W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Leniwi Polacy zrujnowali Wielką Brytanię  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
6 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 2458
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aimfor2

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:43, 24 Mar '10   Temat postu: Leniwi Polacy zrujnowali Wielką Brytanię Odpowiedz z cytatem

Leniwi Polacy zrujnowali Wielką Brytanię

Kolejna wypowiedź krytykująca Polaków. Tym razem oberwało się nam z ust aktorki polskiego pochodzenia Joanny Kanskiej. Jej zdaniem jesteśmy winni wszystkiemu złu, jakie ma miejsce na Wyspach. Aktorka przytacza swoje sądy, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, statystykami i faktami. Na czym bazują? Być może autorka obraźliwych sformułowań wstała lewą nogą, za to świetnie wykorzystał to brukowiec „The Sun”.

Poniższy tekst jest omówieniem komentarza Joanny Kanskiej , zamieszczonego w "The Sun" 28 stycznia.

Leniwi Polacy zrujnowali Wielką Brytanię – taki tytuł na temat Polaków, którzy przybyli na Wyspy po 2004 roku nosi komentarz Joanny Kanskiej, aktorki polskiego pochodzenia, która w UK mieszka od 1981 roku. Opinię Joanny Kanskiej opublikował dziennik „The Sun” 28 stycznia 2010 roku.

Joanna Kanska opowiada o Wielkiej Brytanii, w której zakochała się 30 lat temu, kiedy ten kraj był pięknym, czystym, bezpiecznym, eleganckim i przyjaznym miejscem. Teraz jest zupełnie inaczej – aktorka boi się wyjść na ulicę, wszędzie jest pełno śmieci, a przechodnie bez skrępowania plują na chodniki. Wszystkiemu wg Kanskiej winni są imigranci, którzy tłumnie przybyli na Wyspy. W 1981 roku w UK było ok. 2 miliony osób z zagranicy, teraz liczba ta wzrosła do 6,5 miliona. Zdaniem aktorki ma to dramatyczny wpływ na Wielką Brytanię pod względem kulturalnym, finansowym i praktycznym.

Zjednoczone Królestwo przyciąga imigrantów tym, że można się tu szybko wzbogacić oraz swoim systemem socjalnym – wiele osób wg Kanskiej przyjeżdża tutaj po to, aby żyć z zasiłków, a przecież – co podkreśla aktorka – aby brać, najpierw trzeba społeczeństwu coś dać.

Kanska po przyjeździe na Wyspy i jako matka samotnie wychowująca dziecko ciężko pracowała – między zajęciami aktorskimi dorabiała jako asystentka stomatologa. Dlatego – bardzo denerwują ją Polacy, którzy tutaj przyjeżdżają i od razu liczą na darmowe mieszkania i zasiłki. Jak podkreśla – nie wszyscy Polacy ciężko pracują.
Na Wyspy przybywa wielu oszustów, którzy śmieją się, że tak łatwo można wykorzystać to państwo – czytamy w wyznaniu aktorki.

Ale to nie wszystko – Joanna Kanska jest przeciwna masowej imigracji. Jej zdaniem wielokulturowość się nie sprawdza, bo ludzie nie integrują się ze społeczeństwem, a wręcz przeciwnie. Zaś priorytetowe traktowanie imigrantów – np. przez lokalne władze mieszkaniowe powoduje jedynie napięcia na tle rasowym.

Wielka Brytania martwi się za bardzo uczuciami innych nacji, zamiast swoimi. Musi być bardziej zdecydowana i ustanowić jednoznacznie, że każdy imigrant musi przyjąć brytyjskie prawo, tradycję, obyczaje i kulturę oraz nauczyć się języka angielskiego. – Ten kraj traci swoją tożsamość – grzmi aktorka i zastanawia się, dlaczego Zjednoczone Królestwo nie wprowadzi ostrzejszego systemu imigracyjnego, jak np. Australia czy Stany Zjednoczone, gdzie mogą wyjechać tylko wykwalifikowani pracownicy.

- Bardzo polubiłam ten kraj, nie zamierzam go opuszczać, ale jestem w rozpaczy – dramatyzuje Joanna Kanska i dodaje: - Kiedy wyjechałam z Polski, będącej wtedy pod rządami komunistów w 1981 roku, Wielka Brytania wyglądała jak Disneyland. Ale teraz stąd muszą wyjeżdżać utalentowani, pracowici i praworządni Brytyjczycy – i to mnie boli. Czasami wydaje mi się, że Wielka Brytania spiskuje przeciwko własnym obywatelom i to się musi skończyć – kończy swój tekst Kanska.

http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/2590.....a-Brytanie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
aimfor2

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:21, 24 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polacy śpią w toaletach

Polacy znaleźli nowy sposób na zaoszczędzenie pieniędzy śpiąc w nowo wybudowanych toaletach w londyńskiej dzielnicy Hackney, gdzie za wejście płaci się jedynie 20 pensów – podaje „London Lite”. Okoliczni mieszkańcy i właściciele sklepów skarżą się na bójki o toalety pomiędzy Polakami, którzy walczą o miejsce noclegu. Największym powodzeniem cieszą się dwie toalety dla niepełnosprawnych, które są o wiele większe od pozostałych czterech. Polacy zamykają się w pomieszczeniach, aby przespać się przez kilka godzin, a następnie idą do pracy. Niektórzy Polacy ucinają sobie drzemkę również w czasie dnia. Każda z toalet posiada własne wejście, centralne ogrzewanie, toaletę, umywalkę, mydło, lustro, suszarkę do rąk a także śmietnik.
- Ludzie przychodzą do toalet z plecakami i śpiworami, ponieważ znajdują tu najtańszy nocleg w Londynie za 20 pensów za noc, który na dodatek jest codziennie sprzątany – mówi Martin Edwars, właściciel lokalnego sklepu.
Lokalne władze, Hackney Coulncil, próbują rozwiązać problem poprzez zmianę zamków w toaletach.

http://www.londyn.webd.pl/newsy-komentarze-135.html
Powrót do góry
aimfor2

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:30, 24 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
ya

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:43, 24 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

amifor wiesz co spierdalaj, już robisz się nudny z tą propagandą
jestem w uk od jakiegoś czasu nawet nie chce mi się prostować tych bredni,
goldbug

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:04, 24 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Zły to ptak, co własne gniazdo kala"
Sikorski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:23, 24 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

taa tylko jak mu zapłacą za to kalanie więcej niż to jego gniazdo to się nie ma co dziwić
Powrót do góry
AQuatro

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:02, 24 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To, że Polacy dymają anglików na świadczeniach socjalnych, to jest fakt. Wielu znajomych się tym chwali w Polsce.
Fakt, że jako naród wywodzimy się z biedy i ucisku, co reprezentujemy w niektórych przypadkach na zachodzie. Ale winna temu tylko Unia.
Chcieli nas, więc mają. Muszą chwilkę poczekać aż poziomy się wyrównają. Pozwolą nam się dorobić, wtedy my będziemy goście, i będziemy przeganiać z kibli Rusków i Ukraińców.

Jeżeli człowiekowi będzie brakowało forsy, zawsze górę wezmą pierwotne instynkty, tutaj nie ma się czemu dziwić.
Powrót do góry
Tańcząca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:32, 26 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:

To, że Polacy dymają anglików na świadczeniach socjalnych, to jest fakt. Wielu znajomych się tym chwali w Polsce.

A anglicy dymają inne narody w tym polaków wykorzystując ich jako tanią siłę roboczą (czyt.niewolników) za najniższą krajową pensję do prac , a właściwie robót , których żaden niepatologiczny anglik się nie podejmuję typu: fabryka , w których pracowało pewnie z 70% emigrantów z Polski , budowy i remonty, zmywaki i opiekunki osób starszych. ( w tym duża część osób w z wyższym wykształceniem)
Co nie zmienia oczywiście faktu ,że każdy sam podejmuje decyzję chęci bycia wykorzystanym za lepsze pieniądze niż w Polsce.
Natomiast takie osoby , które nocują być może w ubikacjach itp. to przypuszczam są to tacy ludzie , którzy już kompletnie nie mają wyboru i jakichkolwiek możliwości w PL szczególnie ci co pochodzą ze wschodniej części Polski.
Powrót do góry
M8

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:39, 26 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tańcząca z wilkami napisał:

A anglicy dymają inne narody w tym polaków wykorzystując ich jako tanią siłę roboczą (czyt.niewolników) za najniższą krajową pensję do prac , a właściwie robót , których żaden niepatologiczny anglik się nie podejmuję typu: fabryka , w których pracowało pewnie z 70% emigrantów z Polski , budowy i remonty, zmywaki i opiekunki osób starszych. ( w tym duża część osób w z wyższym wykształceniem)
Co nie zmienia oczywiście faktu ,że każdy sam podejmuje decyzję chęci bycia wykorzystanym za lepsze pieniądze niż w Polsce.

