Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:09, 12 Sie '11
Temat postu:
o ile dobrze zrozumiałem to ciekawe znalezisko, skarbnikiem tvnu z zurichu jest pewien safranow, który ma to samo nazwisko co jakiś rosyjski ekspert ds. marynarki wojennej, co się kiedyś wypowiadał n.t. kurska kiedy to go polski dziennikarz zaatakował z dupy wziętym pytaniem o smoleńsk, a ponadto na facebooku są profile co najmniej dwóch holendrów pracujących w niejakim Duma Corporate Services BV, z których pierwszy jawnie przyznaje, że gra w mafia wars, gdy druga jest jakimś okrutnym potworem... hmm... no faktycznie, to strasznie ciekawe!
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:06, 12 Sie '11
Temat postu:
prawie_magister napisał:
Znalazłem następującą ciekawostkę w związku z ITI. Skarbnikiem z Zurychu jest niejaki Siergiej Safranow . To samo nazwisko jako eksperta wojskowego ds. marynarki (!) występuje w związku z katastrofą Smoleńską
A mnie udało się znaleźć aż 3 Safronowych naraz :Sergieja ,Ilje i Andreja .Są ze sobą powiązani i znani jako Bracia Safronowie
To iluzjoniści a co najdziwniejsze wszyscy trzej są rudzi .
a teraz zsumujmy fakty : jedne Safronow "skarbnik z Zurychu", drugi Safronow ekspert floty wojennej i trzech rudych jak Tuski magików Safronowych potrafiących zrobić sztuczny śnieg !
Ileż to stwarza możliwości ! czy dla braci Safronowych to taka wielka fatyga zrobić sztuczną mgłę ? albo spowodować "zniknięcie " prezydenckiego tupolewa i zamienienie go na ten symulujący rozbite szczątki,albo zatrzymanie pokładowego komputera ? dla nich "odchylenie od kursu i ścieżki " to betka _________________ sasza.mild.60@mail.ru
Trzy wcielenia Siergieja Safronowa
Lejtnant Siergiej Safronow zginal 1 maja 1960, trafiony zablakana radziecka rakieta podczas poscigu za amerykanskim szpiegowskim samolotem U-2. Smiertelnie ranny Safronow zdolal jeszcze pokierowac swoim MIG-19 tak, aby spasc na las, a nie na osiedla.