Przed lekturą tego wątku nalegam zapoznać się z poniższymi tematami:
viewtopic.php?t=9553
viewtopic.php?t=10317
Napiszę krótko o co mi chodzi: ostatnio prześwietlała mi idea, aby stworzyć stronę na bazie Wikipedii (tak jak Wiki2) na której ludzie będą mogli katalogować swoje opinie o wszystkich produktach.
Jest to reakcja na dzisiejszą jakość przedmiotów. Chcę wyprowadzić ludzi z tego letargu, przypominając im że nie to nie jest normalne, gdy kurewsko drogi sprzęt rozwala się po 3 latach użytkowania, o dziwo zaraz po utracie gwarancji.
Mam zamiar stworzyć coś na kształt znanej niektórym tutaj stronę
Niezależnej Grupy Testingowej ale o szerszym zakresie
działania.
Wszyscy którzy mają internet od dłuższego czasu, wiedzą że ten pomysł będzie początkowo powoli się rozwijał. Mam zamiar w przyszłości utworzyć bazę, która będzie biczem na niepokornych monopolistów.
Na początek wystarczy, że sami dodamy własne opinie o konkretnych produktach. Co i jakiej firmy produkt jest godny/nie godny kupna, jego opis: solidność, długość bezproblemowej eksploatacji, bezawaryjność etc.
Każdy z was z pewnością lubi dzielić się wiedzą z innymi. Ta strona da ludziom potężną możliwość poskromienia zaślepionych rządzą zysku skurwysynów.
Jeszcze raz zostanie wykorzystana potęga internetu - nieskrępowana wolność przepływu informacji.
Potrzebuję ludzi, którzy mogliby zająć się początkową redakcją oraz administracją i moderacją.
Chciałbym też omówić tutaj sprawę hostingu (ofc darmowy), ogólnego kształtu strony itd.