W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

NWO  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 697
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aro_klb

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:11, 09 Lis '07   Temat postu: NWO Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ghostface

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:55, 13 Lis '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fuck the NEW WORLD ORDER i tepic robactwo ktore stara sie go wdrozyc
Powrót do góry
gnosis

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:09, 14 Lis '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I jak to zrobisz?
ocochodzi

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:25, 14 Lis '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uswiadamiac ludzi, w USA jest coraz wiecej demonstracji i protestow, dlaczego u nas mialoby tego nie byc? Europa zawsze byla "zaspana" czas ja obudzic
Powrót do góry
ghostface

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:40, 14 Lis '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ocochodzi swietnie ujales to co sam chcialem powiedziec
Powrót do góry
ocochodzi

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 04:37, 26 Lis '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.youtube.com/watch?v=OgfzqulvhlQ&feature=related ten film pokazuje chyba najlepiej jak nalezy walczyc z NWO
Powrót do góry
piotrek84

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:53, 26 Lis '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ocochodzi napisał:
uswiadamiac ludzi, w USA jest coraz wiecej demonstracji i protestow, dlaczego u nas mialoby tego nie byc? Europa zawsze byla "zaspana" czas ja obudzic

Wygląda na to że naszych rodaków też należy już "obudzić"

http://video.google.pl/videoplay?docid=6.....;plindex=0
Powrót do góry
Spektrometr

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:12, 26 Lis '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze będą psychopaci, chciwi, rzekomo prawi szaleńcy pozbawieni współczucia, dla których gwałt stanowi opcję, którzy osiągają korzyści i odczuwają przyjemność w utrzymywaniu innych w stanie niewolnictwa i ucisku. NWO i działania z nim związane (w celu jego wprowadzenia) stanowią podstawową przyczynę wojny i pokoju, nędzy i ucisku. Pozwala nam to na zabijanie "złych" i głodzenie dzieci dla sprawy. Pozwala na prowadzenie megazabójczych wojen i tolerowanie plag, na wprowadzenie handlowych embarg, militaryzacje kosmosu i zarazem zachowanie "honoru" mimo zaangażowania się w takie niegodziwości. Pozwwala to nam kłamać, zmienić zdanie i oszukiwać i nadal uważać, że jesteśmy, wspaniali, współczujący i że robimy to dla kogoś. Gdyby sytuacja nie była tragiczna, jaką jest, byłaby komiczna. Z całą pewnością jest absurdalna.

Rzecz w tym, że gwałt działa i leży u podstaw każdych negocjacji. Każdy rząd lub instytucja pragnie kontrolować tych, którzy dadzą się stłamsić. Problem polega tylko na tym, kiedy i gdzie go zastosować. Wszystkie rządy gromadzą siły umożliwiające gwałt i rządzą po przez strach i przemoc z pomocą policji i armii, nawet gdy żelazna pięść przybrana jest w jedwabną rękawiczkę. Między władzą i zdolnością do zniszczenia, ucisku , więzienia i obalania można w naszym świecie postawić znak równości. Wymaga ona, aby wszyscy byli cicho, nie łazili po ulicach i protestowali jedynie w formie nieefektywnej.

Jedynie instytucje, przemysł rozrywkowy,sprzedawcy, tchórze, złodzieje i specjaliści od tyranizowania potrzebują mglistego spokoju, aby prząść swoje sieci, oraz zauroczonego i przyjmującego wszystko za dobrą monetę audytorium. Pozostałych dobrze zabawić, informować i doprowadzić do porozumienia może dowolna szczera osoba, która nie boi się rozhuśtywania na boki cieknącej łodzi. Aby dokonać rzeczy wielkich, należy być skrajnym w swoich działaniach, dźgać wygodniackie strefy.

Życie jest teraz domem dla obłąkanych, w którym normalny człowiek nie ma miejsca, nie może funkcjonować. Bycie człowiekiem jest dla społeczeństwa bezużytecznym atrybutem. Społeczeństwo potrzebuje maszyn.
Mniej odważni, ci, którzy poddali się, pozwalając na utożsamianie ich z zawodem, na eksploatowanie ich funkcji, wyparli prawdziwych ludzi. Świat usunął się spod stóp ludzi honoru. Przestali być wzorcem w społeczeństwie , które potrzebuje teraz funkcji a nie pełnych ludzi.

W tym świecie bez granic, rządzonym przez teorie, jest bardzo dużo duchowych uchodźców. Ostatecznie, każdy z nas stanął przed wyborem: poddać się, jak bydło prowadzone na rzeź, lub walczyć jak lwy w obliczu zagrożenia.

WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE
XTC88

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:22, 26 Lis '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zamiast umówić się na strajk ostrzegawczy w warszawie to wy zaznajamiacie siebie nawzajem czym jest NWO.... Ludzkośc chce poznać prawde. wyjdzie wreszcie na tą ulice.. jak alex jones , david icke i inni agencji ...
Powrót do góry
albercik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:15, 27 Lis '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ocochodzi napisał:

Dlatego to w usa tworzone sa takie siły policyjno-wojskowe przeciw protestantom..
Protesty oczywiscie na nic sie zdadza, poza uświadomieniem czesci społeczenstwa.
Powrót do góry
mandarck

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:40, 27 Lis '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

założyć tajną komórkę finansującą i organizującą zamachy na czołówkę twórców NWO : > Cool i nigdy nie wspominać o tym na publicznym forum ! ^^

a tak szczerze to co daje nam uświadamianie innych(aczkolwiek namiętnie to robię)? Martwy uświadomiony i martwy nieuświadomiony nadal zostaje martwym nieprawdaż ;>?
Powrót do góry
ghostface

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:39, 01 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jedyna nadzieja w obniżce stóp w USA
Wersja oryginalna US rate cut hopes offer respite
Narastające oczekiwania obniżki stóp procentowych w USA w ciągu dwóch najbliższych tygodni, dostarczyły w piątek bardzo potrzebnego wytchnienia dla giełd.
Nie było ono jednak wystarczające, by powstrzymać uzyskanie jednego z najgorszych miesięcznych wyników dla globalnych giełd w ciągu ostatnich lat.

Giełdy papierów wartościowych w Hongkongu, Japonii, Europie i Londynie odnotowały w piątek wzrosty, których motorem było przemówienie Bena Bernanke, prezesa Rezerwy Federalnej. Inwestorzy potraktowali je jako wyraźną wskazówkę, że Fed obniży stopy procentowe. Rynki są tak pewne kolejnej obniżki, że rozpoczęły się spekulacje na temat tego, czy obniżka wyniesie ćwierć, czy pół punktu procentowego. W Nowym Jorku rynki odnotowały początkowo wzrosty, choć straciły one impet podczas sesji popołudniowej.

Na dalszą poprawę nastrojów korzystnie wpłynęły informacje, że amerykański Departament Skarbu jest bliski sfinalizowania planu podtrzymania krajowego rynku mieszkaniowego poprzez zamrożenie stóp procentowych dla pożyczek o podwyższonym ryzyku.

Jednak dobra passa ostatnich dni nie może ukryć fatalnego dla akcji miesiąca. W Nowym Jorku indeks S&P 500 wzrósł o 2,8 proc. w ciągu tygodnia do poziomu 1481,14. Mimo to w listopadzie indeks odnotował spadek o 4,4 proc. – jest to najgorszy wynik miesięczny w okresie niemal pięciu lat.

W Azji benchmarkowy indeks Hongkongu spadł o 8,6 proc. Jest to największy miesięczny spadek w okresie ponad trzech lat. W piątek giełda w Szanghaju odnotowała spadek o 2,6 proc., co zwiększyło stratę w listopadzie do 18,2 proc., największego miesięcznego spadku od lipca 1994 roku.

W Londynie indeks FTSE zamknął tydzień 2,7 proc. na plusie, na poziomie 6432,50. Jednak jeśli chodzi o ostatni miesiąc, indeks stracił 4,3 proc., uzyskując najsłabszy wynik od ponad roku.

Indeks FTSE Eurofirst 300 zyskał w tym tygodniu 3,4 proc. i zredukował swoje miesięczne straty do 4,3 proc. – mimo wszystko listopad pozostaje najgorszym miesiącem od maja ubiegłego roku.

We czwartek wieczorem Bernanke powiedział, że uznaje, iż “zacieśnianie warunków finansowych” ma potencjał szkodzenia gospodarce. Dalsze podwyżki oprocentowania pożyczek bankowych pokazały w piątek, że instytucje finansowe pozostały niechętne, by pożyczać sobie nawzajem środki. Chronią one swoje bilanse w związku ze zbliżającym się końcem roku finansowego.

- Mamy kryzys kredytowy i teraz wygląda na to, że doznamy ulgi ze strony Fedu - powiedział Tom di Galoma, szef ds. obrotu papierami skarbowymi w Jefferies & Co. “Jest bardzo duża szansa, że uzyskamy obniżkę o 50 punktów bazowych.”

Kontakty terminowe na stopy procentowe wskazują oczekiwania na poziomie 30 proc. obniżki głównej stopy procentowej o pół punktu, do 4 proc.

http://ft.onet.pl/11,4201,jedyna_nadzieja_w_obnizce_stop_w_usa,artykul.html

kolejny dowod jak tylko jedna instytucja FED steruje calum swiatem

Do kogo naley FED nietrzeba nikomu mowic. (rokefeler)
Powrót do góry
piotrek84

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:05, 01 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

UE zmusi Polske do wprowadzenia żywniści genetycznie zmodyfikownej!

http://biznes.onet.pl/0,1650991,wiadomosci.html
Powrót do góry
kombajndosalatek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:25, 01 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bo teraz takiej nie mamy,co ? Very Happy
te wszyskie ladne pomidorki ktore kupujesz w supermarketach- tak duze i czerwone, ze prawie zaraz wybuchna, rosly w naturalnych warunkach?
Powrót do góry
watpiacy_marek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:49, 01 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Halooo tu nie uświadomiony jeszcze ,przeciętny człowiek ,który mało wie i mało czyta . Jakby was pokazali w TV jak krzyczycie o nowym porządku świata to ja jako nieuświadomiony widz wziąłbym was za wariatów ,anarchistów lub komunistów ,którzy nie chcą kapitalizmu ,który jest dla mnie jedyną alternatywą po upadku komuny . To samo tyczy się protestów młodzieży z dredami (choc nie zawsze) podczas tych spotkań najważniejszych głów tego świata wyleciała mi z głowy nazwa (GTO ?) . Ja z ich krzyku nic nie rozumiem . I nigdy się tym nie zainteresowałem ,bo ja w nich widziałem tylko niewyżytą młodzież ,która lubi zadymy . Dzisiejsi politycy też kiedyś byli buntownikami .

Jaką alternatywę proponujecie ? Co zamiast USA ? Co zamiast Rosji ? Co zamiast Watykanu ? Co zamiast Muzułmanów ? Przecież musimy handlowac ,budowac itd.? Możemy nic nie kupowac i cofnąc się o 1000 lat . Nic nie produkowac ? A co z ludźmi ,którzy pracują w tych fabrykach ? Rozmawiamy tu sobie dzięki chyba armii USA ,czy to też propaganda i spisek - internet został wymyślony w USA czy nie ?

Te niby organizacje opanowujące świat to jak już to zrobią to co dalej ? Ci ludzie się zestarzeją i umrą ,a po nich kto będzie ? Ich synowie ? Wielu bogaczy nie może miec dzieci lub ich synowie są za głupi na rządzenie farmą ,a co dopiero światem . Czyli ci bankierzy chcą byc niesmiertelni ?

Załóżcie własną firmę ,która przyniesie miliony dolarów ,a podobno dzisiaj to nic trudnego ,bo wystarczy wymyślec stronę w internecie za małe pieniądze ,która przyciągnie miliony ludzi ,a później te zarobione miliony przeznaczcie na walkę z NWO . Czy będziecie woleli pomnażac te pieniądze ? Jak już staniecie się miliarderami to co byście robili ? Rozdalibyście swój majątek ?

Skąd wiecie ,że wasi pra...prapradziadkowie nie mordowali niewinnych ludzi ,żebyście wy mogli sobie snuc teorie spiskowe dzisiaj ? Człowiek zawsze łączył się w grupy . Ludzie już wiele razy byli niewolnikami w historii Ziemi . Ja nie czuję się wolny ,ale co znaczy "wolny" ? Mogę robic to co chcę i miec co chcę ? Jakby tak było to i ludzie nie baliby się nikogo to świat wyglądałby nieciekawie ,a może tylko nie mogę sobie tego wyobrazic ,bo jestem manipulowany ? Możliwe . Kiedyś pisano ,że internet to wielkie zagrożenie dla społeczeństwa ,a dziś okazuje się ,że dzięki internetowi mogę sobie porozmawiac z ludźmi ,którzy na ulicy nie chcieliby mnie znac .

Zniszczylibyście NWO i co dalej ? Przecież kiedyś,dawno temu azjaci czy muzułmanie też chcieli opanowac świat - czy nie ?

A co z Watykanem ? Czy też ma powiązania z NWO ? Przecież dysponuje ogromnymi pieniędzmi ,ma bardzo duże wpływy na świecie - wykształconych od niemowlaka chrześcijańskich przywódców . Dlaczego nie blokuje wojny ,a według mnie może w każdej chwili ? Co do III wojny światowej to chyba już się dawno zaczęła . Bliski Wschód ,Irak ,Czeczenia,Afryka - i w każdym Polska po trosze uczestniczy .

Jeżeli kogoś uraziłem to sorry ,ale ja naprawdę mało wiem i mało czytam ,a na dodatek jestem słabo wykształcony . Jeszcze mam wiele wątpliwości ,ale mam krótką pamięc . To może później napiszę .
Powrót do góry
albercik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:01, 01 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

watpiacy_marek: powinienes miec raczej niedoinformowany_marek. Nie obraz sie, ale bzdury piszesz. Tzn nie rozumiesz tych, do ktorych pisałes ten tekst.
Zalece jedno, bo nie wierze bys tak "nierozgarniety umysłowo", by pisac to co wyzej bez przeanalizowania pewnych faktow.
Doinformuj sie, poczytaj co nieco, obejrzyj filmy z tematu bimiego. Zastanow sie. Przeczytaj swojego posta. Zrozumiesz przynajmniej jedno - biles w złe dzwonki.

By wyrobic sobie zdanie na jakies zagadnienie, nie powinienes oceniac danego tematu zbyt pochopnie(mam na mysli napisanie swego posta skierowanego głownie do forumowiczow, nie zas komentujacych, podwazajacych tresci z materiałow wideo - chociazby).

Jesli wiec uwazasz nas za wariatow, obejrzyj chociaz pare tych filmow... Prosze Wink
Powrót do góry
watpiacy_marek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:17, 01 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

albercik napisał:
watpiacy_marek: powinienes miec raczej niedoinformowany_marek. Nie obraz sie, ale bzdury piszesz. Tzn nie rozumiesz tych, do ktorych pisałes ten tekst.
Zalece jedno, bo nie wierze bys tak "nierozgarniety umysłowo", by pisac to co wyzej bez przeanalizowania pewnych faktow.
Doinformuj sie, poczytaj co nieco, obejrzyj filmy z tematu bimiego. Zastanow sie. Przeczytaj swojego posta. Zrozumiesz przynajmniej jedno - biles w złe dzwonki.

By wyrobic sobie zdanie na jakies zagadnienie, nie powinienes oceniac danego tematu zbyt pochopnie(mam na mysli napisanie swego posta skierowanego głownie do forumowiczow, nie zas komentujacych, podwazajacych tresci z materiałow wideo - chociazby).

Jesli wiec uwazasz nas za wariatow, obejrzyj chociaz pare tych filmow... Prosze Wink

Ale ja oczekiwałem odpowiedzi od was ,a filmy obejrzałem . Co się tyczy wariatów to opisałem to co większośc o was by pomyślała gdybyście protestowali . To samo przeciętny człowiek w Polsce myśli o blokujących obwodnicę Augustowa. I to raczej ty mnie źle zrozumiałeś . Jeżeli mi tego nie wytłumaczycie to nie wytłumaczycie tego nikomu . Bo jestem przedstawicielem przeciętnego Polaka ,który oglada głupie seriale ,lubi się zabawic ,ma nudną pracę ,nudną rodzinę i nudne życie ,które uważa za normę .
Powrót do góry
watpiacy_marek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:39, 02 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie nie potrzebie się odzywałem Embarassed . Może wy też jesteście częścią tego planu Laughing . Szczerze to jestem za NWO ,nawet jeżeli kosztowałby mnie życie Twisted Evil . Nie widzę nic złego w jednoczeniu narodów w jedno państwo z jednym językiem ,walutą ,prawe itd. (chociaż to się wydaje nieprawdopodobne ,bo na świecie jest dużo ludzi z wysokimi ambicjami ,którzy chcieliby rządzic) . Ograniczenie wolności też ma swoje plusy - już nawet tak jest np. alkohol ,czyli narkotyk ,z którego państwo czerpie korzyści ,ale marihuana i twarde narkotyki już są złe . Przez alkohol zginęło i ginie codziennie setki ludzi . Nie wiem czy nie potraficie ,czy wam się nie chce wytłumaczyc mi i odpowiedziec na zadane wyżej przezemnie pytania. Mogę pisac pierdoły ,ale ja naprawdę mało wiem o świecie i mało czytam . Trochę mnie zniechęciliście do siebie i nie oczekuję już odpowiedzi . Powodzenia w walce z "wielkim planem". Mało też w tych filmach wspomina się o Rosji od której jesteśmy już uzależnieni ,o Watykanie od którego jesteśmy bardzo uzależnieni ,a bardzo dużo mówi się o USA . Rosja gdyby miała siłę militarną to robiłaby dokładnie to co USA teraz np. Afganistan ,Czeczenia (teatrzyk w szkole i w teatrze ,gdzie zginęło kilkunastu Rosjan niby przez terrorystów ) .
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:52, 02 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

do widzenia marek.
życzę ci byś wziął uział w kolejnym zamachu terrorystycznym zorganizowanym przez nwo - moze wtedy poczujesz sie spełniony.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Komzar

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:27, 02 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Wątpiący, to nie tak, że nam się nie chce odpowiadać. Pewne rzeczy są dla niektórych oczywiste.
Pytasz co będzie jak jak już nie będzie NWO, jaką mamy alternatywę.
Wyobraź sobie, że to bardzo proste. Ludzie rodzą sięi chcą umierać wolni. Nie potrzebują żadnej grupy która będzie mówiła im jak żyć. Dlatego to każdy sam zdecyduje co chce robić dalej. Oczywiście zasady współżycia i społeczne zostaną, wiadomo, że wolność jednego człowieka kończy się tam gdzie zaczyna drugiego.
Przypuszczam, że większość chce tego co Ty, jednego rządu i braku wojen. Aby jednak mogło to zaistnieć to potrzebujemy taki rząd wybrać a nie dawać się zniewalać tyranom. Wybrać przedstawicieli którzy będą służyli nam swoja wiedzą i rozwiązywali problemy a nie mnożyli je.
Alternatyw jest wiele, a droga do nich bardzo długa, jednak NWO to moim zdaniem tragedia dla miliardów ludzi.
Co zamiast Watykanu, pytasz. Ano nic. Człowiek nie potrzebuje mądrali która będzie mu mówić w co ma wierzyć, sam może sobie wysiąść książkę i zdecydować jaki ma światopogląd, może rozmawiać z innymi, za darmo. Nie widzę ani jednego powodu by tworzyć religie i podporządkowywać masy jednemu oszołomowi na szczycie piramidy władzy.
A jeżeli pytasz jak do tego doprowadzić to też odpowiedź istnieje już od tysięcy lat. Rozszerzając świadomość ludzi i pokazując im prawdę - sami zaczną mądrze wybierać.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
albercik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:07, 02 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale widocznie marek chce by uszyto z niego kapciuchy dla przyszłego pana tego swiata. Zartuje oczywiscie. Komentowac jego juz mi sie nie chce.
Powrót do góry
aro_klb

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:55, 03 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o dziwo we fragmencie przekazu z Kasjopei( moze to bzdura cos takiego czytać aczkolwiek) znajduje sie fragment:

O: Może. VI to 6 w numeracji rzymskiej. S znaczyło 6. w starożytnym Egipcie. W Sanskrycie A oznaczało 6. VISA, rozumiesz, to 666. Interesujące, że ktoś, kto wyjeżdża na dłużej, również potrzebuje "visy", czyż nie?
P: (L) Inny fragment rozdziału 13, wers 1. mówi: "I ujrzałem Bestię wychodzącą z morza, mającą dziesięć rogów i siedem głów, a na rogach jej dziesięć diademów, a na jej głowach imiona bluźniercze...". Co ten wers znaczy?
O: Wiele znaczeń. Kontrola monetarna. 10 reprezentuje uniwersalną kontrolę wszystkich jednostek wartości.
P: (L) Więc dziesięć rogów reprezentuje jednostki wartości, czyli rozmawiamy tu o pieniądzach. Czym są imiona bluźniercze na jej głowach?
O: W Bogu ufność.
P: (L) "Bestia, którą widziałem podobna była do pantery..."
O: Nowy Porządek Świata.
P: (L) "A Smok dał jej swą moc, swój tron i wielką władzę..." Kim był smok?
O: Przeczytaj proszę jeszcze raz.
P: (L) "Bestia, którą widziałem, podobna była do pantery..." Co oznacza pantera?
O: Pantera szybko się porusza i ma wyróżniający się wzór.
P: (L) "Łapy jej - jakby niedźwiedzia..." Co reprezentują łapy?
O: Rosję.
P: (L) Dlaczego te łapy są jak niedźwiedzie?
O: Ukryty ośrodek władzy w tym rejonie geograficznym.
P: (L) Jak jest natura tego ośrodka władzy?
O: Taka sama jak w USA. Łapy nie są tak łatwo widoczne.
P: (L) Czy to znaczy, że Rosja i USA są potajemnie zjednoczone?
O: Pod tą samą władzą.
P: (L) Czy tą Jaszczurów?
O: U samych korzeni.
P: (L) "paszcza jej, jakby paszcza lwa..." Co reprezentuje paszcza i dlaczego jest lwia?
O: Hałaśliwa i chełpliwa.
P: (L) Kto jest hałaśliwy i chełpliwy oraz jak się to zamanifestuje?
O: Ekonomiczna struktura władzy. Lew jest władczy i zwraca na siebie uwagę ryczeniem. Kto mówił głośno o nowym porządku świata?
P: (L) Stany Zjednoczone?
O: Blisko. Elementy tych samych.
P: (L) "I ujrzałem jedną z jej głów jakby śmiertelnie zranioną, a rana jej śmiertelna została uleczona. A cała Ziemia w podziwie powiodła wzrokiem za Bestią..." Co to znaczy, że jedna z jej głów została śmiertelnie zraniona?
O: Obcy.
P: (L) Czy obcy będą wydawali się zranioną głową bestii?
O: Początkowo.
P: (L) "...a rana jej śmiertelna została uleczona. A cała ziemia w podziwie powiodła wzrokiem za Bestią..." Co to znaczy?
O: Początkowy strach prowadzi do uwielbienia i podziwu.
P: (L) "i pokłon oddali Smokowi, bo władzę dał bestii". Kto jest tym smokiem?
O: Światowe Ciało Polityczne.
P: (L) A kto jest Bestią?
O: Nowy Porządek Świata czyli Braterstwo, czyli Jaszczury, czyli Antychryst.

reszta na : http://quantumfuture.net/pl/941016.htm
Idąc dalej tym tropem :
Nasi przyjaciele z USA zajmujących się badaniem zjawiska UFO mówią, że milczenie wielu wysokich rangą wojskowych w USA nie jest spowodowane jakimś „gigantycznym spiskiem wszystkich ze wszystkimi wysokimi rangą ludźmi, przysięgą składaną w obecności Prezydenta USA, szefa CIA i dowódcy sztabu połączonej z podpisaniem cyrografu zraszanego własną krwią z naciętego podwójnie nadgarstka przy wielkiej fladze masońskiej i amerykańskiej
źrodło: http://nautilus.org.pl/article.php?articlesid=1212
Powrót do góry
frasobliwy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:19, 03 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aro_klb napisał:
o dziwo we fragmencie przekazu z Kasjopei

Przekaz z kasjopei zapowiadany jak doniesienie z PAP. Koleś, masz poczucie humoru.

Cytat:
( moze to bzdura cos takiego czytać aczkolwiek)

Czytać można cokolwiek, ale propagować te idiotyzmy po sieci, to już głupota albo sabotaż. Zrozum, że najpoważniejszą bronią tych od NWO jest niedowierzanie nieuświadomionych mas. Zapodając przekazy z kasjopiei dajesz "sceptykom" świetny argument. Ktoś się nameczy, przeleci matriały, dokształci się w historii, wyszuka źródła, a potem przyczepi się jakiś wesołek co się naczytał Denikena i oznajmia: no to jedziemy demoaskować NWO
Powrót do góry
ghostface

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:10, 06 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Błąd WPAD częściowo rozwiązany
Microsoft opublikował poradnik dotyczący luki WPAD, która umożliwia przejęcie kontroli nad olbrzymią ilością komputerów. Koncern poinformował również, że w najbliższym czasie zostanie udostępniona stosowna aktualizacja.
Błąd został zademonstrowany przez jednego z hakerów na konferencji Kiwicon w Nowej Zelandii. Okazało się, że dotyczy on każdej wersji systemu operacyjnego Windows i jest związany z funkcją Web Proxy Autodiscovery (WPAD).

Zadaniem WPAD jest pomoc administratorom w skonfigurowaniu ustawień proxy, Internet Explorera i innych przeglądarek.

http://wiadomosci.onet.pl/1653683,18,blad_wpad_czesciowo_rozwiazany,item.html

Wklejam to tutaj bo niechce rozpoczynac nowego watku a i tutaj to pasuje
Koles pokazal ze mozna przejac kontrole z nie upwaznionego zrodla,co dopiero mozna robic kiedy masz do tego pelny dostep!!
To kolejny dowod na to iz wiele zeczy dzieje sie za kurtyna bez iwedzy spoleczenstwa a to akurat ladnie pasuje do alternatywy NWO
Powrót do góry
Sikorski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:05, 18 Gru '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurwa przepraszam za to ale ten "wątpiący _marek" czy jak mu tam tak mnie wkurwił że muszę go skląć. Co za debil! Niech lepiej to wszystko powie rodzinom ofiar Katynia, WTC, Oświęcimia,itd. To ciekawe jaka ich reakcja będzie. Boże co za pojeb. Przepraszam Panie, ale tych przekleństw jakoś mi nie żal.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: