Pr0meteusz napisał: |
FARAON napisał :
Cytat: | Widzę wiele miejsc w których możecie zacząć, odludne puszcze, Syberyjska tundra, pustynia Takla Makan, do wyboru do koloru.
Udowodnijcie, że się da od podstaw a nie liczcie, że wpieprzycie się z buciorami na to co było tworzone przez tysiące lat według zasad, których nie uznajecie.
Na szczęście społeczeństwo jest tak zaprogramowane, że jak słyszy anarchista to sięga po słuchawkę a jak trafi na jakiegoś ideowca a nie chuligana to po krótkim wsłuchaniu się w twoje słowa stwierdzi: komuch.
idziemy do przodu dzięki temu że skaczemy sobie do gardeł
…odczuł bym to tylko wtedy gdyby robił to ktoś o wyższej pozycji społecznej
.. Huh powstanie (w pewnym sensie) to mam dopiero w planie..
Cały nasz rozwój opiera się na współzawodnictwie na wszystkich płaszczyznach. Najważniejsze wynalazki powstawały podczas wojen i dla wojny.
Wierz sobie w te lewackie bajeczki, walcz tak jak to robicie teraz - życzę miłego palowania podczas tłuczenia witryn sklepowych.
|
Nie bez przycztyny wybrałeś sobie taki nick prawda.
Poczytaj czasem sam siebie.
chiał byś zrobić z polski szwajcarję? nie wierząć w ,,lewackie bajeczki''? haha prosze cie nie oszukuj sam siebie i swojej wiedzy.
Albo przewrót totalny i zniama obyczajów o 180 albo gnicie w tym samym syfie.
Ale totalnego przewrotu to ty nie chcesz. Bananowy synuś martwi sie o witryny sklepowe swojego taty. a może jakaś ZOO?
już miała być nowa japonnia z polski i tyle obietnic. nowej szwajcari też nie będzie.
w Egipcie faraonie panowało niewolnictwo,co bogatrzy miał swoich niewolników. też chcesz mieć swoich? W końcu nalezy ci sie jesteś na wyższej pozycji społecznej. |
Cytat
Pr0meteusz napisał: |
było tworzone przez tysiące lat przez kogo? KOGO?
ignorant, idiota...
|
Po prostu nie biorę niczego do siebie, nie będę się przejmował jak będzie mnie bluzgał menel spod budki czy ktoś w moim wieku, chyba, że robi to ze względu na swoją wyższą pozycję społeczną.
Czyli inaczej mówiąc jeśli, obraził by mnie nauczyciel, policjant, polityk czy jakiś biznesmen - ktoś kto z zawodu, urodzenia czy posiadanego majątku, lub aktualnej sytuacji w której w jakiś sposób ma nade mną władzę to była by to dla mnie ujma.
Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodziło, mam nadzieję, że teraz tak.
Cieszę się, że mój nick wzbudza emocje.
Poczytaj sobie o ustroju Szwajcarii, socjaliści boją się ludu więc nie pozwalają trzymać broni. Kraj w którym ludzie decydują czy chcą płacić podatki ehh - go and get educated
Nie wiem czy wiesz ale piramid nie budowali niewolnicy.
Masz dzisiaj mniej wolności niż ,,niewolnik w Rzymie".