Do czego mają Tobie posłużyć te profile? Chcesz zrobić statystykę profilu psychologicznego użytkowników pisujących na forach i portalach anty-nwo? Jeśli tak, rodzi się kolejne pytanie - kto systematyzuje i dzieli na kategorie ludzi mało przychylnych dla jego poglądów?
Cytat: |
Chciałbym zaproponować więc zabawę. |
- Tak mamy myśleć.
Dla zachęty zinterpretuje samego siebie |
- Metoda zachęty.
"mandarck" - 2530 odpowiedzi Google, 300 odpowiedzi Yahoo, 290 odpowiedzi AltaVista. Możemy więc wyspekulować że - albo faktycznie używasz wszędzie jednakowego nick'a, albo podszyłeś swoją tożsamość pod dosyć często spotykany profil.
Spoglądając na moje przybycie oraz na formę wypowiedzi, okres oglądania bajek tego typu w życiu, fascynację danymi tematami na forum można stwierdzić mój wiek, jak mogły zmienić sie moje myśli do dnia dzisiejszego |
Zrobiłbym podobnie. Gdybym był w wieku 16 lat, udawałbym doktora "wiem". Gdybym był stabilnym panem z ciepłą posadką (być może rządową), pisałbym w stylu małolata. Nie jest to jednak regułą, więc przy rozpracowaniu niektórych osób trzeba posłużyć się podwójną negacją, albo zaskoczeniem kontekstowym.
Dobra zabawa. Skrobnij coś o mnie (frustrat, patriota, katol, pro/antysemita, sztywniak/wesołek, forumowy idiota/kaznodzieja).