W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Głosuję przeciw Komorowskiemu  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
2 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Polska i Polacy Odsłon: 1857
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
yauzeph

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:42, 02 Lip '10   Temat postu: Głosuję przeciw Komorowskiemu Odpowiedz z cytatem

Jedno jest pewne. Albo Kaczyński, albo Komorowski obejmie prezydenturę.

Chcecie by Komor wygrał? Jeśli nie to głosujcie na Kaczyńskiego. Jeśli wygra mniejsze zło to w dalszym ciągu nie będzie dobrze, ale będzie lepiej niż gdyby wygrało większe zło. Jeśli nie przemawia do was to co piszę to może zacytuję JKM:

"Mafia stojąca za Bronisławem Komorowskim znana jest z większego rozmachu w tym względzie. Co więcej: jeśli ta sama mafia opanuje całe państwo, to znacznie łatwiej będzie jej kraść. Ja bardzo lubię Bronisława Komorowskiego - ale patrzę też, kto Go popiera. I jeśli taki np. gen.Marek Dukaczewski ogłasza, że otworzy szampana, jeśli wygra Komorowski - to tym, co chcą głosować, radzę: zamknąć oczy, zatkać uszy - i głosować na Jarosława Kaczyńskiego!"

Jeśli oddacie nieważny głos nikt sie tym nie przejmie. Ułatwi to tylko zadanie wyborcom tefałenu.

Kto chce cenzury internetu?? Pamiętacie?

Na dobranoc:
http://niezalezna.pl/article/show/id/35082
http://www.greenpeace.org/poland/wydarzenia/polska/sejm-biotechnologia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pszek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:08, 02 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy głosuje (lub nie głosuje ) wedle swej woli ,ale skoro już jesteśmy przy "mafii" o której wspomniał JKM ,mam pytanie.Czy JKM to Janusz Korwin Mikke ? Ten sam Janusz Korwin Mikke który w 2001 r uległ przedziwnemu wypadkowi?
Cytat:
To wypadek. Mój brzuch należy do mnie� � mówi Janusz Korwin-Mikke, zamykając w ten sposób spekulacje na temat jego obrażeń.
Korwin-Mikke nie wniósł o ściganie nikogo w tej sprawie. Bzdurš nazwał spekulacje, jakoby jego rany były wynikiem próby samobójczej lub napadu.
Janusz Korwin-Mikke trafił do warszawskiego szpitala praskiego z raną kłutą brzucha. Przeszedł operację. Jego rodzina od początku mówiła, że był to nieszczęśliwy wypadek � polityk sam nadział się na nóż. Nieoficjalne informacje wskazywały jednak na to, że lider Unii Polityki Realnej został napadnięty i pchnięty nożem.
Prasa podaje kilka wersji wypadku. �Trybuna� dowiedziała się nieoficjalnie, że Janusz Korwin-Mikke został napadnięty przy kościele św. Floriana. Według relacji pielęgniarek ze szpitala praskiego, spod kościoła przenieśli polityka przypadkowi przechodnie.
Według oficjalnej wersji policji, Korwin-Mikkego do szpitala przywiozła córka.
Jak powiedział Radiu Zet Krzysztof Hajdas z zespołu prasowego komendy, nie ma świadków zdarzenia, a rodzina powtarza, że był to nieszczęśliwy wypadek. Dlatego na razie policja nie wszczyna śledztwa.
całość
To dość "dziwny wypadek" jak na konserwatywnego filistra. Shocked więc jeśli to TEN JKM mówi o mafii to chyba wie co mówi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
8N

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:11, 02 Lip '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakoś ciężko byłoby mi spośród tych dwóch kandydatów wybrać mniejsze zło. Tak czy tak wygrają media, tylko teraz pytanie, które? TVN i GW muszą mocno się postarać, bo moim zdaniem J.K. jednak wygra drugą turę. W niedzielę mam dzień wolny i na szczęście nie będą mnie siłą dowozić do lokalu wyborczego.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Polska i Polacy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: