Cytat: |
Nie wiem jak duży procent społeczeństwa ma takie chore nastawienie, ale chyba nie bez powodu nazywa się polaków rasistami, jak nawet z witryny microsoftu musieli ściągnąć murzyna, żeby nie psuć sobie w polsce popularności. |
Jakbym codziennie kopał Cię po głowie, a Ty byś później mnie zabił, to miałbym stwierdzić , że masz chore nastawienie ? Akcja=reakcja rozwinę to parę linijek niżej
Cytat: |
Nie znam wśród swoich znajomych rasistów czy antysemitów. Ogólnie u normalnych, myślących ludzi takie ideologie są nie do zaakceptowania. Zresztą dla każdego Polaka który obraca się w normalnym, nie patologicznym środowisku, są to co najmniej zastanawiające rewelacje. |
A ja znam w środowisku inteligenckim wielu ludzi, którzy nie tolerują Izraela, znam w środowisku biznesowym ludzi, którzy nie tolerują Izraela, to środowisko, nie ma kompletnie nic wspólnego z niemyślącymi ludźmi.
Dlaczego Polacy nie lubią Izraela. Moim zdaniem..
- pomimo heroizmu polaków podczas II wojny światowej w ratowaniu żydów, zaraz po wojnie zostaliśmy systematycznie mordowani z poleceń żydów, na ich rozkaz .
MBP powojenne Ministerstwo Bezpieczeństwa Publicznego w którym 20/25 szefów różnych działów byli żydzi. Ministerstwo wymordowało ogromną liczbę ludzi, katując, poniewierając itd. Min kurwa Wolińska / Fajga Mindla Danielak która wydała wyrok na
gen. Fieldorfa Nila
- w latach 50-60 ogromną ilość kluczowych stanowisk w naszym kraju zajmowali komuniści żydowscy używając polskich imion nazwisk. Stąd popularne hasło: ŻYDO-KOMUNA
- chyba żaden żyd zbrodniarz w powojennej Polsce nie został skazany za swoje zbrodnie na Polakach, wszyscy spierdolili / USA, IZRAEL, ANGLIA (Wolińska, Szechter-ojciec michnika)
- żydzi stworzyli swoje Państwo, mordując do dnia dzisiejszego Palestyńczyków,
- żydzi de facto sprawują władzę w USA, które napadło na IRAK i zamierza napaść na IRAN
- Czy większość banków odpowiedzialnych za kryzys nie należy do żydów ? Czy za defraudacjami kasy nie stoją żydzi, Madof i spółka ?
- Michnik żyd manipuluje opinią publiczną w polsce za pomocą swojej gazetki
Ludzie myślący nie lubią jak ktoś robi ich w huja
A ja czuję się robiony w huja, chociażby dlatego, że jestem nazywany jako POLAK Antysemitą !