|
Autor
|
Wiadomość |
ansu
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 07:35, 21 Sie '09
Temat postu: Od pedziów nie biorę |
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Veritatis
|
|
Powrót do góry
|
|
|
SugS
|
Wysłany: 10:03, 21 Sie '09
Temat postu: |
|
|
no chca chca go pozwac, jkuz na stronach pedalskich sa artykuły jaki to z niego homofob id. itd.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sickboy
|
Wysłany: 10:30, 21 Sie '09
|
|
Powinna sie zaczac jakas nagonka na tych gejow. Jak mysla ze jest taka tolerancje to niech ida pod sejm pedaly jedne.
Plakaty, fora internetowe, blogi. Zalac ich totalna homofobia to sie supokoja. Pewnie w konsekwnecji doprowadzi to do wojny medialnej, ale przynajmneij po jej zakonczeniu beda siedzieli cicho.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ansu
|
Wysłany: 11:01, 21 Sie '09
|
|
Facet otwarcie mówi to co większość myśli.
A HETEROFOBY atakują
Homoseksualizm to forma zboczenia płciowego tak jak pedofilia, pedały to tacy sami zboczeni jak pedofile i powinni być tępieni przez prawo kościół, buddę i ..............
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Sensor
|
Wysłany: 11:26, 21 Sie '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 11:38, 21 Sie '09
|
|
japierdole, że też wam nie wstyd.
cejrowskeigo rozumiem cyniczna - postkomusza katomenda.
ale młodzi, rzekomo światli ludzie żeby się zachowywali jak murzyni z afryki to już kurwa przesada.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Prrivan
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sickboy
|
Wysłany: 12:12, 21 Sie '09
|
|
Cytat: | japierdole, że też wam nie wstyd.
cejrowskeigo rozumiem cyniczna - postkomusza katomenda.
ale młodzi, rzekomo światli ludzie żeby się zachowywali jak murzyni z afryki to już kurwa przesada. |
Kto jest mlody ten jest mlody
Cynizmu Cejrowskiego to brakuje prawie wszystkim co sie gdzies publicznie pokazuja i pierdola faramzony. Gdyby bylo ich ciut wiecej to nie byloby tyle slodkopierdzacego syfu, ostroznych wypowiedzi, bo sie jeszcze skalecze i zaklamania.
Ludzie z Afryki to chyba gorzej z pedalami robia... Takze my jestesmy sotf
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 12:21, 21 Sie '09
|
|
sickboy napisał: | Ludzie z Afryki to chyba gorzej z pedalami robia... Takze my jestesmy sotf |
jesteście soft, tylko dlatego, że ktoś was tu jeszcze hamuje. ich nikt nie hamuje, wiec są hard.
ale mentalnie jesteście na tym samym poziomie.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sickboy
|
Wysłany: 12:27, 21 Sie '09
|
|
No raczej nie na tym samym poziomie. Hetero nie laza po ulicach w garniturach i nie dra japy ze im zle (moze powinni). Gejow tez hamuja, bo jeszcze nie gwalca masowo
PS. W szczegolnosci hard to jest Bierdon piszacy ksiazke o dwoch pingiwnach LOL
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Naznaczony
|
Wysłany: 12:34, 21 Sie '09
|
|
wsadźcie sobie w dupki swoje uprzedzenia. cejrowski popłynął. debile też popłynęli bo chyba wiedizeli jaka będize jego reakcja
_________________ nie ma żadnej prawdy, wszystko jest tym samym, wielu się załamie, wielu parsknie śmiechem, to wszystko jedno
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 12:40, 21 Sie '09
|
|
srać na cejrowskiego i na pedalskie happeningi - walą mnie oni.
natomiast to co wy reprezentujecie sobą tu na forum zasługuje na mój wymowny komentarz.
chamstwo, ciemnogród i populizm. o homofobii nie wspomnę.
wstydzilibyście się.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aqua
|
Wysłany: 12:40, 21 Sie '09
|
|
Chciałem zacząć od wulgarnego stwierdzenia, że w dupie mam zarówno pedziów jak i Cejrowskiego, ale w pierwszym wypadku, byłoby to niefortunne określenie...
Tak więc muszę rozwinąć...
