziom psychikę.
Nie wiem co o tym myśleć.
Indoktrynacja niczym w Korei północnej

http://www.pown.it/3385
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Oponamotopek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:29, 18 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ha ! Wygląda to okropnie, uprzedzenia pakowane sa na maksa, po tej dziewczynie widac bylo to najlepiej gdy sobie "przetłumaczyła" wypowiedz staruszka. Takie jezdzenie po dzungli ...

Ja mialem przyjemnosc widziec taka pielgrzymke do Polski, co ciekawe w ich program wizyty był wliczony czas na obcowanie z lokalna mlodzieza, dobre kilka godzin. Może coś idzie w tym kierunku, oby ...
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:06, 18 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

biedne dzieci.
gorszy brainwash niż w polskiej szkole na religii Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
mczesiekk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:32, 18 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I sa efekty:
Cytat:
Toskańczyk Roberto Lucchesini, od kilku lat mieszkaniec Krakowa, ostatnio prawie nie śpi. Zanim zacznie normalnie poruszać rękami, będzie musiał przejść długą rehabilitację. A wszystko po tym, jak w biały dzień na oczach przechodniów i kilkudziesięciu nastolatków zamkniętych szczelnie w autobusach zaopatrzeni w ostrą broń izraelscy ochroniarze skrępowali mu z tyłu ręce nad głową i skuli go kajdankami. Na środku krakowskiej ulicy.

Cytat:
Podobnego zdania jest również inna mieszkanka Kazimierza, urzędniczka Beata W., której izraelscy ochroniarze przetrzepali niedawno na jednej z ulic torebkę, zupełnie nie wyjaśniając przyczyn.
– Kiedy spytałam, o co właściwie chodzi, kazali mi się zamknąć. Posłuchałam, przestałam się odzywać, bałam się, że za chwilę każą mi się rozebrać do naga – irytuje się urzędniczka.

Cytat:
Odpowiedzi na pytanie nie otrzymał również młody polski Żyd, który jak zwykle w szabat kilka miesięcy temu chciał pomodlić się w swojej synagodze. Zapytał jedynie, dlaczego nie może wejść do świątyni. Zamiast odpowiedzi otrzymał kilka kopniaków.
– Widziałem to na własne oczy – mówi Mike Urbaniak, redaktor Forum Żydów Polskich i korespondent „European Jewish Press” w Polsce. – Widziałem, jak właściwie bez jakichkolwiek powodów mój kolega został brutalnie zaatakowany przez agentów ochrony z Izraela.

Cytat:
Jego zdaniem Izraelczycy zasadniczo uważają, że Polacy nie są dla nich równymi partnerami. I nie chodzi o to, że nie potrafią ich dzieciom zapewnić bezpieczeństwa.
– Nie są równymi partnerami do jakiejkolwiek dyskusji. Dotyczy to także wspólnej i dzisiejszej historii oraz polityki. Efekt jest taki, że młodzież izraelska widzi w Polakach ludzi drugiej kategorii, postrzega ich jako potencjalnych wrogów – wyjaśnia bez ogródek.
O tym, że profesor ma sporo racji, świadczyć może instrukcja postępowania z tubylcami rozdawana jeszcze kilka lat temu młodym Izraelczykom udającym się do Polski. Znalazł się w niej zapis: „Wszędzie będziemy otoczeni przez Polaków. Będziemy nienawidzić ich z powodu udziału w zbrodniach”.

Brak slow...

Cytat:
Sześcioletni Krzyś z Kazimierza też grał w piłkę. 15 kwietnia, w niedzielny wieczór, po tym jak strzelił dwa gole, chciał normalnie wrócić do domu. Domu położonego blisko synagogi, przed którą zgromadziły się na uroczystościach poprzedzających Marsz Żywych setki młodych Izraelczyków. Tuż przed ulicą Szeroką Krzysia zatrzymało kilku zdecydowanie niemiłych panów. – Dziś jest to teren półprywatny. Przejścia nie ma – usłyszał. Nie pomogły prośby chłopca, że jak nie wróci na czas do domu, jego mama będzie się denerwować.
„Bramkarze”, co ciekawe, tym razem polscy, i co jeszcze ciekawsze, w towarzystwie krakowskich policjantów, okazali się również głusi na prośby wycieczki Holendrów, którzy pół roku wcześniej zarezerwowali sobie kolację w restauracji przy ulicy Szerokiej. – To wolny kraj? – próbował upewnić się jeden z turystów.

Cytat:
– Samolot po wylądowaniu w Polsce młodzieży izraelskiej wygląda jak pole bitwy – przyznaje pracownik LOT proszący o anonimowość. – Najgorszy jest jednak stosunek tych dzieciaków do polskiej obsługi. Niedawno jedna ze stewardes dostała od młodego Izraelczyka w twarz. Tylko dlatego, że zbyt długo czekał na coca-colę.

Cytat:
Na własnej skórze przekonała się o tym Katarzyna Łazuga, studentka z Poznania. Na jednym z polskich lotnisk uczestniczyła w zajęciach kursu pilotażu turystycznego. – Do pomieszczenia, w którym przebywaliśmy, weszli młodzi ludzie z Izraela – wspomina. – W chwilę później nasza grupa w pośpiechu musiała przerwać zajęcia i opuścić salę. Izraelscy ochroniarze kazali nam się wynieść, natychmiast i bez gadania. Bo… za bardzo gapiliśmy się na ich podopiecznych.

http://judeopolonia.wordpress.com/2010/0.....-w-polsce/

Info troche nie w terminie, ale jednak. Obejdzie sie bez komentarza.
Genezyp_Kapen

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:26, 18 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wyborcza jakieś dwa albo 3 lata temu pisała o krakowskich hotelarzach, którzy mają problem z żydowskimi wycieczkami. Po wycieczkach hotele w których mieszkają są całe zdemolowane, powyrywane umywalki, poprzewracane szafy, odchody na meblach ścianach i w zlewozmywakach.. rewanżują się Polakom za holokaust Smile Bo przecież my go zrobiliśmy ! Nasi przodkowie !

