Młodzi wyborcy ... to plaga .. dlaczego ? Pytałem przed i po wyborach wielu ludzi , zwłaszcza tych , którzy tak bardzo krytykowali rządy Kaczyńskich .. pytałem o trzy zmiany jakich dokonali posłowie PO przez 3 lata ... Padało oczywiście od razy pytanie do mnie .. a jakie PiS .. po mojej wypowiedzi , czekałem na ich odpowiedź ....... i jak myślicie jakie były ....
ŻADNE - NIKT NIC NIE WIE
Więc po co ludzi głosują .... Kilka dziewczyn powiedziało , bo Tusk lepiej wygląda ... dosłownie totalna głupota ...
Kolega wspomniał o zapowiadanych zmianach , nic z nich nie będzie ... Krytykować rząd Kaczyńskich to potrafili panowie z PO , ale zmiany wprowadzać to NIE ... Zrozumcie że pęd Tuska do władzy był tak stanowczy , że myślę , że gdyby przegrał to popadł by w głęboką depresje ..
Tak jak mówi się o tym , dlaczego Marcinkiewicz odszedł z fotela premiera .. Sikorski itp itd.... Bo może dlatego że gówno robili ... Bo co robili .. tak szczerze ... Logiczne jest to ,że jak chcę się polepszyć nas byt , to trzeba wprowadzać pewne rotacje ... a co do PSL , to Ja już Kurwa sam nie wiem ... ile razy jeszcze będą ... Oglądając debaty np . Z Pawlakiem - Byłem pod wrażeniem w jak sprytny sposób nei odpowiada na pytania .. BRAWO!!!
Donald mówi o cudzie Irlandzkim , a nie wiedział jak wyglądają Podatki u nich !!!! BRAWO
I jeszcze BRAWO do wyborców LiD ... Brawo !!!!