Generalnie nie wiem jaki problem. Cejrowski nie lubi pedziów. Spoko - ja za nimi też nie przepadam. W sumie każdy ma prawo do posiadania sympatii i antypatii. Tym bardziej nie rozumiem jaki jest problem skoro to pedały cały czas próbują gościa zmienić czy nawet celowo prowokują (w celach marketingowych??? - na zasadzie, chodźcie na rynek w Poznaniu powkurwiamy Cejrowskiego???). Zamiast odpierdolić się od gościa, który ich nie lubi próbują na siłę zmieniać jego poglądy. Sorry chłopaki, ale w tym momencie te pedalskie zagrywki to nic innego jak faszyzm. Chuj im w dupe.
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sickboy
|
Wysłany: 13:12, 21 Sie '09
|
|
Bimi napisał: | srać na cejrowskiego i na pedalskie happeningi - walą mnie oni.
natomiast to co wy reprezentujecie sobą tu na forum zasługuje na mój wymowny komentarz.
chamstwo, ciemnogród i populizm. o homofobii nie wspomnę.
wstydzilibyście się. |
Heheh.. Dziwnie brzmi ta wypowiedz kogos kto jest administratorem forum prawda2.info
Mozemy sie tak przerzucac, ze niby my ciemnogrod, a ty klapi na oczy, no ale co to zmieni Niech kazdy robi tak jak mysli...
A wracajac do Cejrowskiego, pokaz mi jedna osobe oubliczna z Polski ktora potrafi powiedziec to co mysli i nie boi sie zadnych konsekwnecji.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
Wysłany: 13:22, 21 Sie '09
|
|
sickboy
Cytat: |
A wracajac do Cejrowskiego, pokaz mi jedna osobe oubliczna z Polski ktora potrafi powiedziec to co mysli i nie boi sie zadnych konsekwnecji. |
Takich osób jest kilka : Michalkiewicz czy Łysiak ...oj ładnie dają prosto w oczka ''salonowi''
ładnie -->(wiedza plus talent lekkiego pióra plus inteligencja adekwatnych spostrzeżeń o kondycji polityczno-społecznej państwa polskiego.)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
slidexman
|
Wysłany: 13:28, 21 Sie '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
Wysłany: 13:36, 21 Sie '09
|
|
tfu
Michalkiewicz miało być...Pan Stanisław Michalkiewicz.
Thx slidexman
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 13:43, 21 Sie '09
|
|
sickboy napisał: | A wracajac do Cejrowskiego, pokaz mi jedna osobe oubliczna z Polski ktora potrafi powiedziec to co mysli i nie boi sie zadnych konsekwnecji. |
tylko jedną?
podam 3 żeby nie było - każda inna:
1) Leszek Bubel
2) Ojciec Rydzyk
3) Janusz Korwin Mikke
cejrowskiemu chodzi tylko i wyłącznie o konsekwencje, więc nie pierdol. czego niby miałby się bać?
równie dobzre kaczyński ze swoim niewyparzonym ryjem mógłby się bać najeżdżać na gejów.
zrozum, że w polsce, podobnie jak w krajach 3-go świata, za takie pierdolenie ciągle jeszcze zyskuje się słupki w sondażach.
czego wiec polski polityk miałby się bać wyzywając pedałów od pedofilów??
chyba tylko tego, ze któregoś dnia jakaś banda spuści mu wpierdol w ciemnej uliczce.
to nie jest akt odwagi tylko buractwa.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
EL BISKUP
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sickboy
|
Wysłany: 14:39, 21 Sie '09
|
|
Bimi napisał: | sickboy napisał: | A wracajac do Cejrowskiego, pokaz mi jedna osobe oubliczna z Polski ktora potrafi powiedziec to co mysli i nie boi sie zadnych konsekwnecji. |
tylko jedną?
podam 3 żeby nie było - każda inna:
1) Leszek Bubel
2) Ojciec Rydzyk
3) Janusz Korwin Mikke
cejrowskiemu chodzi tylko i wyłącznie o konsekwencje, więc nie pierdol. czego niby miałby się bać?
równie dobzre kaczyński ze swoim niewyparzonym ryjem mógłby się bać najeżdżać na gejów.
zrozum, że w polsce, podobnie jak w krajach 3-go świata, za takie pierdolenie ciągle jeszcze zyskuje się słupki w sondażach.
czego wiec polski polityk miałby się bać wyzywając pedałów od pedofilów??
chyba tylko tego, ze któregoś dnia jakaś banda spuści mu wpierdol w ciemnej uliczce.
to nie jest akt odwagi tylko buractwa. |
Czlowieku, to ty nie pierdol. Widze ze ci na mozg juz odbilo. Po pierwsze wyrazaj sie precyzyjnie - o jakie niby konsekwnecje, czego? Ze nie wzial od nich przemdiotu bo zahivione. Nie wiem czy ty wiesz co to jest cyznim.
Tak, miedzy Kaczynskim a Cejrowskim jest zasadnicza roznica, pierwszy z nich jest reprezentantem narodu, w kwestii formalej, jakbys nie zauwazyl. Jak wrzucasz do beczki z napisem politykow, tych dwoch panow, to nic dziwnego ze mozesz sobie takie wnioski wyprowadzac jak ten nizej o sondazach.
Pierdolnie o WTC tez jest w modzie i jakos to nikomu slupkow w sadazach nie podbija.
Polska w kwestii pierdolenia od rzeczy, jak to ujales, tez sie rozni od krajow 3 swiata... W krajach 3 swiata sie nie pierdoli od rzeczy. Tylko strzela do tch co pierdola od rzeczy. Moze rusz dupe i zoabcz jak to jest, zanim zaczniesz komentowac w taki sposob.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 14:47, 21 Sie '09
|
|
nie drzyj ryja gościu, bo mnie twoje krzykliwe pierdolenie rusza tyle co burackie dowcipy cejrowskiego.
lepiej się skup na tym co czytasz to może w końcu coś zakumasz choćby w części.
i owszem, wolę 10ciu pedałów niż jednego niedowartościowanego zboka jak ty. ba - wole jednego pedała niż 10ciu takich zboków jak ty
o lesbijkach nawet nie wspomnę
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 15:03, 21 Sie '09
|
|
oczywiście, zważywszy na to że około połowa czynnych użytkowników tego forum to zwolennicy UPR, a połowa z pozostałej połowy to zwolennicy Rydzyka, nie dziwię się że każdy temat na forum w którym można sobie powyzywać gejów od faszystów i pedofilów cieszy się niebywałym powodzeniem.
ja w każdym razie należę do tej czwartej ćwiartki i nie mam w zwyczaju zaglądać w majtki innym ludziom - gówno mnie obchodzi co w nich mają, z kim śpią, jak często i w jakiej pozycji.
natomiast widzę że was to niezmiernie interesuje, zboczeńcy.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Krzysiak
|
Wysłany: 15:21, 21 Sie '09
|
|
ja pierdole.. Czy to jest naprawde tak wazne zeby o tym dyskutowac? Facet powiedzial co chcial i juz. Wali mnie to czy to jest poprawne czy nie.. w sumie to mnie to calkowicie wali! Co to ma wspolnego z prawda?
Btw. Chociaz calkowicie sie z Bimim nie zgadzam to go popieram. Po cholere zagladacie innym w gacie? Co wam to przeszkadza ze sie lubia w dupe ladowac? Laduja was? Mieliscie trudne dziecinstwo?
_________________ Nikt nie ma monopolu na prawdę
www.chomikuj.pl/Filmyprawdy
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aqua
|
Wysłany: 15:35, 21 Sie '09
|
|
Bimi, no ale właśnie o to chodzi, że Ciebie to gówno obchodzi, mnie to gówno obchodzi, a tych od kampani na rzecz zwalczania homofobii już nie obchodzi gówno, bo oni by chcieli żeby Cejrowski ich lubił. Ja bym za to chciał mieć swoją tropikalną wyspę, plantacje marihuany i harem na swoje potrzeby. Niestety zarówno moje pragnienia jak i pragnienia tych od homofobii są poza możliwościami realizacji. Ja się z tym pogodziłem. Ci od homofobii najwyraźniej nie. Powiem więcej, patrząc na ich zapał w sukcesywnym zbawianiu ludzi pokroju Cejrowskiego, do których przecież - kurwa to widać gołym okiem - nie trafia absolutnie nic, bo ich elastyczność światopoglądowa jest gorsza niż elastyczność betonu, zastanawiam się jaki jest cel ich "pielgrzymek"? Naprawdę są tak tępi, że liczą na to, że Cejrowskiego zmienią? Czy to po prostu zwykła akcja propagowania "ich" sposobu myślenia, w tym wypadku homoseksualizmu? Są jeszcze jakieś inne możlwiości? Bo ja naprawdę nie wiem.
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|