Chłopie, daj sobie spokój z tymi kurwami, dobrze Ci radze. Szkoda Twoich nerwów. Mówie to jako doświadczony w boju z tym portalem.
Po tych wszystkich mailach, w których tłumaczyli mi dlaczego moje komentarze były kasowane, jestem pewien na 101%, że tam dostają konkretne wytyczne jakie poglądy mogą, a jakie nie mogą się ukazać.
Cytat: |
Zawiera informacje obarczajce niesprawdzonymi zarzutami inne osoby. |
Jak większość komentarzy, bo przecież każdy pisze co myśli i co mu się wydaje, a nie składa oficjalne oświadczenie, czy zawiadomienie o przestępstwie. W koncu o to chodzi w komentowaniu bierzących wydarzeń.
Niestety takie brzydkie myśli o USrAńcach i pejsatych według tego portalu są błędne, i nie wolno nimi zatruwać kolejnych umysłów.
Jestem tylko ciekaw jak to się wszystko odbywa. Przychodzi taki do roboty na moderatora i co? Szefostwo mówi mu prosto z mostu, że takie i takie komentarze ma wywalać? Wydaje się, że tak skoro zawsze z taką celnością więdzą co kasować. Ciekawe kim są ci moderatorzy? Zwróćcie uwage na to, jak oni precyzyjnie potrafią odróżnić "niepoprawne opinie" od niedorzecznych opinii, przy czym pozostawiają te drugie. Byle kto, bez konkretnych wytycznych i sporego rozeznania w globalnej polityce nie odróżniłby jednego od drugiego.