SzewczykDratewka napisał: |
Constantine Films chce zmusić YT do usunięcia wszystkich przeróbek "Upadku". Kasowanie już trwa, znikło wiele przeróbek ;-( |
Na jakiej podstawie ta wiadomość ?
Wydaje mi się, że ta przeróbka robi producentowi reklamę, a nie straty.
Z tego co się orientuję, to ten film, jak wiele innych jest wciągnięty do bazy youtube, i jeżeli ktoś zerżnie na żywca jego fragment, to automaty youtube automatycznie wykryją prawdopodobieństwo i zablokują.
Te które istnieją na youtubie są natomiast kombinowane. Albo jest pomniejszony obszar obrazu albo inne kombinacje oszukujące program sprawdzający.
Z innego postu na tym forum wiem natomiast, że youtube na prośbę odblokowuje przeróbki tego filmu, jak zrobił pardon.pl.
Moją przeróbkę może znacie
, nie zamieściłem jej na youtube, nikt mi jej nie usunie, a nawet gdyby pisali, żebym usunął to i tak nic z tego nie zrozumiem, więc mam spokój:
http://v.youku.com/v_show/id_XMTYyMDc1NzYw.html
Powiem wam natomiast inną ciekawostkę. Lecą z youtube wszystkie filmy z Cejrowskim, tzn wszystkie WC kwadransy i inne bzdety z nim związane. I nie dzieje się to na podstawie weryfikacji obrazu, bo jak wszyscy pamiętamy wckwadrans w wysokiej jakości to raczej ze świecą szukać, tylko na podstawie słów kluczowych.
Zablokowali mi ten filmik, w którym cejrowski przebrał się za prezerwatywę, natomiast innych, w których cejrowski robił z siebie również debila, a gdzie nie użyłem słów cejrowski ani wckwadrans, nie znaleźli.