Szkoda, że jakieś qrwy go usunęły i nie zdążyłem obejrzeć - czy jest jakiś działający link ?
_________________ We wszystkim trzeba mieć umiar ... nawet w umiarze.
Za niezgodność poglądów i działań z własnymi Bimi zmniejsza limity.
Na szczęście kary ta są mniej dotkliwe niż za to samo 30 lat temu.
zgodnie z youtomb filmik utrzymał się troche ponad 1 dzień, kurde a miałem go zgrać. Nie ma go nigdzie z AOL video tez usunięty. Film był na kanale thevoiceofalexjones który tez został usunięty. Ale fakt za duzo zombiaków mogło sie poczuć dotkniętych tym filmem _________________ "Nie wierzę żadnym doniesieniom... dopóki rząd im nie zaprzeczy."
Ten filmik został wstawiony przez użytkownika thevoiceofalexjones. Szkoda bo było na nim na prawdę wiele ciekawych filmów. Chciałem ten film o zębiakach zaciągnąć na dysk teraz bynajmniej nauczyłem się, że nie należy z tym zwlekać.
avatar którego używał thevoiceofalexjones:
może po nim koś ponownie odnajdzie usera _________________ http://zakazaneowoce.pl/imgs/banery/baner-zakazaneowoce-350x20.jpg Zdolność do dziwienia się jest początkiem do mądrości
Prawa jednego człowieka kończą się tam, gdzie zaczynają się prawa drugiej osoby.
W jedności siła nie w budowanych murach!!!
eh tak się przymierzałem do tego filmiku aż w końcu usunięty... Szkoda, że nikt go nie zgrał, no ale kto by pomyślał, że go usuną...
_________________ Prawda jest jak tlen, otrzymasz zbyt wiele i się rozchorujesz.
Dobre , naprawdę mocne . Irakijczyk ma jaja.
Co zaś tyczy sie zombiaków , zabijanie ich nie jest grzechem .
Wiedzą o tym "elity" rządzące światem , oraz resztki wolnych obywateli . To trochę tak jak w grze komputerowej , zabic jak najwięcej zombie a świat będzie lepszy
Konsupcyjne cpuny , dobre
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 02:58, 16 Sty '10
Temat postu:
Czy nie macie wrażenia, że coś goni elity, żeby złapać wszystkich mocniej za pysk? Strasznie wszystko przyspiesza, wręcz histerycznie. Nie wierzę absolutnie w brednie o przejściu na wyższy poziom w 2012 i lewitacje .
Bardziej mi się to kojarzy z zakończeniem jakiegoś kontraktu, z upublicznieniem jakiś informacji.
Nie będzie to jednak na tyle mocne by pokonać spłatę kredytu hipotecznego i nowej fury. Rewolucji ani wojny nie będzie, ale coś się chyba święci...