Ja osobiście w okresie wakacyjnym mijam dziesiątki grup żydowskich wycieczek (mieszkam w centrum Krakowa) Nie ma z ich strony jakiegokolwiek szacunku, jeśli idą chodnikiem, to nie ma opcji, że go współdzielą, oni po prostu idą "swoim" własnym prywatnym chodnikiem, na którym nie ma prawa być GOJÓW !! Tyczy się to mężczyzny jak i mojej małżonki (kobiety)
ZERO SZACUNKU !!!
Dysputant

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:08, 21 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ktoś po prostu chce aby dalej byli nie lubiani -.-
Widać to im na rękę. Ciekawe czy są Izraelskie prawda2.info
gdzie starają się gadać o tym praniu mózgów.

http://www.pown.it/3385
Powrót do góry
Scorpio

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:24, 21 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

temat na wykopie
http://www.wykop.pl/link/411783/dzieci-izraela/

są lepsi niż goebbels i cała śmietana nazistowskiej edukacji
Powrót do góry
5k18a

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:53, 21 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wykop jest zakopany...
dr Pix

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:11, 21 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jakieś pięć lat temu latem widziałem taką wycieczkę w warszawskich łazienkach...

była to młodzież w wieku licealnym kilku opiekunów i duży gość w ciemnych okularach ubrany na czarno pod marynarką miał broń w kaburze na szelkach...
Powrót do góry
Flimon

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:24, 21 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi napisał:
biedne dzieci.
gorszy brainwash niż w polskiej szkole na religii Smile

Ha. Jeśli w polskiej szkole na religii jest jakiś brainwash to chyba na zasadzie antyreklamy Smile
Powrót do góry
chójaduch

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:53, 13 Paź '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Published Sunday, October 13, 2013
Turkish Students Make Nazi Salute at Majdanek
Claimed 'Heil Hitler' at Israelis Was Joke

By JTA

Two students from Turkey were arrested in Poland for using a Nazi salute on a group of Israeli students visiting the Majdanek concentration camp.
The Turkish students were taken into custody in Poland. The incident last week was reported in the Turkish media on Friday, according to Today’s Zaman.
The students reportedly made the Nazi salute and said “Heil Hitler” when they met a group of students from Israel.
The Israeli group filed an official complaint, leading to the detention of the two Turkish students, who said the action was a joke, according to Zaman.
If they are found guilty of the charges of promoting fascist propaganda, the students could face up to three years in prison.
http://m.forward.com/articles/185540/
Powrót do góry
chójaduch

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:00, 15 Lut '14   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
7 lutego 2014 roku "Gazeta Wyborcza" opublikowała artykuł Eli Sidi "Serdecznie witamy w Auschwitz". Autorka stara się przeforsować tezę, której nie ukrywa: wycieczki młodych Izraelczyków do Polski nie służą nauczaniu o Szoa, tylko wzbudzaniu i pielęgnowaniu polonofobii i żydowskiego szowinizmu.
Nad tytułem wypocin Sidi nawet się nie zatrzymamy. Nawet jeśli miał być ironiczny - istnieją nieprzekraczalne granice przyzwoitości, których, jak widać, Ela Sidi nie uznaje.
Już na początku artykułu Ela Sidi serwuje czytelnikom zdania o agresywnym zachowaniu młodych Izraelczyków wobec Polaków i strachu polskich przechodniów, zmuszonych do ucieczki przed izraelską grupą na drugą stronę ulicy. Nawet jeśli pominiemy milczeniem, że każdy może napisać wszystko, co mu ślina na język przyniesie i jeśli nie podaje źródeł (pod hasłem "ten zapytał mnie o to, a tamten dodał jeszcze tamto") opublikować "wypowiedzi" nieistniejących osób o zdarzeniach, które nie miały miejsca - chcemy podkreślić niespójność tego wiodącego akapitu z dalszym w tekście.

Więcej: http://izrael.org.il/opinie/4121-oszczerstwo-ela-sidi-auschwitz.html
Powrót do góry
Leon

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:48, 16 Lut '14   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W goownie wyborczym był taki art ?? Shocked
Powrót do góry
ElComendante

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:30, 16 Lut '14   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Judaistyczny, czy jak się oni tam zowią, szowinizm jest znany od samego początku istnienia tej grupy religijno-etnicznej.
Cała koncepcja ich religii, państwowości opiera się na szowinizmie, więc skąd w ogóle nagłe zdziwienie jakiejś głupiej cipy, że są szowinistyczni wobec Polaków, jak są wobec wszystkich, wszędzie i zawsze.

"o agresywnym zachowaniu młodych Izraelczyków wobec Polaków i strachu polskich przechodniów"

Natomiast to stwierdzenie raczej mało jest dla mnie wiarygodne. To znaczy przyjmuję, że albo jest to prowokacja, żeby dostali wpierdol, albo jest to wyolbrzymione. Ewentualnie był jakiś pojedynczy incydent, ale to że za powtarzające się incydenty tego typu nie dostaliby już wpierdol to jest dla mnie poza moim oglądem rzeczywistości.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
chójaduch

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:41, 17 Lut '14   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Leon napisał:
W goownie wyborczym był taki art ?? Shocked

Gdybyś czytał szechterówkę wiedziałbyś, że sympatyzuje z palestyńskimi terrorystami i sieje antyizraelską propagandę ...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: