Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:37, 06 Cze '10
Temat postu:
japierdole MAN !!! CO TO ZA TRIKI ?
_________________ nie ma żadnej prawdy, wszystko jest tym samym, wielu się załamie, wielu parsknie śmiechem, to wszystko jedno
Wysłany: 21:51, 06 Cze '10
Temat postu:
Przeczytajcie w komentarzu na jutubie. Wszystko się zgadza. To jak najbardziej przewidziana część ceremonii.
Szkoda. Już miałem nadzieję że to jakaś afera i jutro pójdzie w TV.
_________________ "bajka o demokracji, to największe gówno w jakie tylko ludzkość mogła wdepnąć"
Wysłany: 16:26, 08 Cze '10
Temat postu:
Przepraszam, czy to właśnie na takie pojebane akcje idzie moja część podatku przeznaczana na kościół? Może jednak lepiej je dać na drogi czy coś, pensje podnieść posłom żeby się mniej korumpowali, cokolwiek...
Wysłany: 17:48, 13 Cze '10
Temat postu:
jak na nich patrze wymiękam ,ci ludzie nie mają w sobie za grosz poczucia wartości swojej osobowości zero powagi ,oni traktują siebie jak społecznościowe dziwki.Im mocniej machasz Maryją tym lepiej pokazujesz swoje zaangażowanie w chwalenie religii czyli jacy to z nich wielcy wierni w parafii.Nic poza tym ich nie interesuje to takie żałosne.Aby do przodu aby panna wziąśc majetną aby wpleśc sie w społecznośc aby ludzie poklepywali po pleckach i uważali za swoich.Dla mnie to są miękkie cioty.
_________________ "Kłamstwo powtórzone wielokrotnie staje się prawdą"
Wysłany: 20:38, 13 Cze '10
Temat postu:
wszystko to z nostalgii za wędrownymi trupami cyrkowymi
ps,
a jakby tak któremuś obraz się wysmyknął i się rozpieprzył w drobny mak, to ciekaw jestem reakcji tam obecnych na taką profanację 'świętości' w dużym '" '