Jak nie nadają się do lepszej pracy to są tak wykorzystywani, gdyby się uczyli to nie mieliby tego problemu. I dyplom uczelni niema tu nic do rzeczy bo w życiu liczą się umiejętności a nie papiery.
Tańcząca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:41, 26 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

taaa?
A kurfa do czego się nadają nieroby anglicy?

Niech pomyśle ... do chlania browarów codziennie już od 9 a.m w karczmo-pabie i do notorycznego obrabaiania sobie nawzajem dup Laughing
Powrót do góry
AQuatro

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:41, 26 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podstawowe pytanie, kto jest zły:
1. Zachodni kraj, który daje najgorszą pracę za psie pieniądze ?
2. Czy Polacy, którzy podejmują się najgorszych prac ?

Moim zdaniem, jesteśmy biedotą, którą wypuszczono na żer. Muszą być tego konsekwencje, zanim poziomy się zrównają.

goldbug napisał:
"Zły to ptak, co własne gniazdo kala"

Przecież Polacy nie kalają własnego gniazda, tylko robią to za granicą. Smile
U nas w kiblach nie śpią.

Cytat:
jestem w uk od jakiegoś czasu nawet nie chce mi się prostować tych bredni,

Polakom w dodatku się nie chce. Smile

Cytat:
Niech pomyśle ... do chlania browarów codziennie już od 9 a.m w karczmo-pabie i do notorycznego obrabaiania sobie nawzajem dup Laughing

Stać ich na to, mają tanich pracowników, którzy na nich pracują.

Cytat:
A anglicy dymają inne narody w tym polaków wykorzystując ich jako tanią siłę roboczą (czyt.niewolników) za najniższą krajową pensję do prac , a właściwie robót , których żaden niepatologiczny anglik się nie podejmuję

Ale przecież nie zmuszają ich siłą ?

Cytat:

No właśnie. Gdyby polacy nie chcieli być wykorzystywani, to by ich nie dymali.

A tak na marginesie, skoro forum nazywa się "prawda", to pasuje chyba mówić prawdę, nawet jeżeli dotyczy ona nas samych, jako narodu ?
Powrót do góry
Tańcząca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:54, 26 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Stać ich na to, mają tanich pracowników, którzy na nich pracują.

Tu się nie rozchodzi o kwestię na co stać ich , a na co nie ...tylko o nawyki ''górnolotne'' i styl życia życia, który prowadzą.
Czyli od rana 9 a.m zamulanie czachy browarem plus najlepsza rozrywka obgadywania siebie nawzajem ...gadki szmatki to jest to co anglicy lubią najbardziej.
Powrót do góry
wiadro

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:27, 26 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

the sun ,daily mirror to najwieksze gowno w uk.
co chwile znajduja kozly ofiarne.
Turecki

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:13, 26 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Natomiast takie osoby , które nocują być może w ubikacjach itp. to przypuszczam są to tacy ludzie , którzy już kompletnie nie mają wyboru i jakichkolwiek możliwości w PL szczególnie ci co pochodzą ze wschodniej części Polski.

Słuchaj dziewczyno, takimi wypowiedziami udowadniasz, właśnie swoją "polskość" w najgorszym tego słowa znaczeniu. Tak zwane "polactwo".

