Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 03:16, 16 Sty '10
Temat postu: Mój Zwykły film bez tytułu
Ostatnio z nudów, zacząłem się bawić w programiku do obróbki wideo i tak doklejałem motywy, co mi akurat siedziało w głowie, wiec film raczej ładu i składu nie ma, nikt też z tego forum, objawienia się w nim nie doszuka, chodziło mi raczej o przeciętnych zombiaków, żeby przynajmniej się zastanowili choć trochę, jak przypadkiem trafią na mój filmik. „Zwykły film bez tytułu” dlatego ze to zwykły film i nie ma tytułu . firmowałem go logiem prawda2.info wiec mam nadzieje ze bimi mnie nie poda do sądu. BTW. Liczę na tzw. konstruktywną krytykę. Wszystkie tłumaczenia robione były ze słuchu w locie wklejanie w programie do obróbki wiec są jakie są.
_________________ "Nie wierzę żadnym doniesieniom... dopóki rząd im nie zaprzeczy."
Wysłany: 14:26, 16 Sty '10
Temat postu:
Zachowałeś balans.
I muzyka jest w porządku i treść.
Bez skoków z temat na temat.
Obejrzałem całe.
Mi się podoba.
_________________ Moja odpowiedź na zaczepki TROLL-i.
Wysłany: 21:37, 16 Sty '10
Temat postu:
Moglbym prosic o wrzucenie gdzies samych napisow ? Dobry material. Pzdr =]
_________________ Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść.
Wysłany: 09:36, 17 Sty '10
Temat postu:
JA napisał:
chodzi mi o to nagranie po 20 sekundzie części drugiej.
Wstęp do 20s to: john debney - the olive garden
Nuta pod obrazkami z wojny: Marilyn Manson - Seizure of Power
następna: PANTyRAID - Worship The Sun
Cytat:
Moglbym prosic o wrzucenie gdzies samych napisow ? Dobry material. Pzdr =]
Nie mam pliku z napisami, bo wszystkie napisy mam wstawione jako warstwy w programie do obróbki, a tego nie da się automatycznie eksportować do txt. Tzn da się zrobić ale to pracochłonne bo musze edytować każda warstwę i kopiować z niej tekst do notatnika.
W 4 godziny po wrzuceniu na YT dostałem pozdrowienia
Cytat:
Twój film wideo Zwykły film bez tytułu (cz. 2 z 2) może zawierać treść, która należy do tych właścicieli treści lub jest przez nich licencjonowana:
Właściciel treści: Emmys Typ: Treść wizualna
Twój film wideo Zwykły film bez tytułu (cz. 1 z 2) może zawierać treść, która należy do tych właścicieli treści lub jest przez nich licencjonowana:
Właściciel treści: WMG Typ: Treść audio
Właściciel treści: Sony Music Entertainment Typ: Treść audio
W wyniku tego Twój film wideo jest zablokowany w tych lokalizacjach:
Germany
_________________ "Nie wierzę żadnym doniesieniom... dopóki rząd im nie zaprzeczy."
Wysłany: 14:08, 17 Sty '10
Temat postu:
Zajebiste logo, pomysl znany, ale milo mi sie na to patrzy
Gratulacje ! Naprawde dobra robota, teraz nastepne powinny byc merytoryki
_________________ "W pozornie beznadziejnej walce, rozwiązanie tych problemów jest proste. Jedyną broń jaką mają przeciwko nam jest ukrywanie przed nami wiedzy. Musicie dużo czytać, by
poznać prawdę i dostrzec korzenie zła"
Wysłany: 16:39, 17 Sty '10
Temat postu:
Poezja dla oka Tak w skrócie można wyrazić to co obejrzałem przed chwilką
I dlatego INTERNET jest największym zagrożeniem!
_________________ Jestem pisowskim aparatczykiem z małym penisikiem.
Wysłany: 11:28, 19 Sty '10
Temat postu:
Moj pelen szacunek
dobry film, zbalansowany
moze troche przydlugi fragment z bombardowaniami.
podobal mi sie.
gratuluje i dziekuje. wysle kilka linkow znajomym - tym ktorzy nie beda mnie wysmiewac za teorie spiskowe i zaczynaja cos kumac
_________________ możliwość pomylenia się to część bycia wolnym
Wysłany: 15:25, 19 Sty '10
Temat postu:
Cytat:
Nie rozumiem tylko dla czego na początku mówisz po angielsku i tłumaczysz napisy a później są już same polskie napisy.
Tylko ze ja tam nic nie mówie. To fragment the arrivals i mówił to Noreaga ja to tylko tłumaczyłem.
Cytat:
moze troche przydlugi fragment z bombardowaniami
Ale nuta zajebiście mi podchodziła pod bombardowanie i tak co chwila wynajdywałem nowy klip z wybuchem i wstawiałem, pyzatym musiałem dociągnąć wybuchy do napisów z nagrodą nobla bo w innym miejscu mi nie pasowały.
Nieśmiało przymierzam się do 2 części, prawdopodobnie o globalnym ociepleniu, wszyscy widzieli nie tak dawno jak chujki kłócą się o gigantyczną kasę. Szukam właśnie materiału o tym, o tym jak to ekodziwki całą watahą broniły siedliska żaby plamistej w Augustowie. Ale jak w tym czasie z tira do rzeki wyciekły tony oleju to na miejscu byli jedynie 2 ekolodzy z pudełkami po margarynie. To było w wiadomościach i az się prosi żeby to przyrównać do jakiegoś klipu gdzie widać setki eko dziwek, ale gdzie w grę wchodzi gigantyczna kasa. Licze na sugestie w tym temacie linki lub materiały, muzykę itd.