Jest taki jeden z wielu gości . Myślę ,że jest oświeconym mistrzem,choć nie moim . ale dla zapoznania,że Prawda jest Jedna ,bo inaczej nie bylaby Prawdą ,polecam do zapoznania. Ps. Odstawcie tłuczki,kilofy i armaty . tu mały cytat ,by się przydał ,więc -jest- /Przybyłem, aby zapalić lampę miłości w waszych sercach i z dnia na dzień podsycać jej blask. Nie występuję w imieniu żadnej istniejącej religii. Moją misją nie jest reklamowanie jakiejś sekty, wiary czy doktryny. Nie zamierzam przysparzać wyznawców żadnej religii, sobie, ani komukolwiek. Przybyłem, by mówić wam o duchowym źródle wszechrzeczy - miłości, o ścieżce miłości, o błogosławieństwie miłości, o posłannictwie miłości i o obowiązku miłości.
4 lipca 1968 r. Przybyłem, aby zapalić lampę miłości w waszych sercach i z dnia na dzień podsycać jej blask. Nie występuję w imieniu żadnej istniejącej religii. Moją misją nie jest reklamowanie jakiejś sekty, wiary czy doktryny. Nie zamierzam przysparzać wyznawców żadnej religii, sobie, ani komukolwiek. Przybyłem, by mówić wam o duchowym źródle wszechrzeczy - miłości, o ścieżce miłości, o błogosławieństwie miłości, o posłannictwie miłości i o obowiązku miłości.
4 lipca 1968 r.
o powtórzyło się ,no to niech jest
http://www.sathyasai.org.pl/