Osobiście mieszkam w UK i nie czuję się jak piszesz wykorzystywany przez Anglię ani do kurwy nędzy nie jestem tym bardziej NIEWOLNIKIEM !
Mam wyższe wykształcenie (Ukończyłem techniczny wydział na Politechnice w Częstochowie), służyłem 15 miesięcy w wojsku i pracuję tu w UK na budowie. Pracuje jako elektryk i hydraulik w jednym. Przez 7 lat w Polsce pracowałem na budowach robiąc to samo. Lubię tą pracę. Czy to coś złego ?
Szczycę się tym że potrafię zrobić wiele i wiem często więcej niż moi koledzy z pracy.
Pracuję za godziwe pieniądze. Jestem lubiany i szanowany w pracy. Nie użalam się nad sobą ani nikt nie traktuje mnie inaczej ze względu na kraj z którego pochodzę. Wszyscy w pracy wiedzą że JESTEM BARDZO DUMNY Z BYCIA POLAKIEM. Brak we mnie zawiści i zazdrości jak u większości takich jak Ty ludzi obrażających swoich rodaków. Szanuję ludzi a w szczególności moich rodaków. Nie dopierdalam wszystkim za to ze pojechali gdzieś i im wyszło lub nie. Każdy ma swoje życie i żyje jak chce.
Pamiętaj, że niezależnie od kraju w którym przebywasz zawsze znajdziesz, bogatych, biednych, bezdomnych, pijaków, bandytów itp.
Widzę wielu rodaków żyjących na poziomie, i uwierz mi jest to zdecydowana większość. Tego jednak się nie pokazuję bo po co. Lepiej pokazać element, odsetek polskiej społeczności w UK i wrzucić wszystkich do jednego worka. To jakie wykształcenie ma dany człowiek czy czym się zajmuje nie ma znaczenia. Musisz z kimś pogadać i poznać osobę żeby móc cokolwiek powiedzieć i oceniać.

Cytat:

Tymi słowami udowadniasz swoją zawiść prostactwo i pogardę dla innych ludzi. Żal na to patrzeć. Lubiłem czasami czytać Twoje posty myślałem że jesteś inteligentną osobą, a tu wyszło szydło z worka.
Co w Polsce nie ma zmywaków, budów, domów spokojnej starości itp.Tylko biura ? Ludzie pracują tak samo czy jest to Polska czy UK.

Cytat:
taaa?
A kurfa do czego się nadają nieroby anglicy?

Cytat:
Tu się nie rozchodzi o kwestię na co stać ich , a na co nie ...tylko o nawyki ''górnolotne'' i styl życia życia, który prowadzą.
Czyli od rana 9 a.m zamulanie czachy browarem plus najlepsza rozrywka obgadywania siebie nawzajem ...gadki szmatki to jest to co anglicy lubią najbardziej.

Wierutne bzdury piszesz ...
ya

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:57, 26 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

widzisz ta głodowa stawka na godzinę w UK to jest 25 zł w przeliczeniu na Polskę, w Polsce znajdziesz sporo miejsc gdzie proponują 2,5 za godzinę. koszty życia są wyższe np. cola 2l w przeliczeniu kosztuje 7 zł. Very Happy
Jedno co jest najlepsze to po prostu państwo nie traktuje cię jak śmiecia, szacunek ogólny dla człowieka, jest znacznie wyższy ze strony przedstawicieli państwa. Wiec tu się nie zgodzę z tym niewolnikiem.

Co do spania w wc, to nie spotkałem się z czymś takim i jeśli tak było to raczej już mocno zdesperowani ludzie to robili.
Bo miejscówkę w hostelu znajdziesz już za 5-6 funtów czyli godzinę pracy.
No i UK zwłaszcza Londyn to zlepek ludzi z całego świata, tam hasło Polak raczej nikogo nie rusza i niewielu go z czymś kojarzy, dla takiego ludzika z Bangladeszu czy Nigerii Polak to taki miejscowy z prowincji.
Z drugiej strony przyjazd do UK to trochę wyprawa na dziki zachód możesz mieć magistra UW czy UJ nikogo to tu nie obchodzi, zaczynasz praktycznie od zera musisz pokazać co potrafisz dopiero wtedy pójdziesz dalej. Też mnie to rozbroiło, ale referencja od twojego poprzedniego pracodawcy z UK jest więcej warta niż dyplomy z Polski.
Dlatego na wstępie łapiesz się za dowolną pracę jaką dostaniesz. No i propaganda w Polsce może opowiadać bajki o kryzysie w UK, biedujących Polakach śpiących w kiblach, magistrzy na zmywakach i jak to Polacy się wzajemnie tu obrabiają, bo oczywiście tusklandia jest oazą dobrobytu w zapadającej się w kryzysie europie. (mówię tusklandia - bo Polska to coś więcej niż region zarządzany przez cudaki)

Kolejna sprawa to Polonia ta z PRL i ta z po wstąpieniu do UE - to są dwa rożne światy, dla pierwszych - oczywiście tu uogólniam Polska zatrzymała się na Gierku. Organizują spotkania kulturalne i tego typu szopki, ale niewiele jest rzeczywistej pomocy. Dla nich szokiem jest to, że napłynęło tyle Polaków, a jeszcze chyba większym to, że nie przyjechali osiedlać się w UK i integrować ze społeczeństwem, tylko zarobić i wracać do Polski. Kolejne rzeczy to ubezpieczenie Polsce przy prowadzeniu działalności masz 1000 na wstępie, a tu 200 złotych, wiec wielu Polaków woli zakładać firmy w UK, a pracować w Polsce, tyle tylko czy to jest wykorzystywanie UK, w pewnym sensie na pewno. Jednak gdyby w Polsce nie istniał tak absurdalny system ubezpieczeń społecznych Polacy ubezpieczali by się w Polsce. By korzystać ze świadczeń trzeba przepracować rok, wiec to nie jest tak że Polacy tu przyjeżdżają i kradną zasiłki, najpierw na nie zapracowali. Z drugiej strony co mają robić modlić się o to by ZUS wytrzymał do ich emerytury i był wstanie wypłacać jakiekolwiek środki? Czy też zabezpieczyć się opłacając najniższą składkę w UK, która wynosi coś koło 40 funtów miesięcznie - 200 zł. No i jeśli porównasz łatwość uzyskiwania świadczeń w Polsce i UK to pozostaje się rzeczywiście tylko śmiać/bądź płakać. Jednak mimo żalów tej Kanskiej Polacy robią to zgodnie z prawem. I i tak są daleko w tyle za mistrzami w tej dziedzinie Romami.
Ok za komuny Londyn mógł wyglądać jak disneyland, ale teraz Warszawa od niego nie odbiega, a takie miasta jak Kraków to go nawet przerastają.
Tańcząca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:34, 27 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Turecki weź przeczytaj swojego posta jeszcze raz i zobacz ile w nim agresji i ataku.

Tak tłumiłeś i kisiłeś na co dzień swoje emocje i odczucia związane z Twoim pobytem w UK ,że teraz tą całą frustrację wylewasz na forum po przez filtr mojej osoby...
Nie miałam intencji nikogo obrazić , a że Ty tak to odbierasz to sam nadałeś temu takie , a nie inne znaczenie. Powiem więcej w moim odczuciu Ty w swoim poście obraziłeś moją osobę kilka razy.
I tyle mam do powiedzenia Twojej osobie.

@ya
Cytat:
widzisz ta głodowa stawka na godzinę w UK to jest 25 zł w przeliczeniu na Polskę, w Polsce znajdziesz sporo miejsc gdzie proponują 2,5 za godzinę. koszty życia są wyższe np. cola 2l w przeliczeniu kosztuje 7 zł. Very Happy

Nie wiem czy do do mnie było , ale napiszę co miałam na myśli:
pisząc o głodowej stawce miałam na myśli ,że jest to najniższa krajowa w UK i rzadko niepatologiczny anglik za nią pracuje.
Cytat:
Jedno co jest najlepsze to po prostu państwo nie traktuje cię jak śmiecia, szacunek ogólny dla człowieka, jest znacznie wyższy ze strony przedstawicieli państwa. Wiec tu się nie zgodzę z tym niewolnikiem.

W Polsce to ewentualnie urzędnicy Cię traktują jak śmiecia , ale cóż się dziwić Polacy generalnie lubują się w traktowaniu siebie nawzajem jak śmiecie co widać nawet na tym forum. W UK kultura traktowania klienta jakiejkolwiek instytucji i w jakikolwiek sposób jest o wiele wyższa niż w PL.
Co do państwa czy chodzi Ci ,że w Polsce jest ''dziki kapitalizm'' , a w UK zasiłki socjalne na poziomie i z tego względu nie traktują Ciebie jak śmiecia i niewolnika?
Cytat:

Też mnie to rozbroiło, ale referencja od twojego poprzedniego pracodawcy z UK jest więcej warta niż dyplomy z Polski.

No i oczywiście tutaj widać typową dyskryminację bo skoro jesteśmy w UE to regulacje co do wykształcenia powinny być zastosowane. I nawet są na pewno -w nauczycielstwie.
Co nie zmienia faktu ,że w praktyce dla nich najważniejsze jest doświadczenie w UK.
To ,że mają nasze dyplomy i doświadczanie z PL głębokim poważaniu to nic innego , iż sądzą ,że jesteśmy ''100 lat za murzynami'' więc nie możemy być w ich zbiorowej świadomości dla nich partnerem.
Bo nie sądzę ,że dyplom np. z USA ma takie samo dla nich znaczenie/wartość jak dyplom z PL Laughing
Powrót do góry
Turecki

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:44, 31 Mar '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Turecki weź przeczytaj swojego posta jeszcze raz i zobacz ile w nim agresji i ataku.

Tak tłumiłeś i kisiłeś na co dzień swoje emocje i odczucia związane z Twoim pobytem w UK ,że teraz tą całą frustrację wylewasz na forum po przez filtr mojej osoby...
Nie miałam intencji nikogo obrazić , a że Ty tak to odbierasz to sam nadałeś temu takie , a nie inne znaczenie. Powiem więcej w moim odczuciu Ty w swoim poście obraziłeś moją osobę kilka razy.
I tyle mam do powiedzenia Twojej osobie.

Nie wydaje mi się żebym Cię kilka razy obraził pisząc mojego posta. Napisałem całą prawdę bez żadnej agresji z mojej strony.
Nic nie kiszę w sobie i tym bardziej nie wylewam swojej frustracji nigdzie a już w szczególności tu na prawdzie.
Być może nie zauważyłaś tego, że to nie www.onet.eu i zaczęłaś pisać swoje idiotyczne opinie na tym forum. Frustrację i zawiść to Ty wylewasz pisząc takie bzdury, jednocześnie obrażając setki swoich rodaków.

Nic mnie nie trzyma tu w UK ani w PL. Jestem niezależny, zabezpieczony materialnie na kilka lat do przodu (to głównie dzięki UK niestety) i robię sobie swoje korzystając z życia. Mam w dupie politykę, granice i to z jakiego kraju pochodzę itp.. Jestem europejczykiem, obywatelem świata. Przestań wypisywać głupoty. Uśmiechnij się. Idzie wiosna będzie cieplej, ładniej. Tyle w temacie. Bez odbioru.
jokerwader

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:04, 01 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zacznijcie mówić o sobie, a nie o "Polakach", co wy kurwa wiecie na temat każdego z osobna. Zawsze są dwie strony medalu, tylko niektórym nawet nie chce się poznać drugiej.

Może sprawdźcie ilu jest w Anglii Polaków nie Polaków, siedzących tu na podrobionych paszportach. Sam znam z 20-30. Fakt, że znajdzie się hołota, ale to jak wszędzie. Znam Anglików i wielu wyraża się bardzo dobrze o Polakach. Nie wiem skąd wy bierzecie takie brednie.

A te gazety to lepiej spalcie, bo pewnie ten tandetny artykuł Polki imigrantki, która uważa siebie za Angielkę, był na pierwszej stronie. Do tego pewnie nie zna historii, bo to pokazuje przykład większości Polaków polemizujących na takie tematy.

Szczerze? Te artykuły są pisane dla hołoty, która zrobi z tego temat.

Ludzie zacznijcie się kurwa rozwijać!
Powrót do góry
Turecki

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:26, 01 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jokerwader napisał:
Zacznijcie mówić o sobie, a nie o "Polakach", co wy kurwa wiecie na temat każdego z osobna. Zawsze są dwie strony medalu, tylko niektórym nawet nie chce się poznać drugiej....

...A te gazety to lepiej spalcie, bo pewnie ten tandetny artykuł Polki imigrantki, która uważa siebie za Angielkę, był na pierwszej stronie. Do tego pewnie nie zna historii, bo to pokazuje przykład większości Polaków polemizujących na takie tematy.

Szczerze? Te artykuły są pisane dla hołoty, która zrobi z tego temat.

Dobrze powiedziane. Mądrze... Myślący i inteligentny człowiek widzi to i wie o co chodzi. Zawistna "hołota" jak mówisz, siedzi na forach, pisze głupoty i jakieś herezje.

Tu jest doskonały przykład na to jaka naprawdę jest część z nas. Nic dodać nic ująć. Niestety...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: