Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:32, 06 Wrz '22
Temat postu:
"Dziś Gruzja, jutro Ukraina, a potem mój kraj moja ojczyzna" ~słowa Kaczyńskiego.* - te słowa należy rozumieć tak: Dziś Gruzją , jutro ukrainą — a w końcu uzbrojoną w głowice atomowe Polską będziemy drażnić i prowokować Rosję ...
... A dziś to już wiadomo, że to Gruzja pierwsza strzelała na stronę rosyjską - a nie odwrotnie - potwierdzone info => patrz raport ONZ <= ale niestety nie odszczekane powszechnie przez pejsatków,
... którzy tak długo drażnią i podsycają konflikt aby wreszcie mogli zakrzyknąć "aj waj pobili mnie napadli, gwałtu~! biją~!!" -czyli stara syjonistyczna metoda "na ofiarę" .. -i stare odwieczne syjonistyczne marzenie: zrobić z Rosji swoje eldorado (jakie mięli jeszcze do niedawna na U-krainie ) ..
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 08:51, 07 Wrz '22
Temat postu:
To jest proroctwo kurduplowatego parcha, jak tylko się wypełni to zrobią z niego świętego, zobaczycie.... Polaczki też lubią tworzyć swoją martyrologię i składać ofiary, by potem wynosić bohatyrów na ołtarze...
_________________ *** STOP wojnie z Rosją ***
Wysłany: 23:07, 02 Maj '23
Temat postu:
emisariusz napisał:
"Dziś Gruzja, jutro Ukraina, a potem mój kraj moja ojczyzna" ~słowa Kaczyńskiego.* - te słowa należy rozumieć tak: Dziś Gruzją , jutro ukrainą — a w końcu uzbrojoną w głowice atomowe Polską będziemy drażnić i prowokować Rosję
Oj nie wsmak @czekasiowi-kochasiowi te różne Piskorskie, Pitonie.. Sykulińskie. On chętnie dodałby Sy-n-kulińskie (bo tak chętnie się Syn-do wszystkiego dodaje, synkracja... i t.d. ) -- i udawał że to Skurwysynku - lińskie... A potem jeszcze na bezczela udaje że to niby nie on jest ze szkoły czekistowskiej -lub czekistosko-marksoskiej... , choć sam ma jak wół na czole wyryte: Czekan. W dodatku to czekanem sam Stalin się posłużył wysławszy owo hasło w cztery strony świata, jako przestrogę do wszystkich rozłamowców.
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #