Nie tęsknie za tobą, Żydzie.
Wtedy gdy bylem dzieckiem i nastolatkiem obserwowalem to co dzieje sie w moim kraju i z moim krajem. Nie rozumialem jeszcze wtedy mechanizmow tego co sie dzialo, demoralizujacego, negatywnego wplywu jaki, TY, Żydzie miales na moj kraj, na mentalnosc i zachowanie jego mieszkancow.
Nie wiedzialem wtedy jeszcze ,ze to Ty, Zydzie,wymordowales tych najlepszych synow i corki narodu polskiego, ktorych nie zdazyli wymordowac hitlerowcy.
Nie wiedzialem wtedy jeszcze , ze to ty-Zydzie, pod polskim nawiskiem prowadziles (na kazdym polu-kulturalnym,ekonomicznym ,spolecznym) polityke antypolska.
Prawde mowiac nie wiedzialem nawet ,ze istniejesz wsrod nas przekonywqany od dziecka ,ze wszyscy Zydzi zostali „zagazowani’ lub zamordowani w inny sposob w czasie okupacji.
Dopiero po latach zdalem,patrzac wstecz zdalem sobie sprawe z tego ,ze duza ilosc moich kolegow i kolezanek ,ktora wyraznie unikala mnie i moich kumpli to byli ci-mityczni wtedy-Zydzi.
Czesc z nich nosila polskie nazwiska takie jak „Slawomir Patocki”.
Dlaczego pamietam wlasnie jego, pomimo tego, ze chodzilem z nim do szkoly podstawowej ponad pol wieku temu? Pamietam jego -niezrozumiala wtedy z dzieciecego punktu widzenia- arogancje i wrogosc w stosunku do reszty kolegow. Tolerowal tylko 4-ech, ktorzy (zrozumialem to po wielu latach) byli rowniez Zydami.
Po latach rowniez zdalem sobie sprawe z tego, ze nie moge, nie potrafie zyc w atmosferze jaka istniala w panstwie, ktore stworzyles dla nas Polakow a ktore nazwales w przyplywie fantacji:”Polska Rzeczpospolita Ludowa”.
Po nastepnych kliku latach, majac dostep do niecenzurowanych informacji o historii mojego kraju zrozumialem jeszcze wiecej. Podobnie jak wielu Polakow przywitalem z radoscia upadek tzw komuny.
To, ze byl to kolejny mit wyprodukowany przez ciebie, Zydzie, na moj, polski uzytek zrozumialem po nastepnych kilkunastu latach. Zrozumialem rowniez sporo mechanizmow propagandowych jakimi sie na codzien poslugujesz po to aby twoj, Zydzie, monopol na manipulowanie ludzkim zyciem nie zostal w jakikolwiek sposob zagrozony.
Zrozumialem ,ze „holokaust”, ktorym karmiono mnie od przedszkola to nie historia a fikcja majaca na celu zabezpieczyc monopol, o ktorym pisalem poprzednio, przed jakakolwiek krytyka bo to moglo by go oslabic.
Nie tesknie za toba, Zydzie, bo jestes-biorac pod uwage twoja odwieczna tradycje i mentalnosc, twoj brak tolerancji dla wszystkiego co inne, twoja przerazajaca bo ciagnaca sie przez stulecia-msciwosc , jestes wszystkim czego w moim kraju niechcialbym widziec i spotykac.
Dlatego dzisiaj, 5 marca 2010 roku jestem a Australii w nie w Polsce gdzie naleze i gdzie powieniem byc.
Mam 56 lat.Byc moze uda mi sie dozyc chwili, gdy Polska bedzie naprawde wolna, ze rzad bedzie skladal sie z Polakow a nie Zydow z polskimi nazwiskami, krewnych lub spadkobiercow tych samych Zydow, ktorzy ten kraj niszczyli i rabowali na rozkaz swoich wspolplemiencow, ktorzy okupowali sasiadnia i silniejsza od nas Rosje.
Od momentu gdy 25 lat temu zrozumialem kim jests, Zydzie, postanowilem ze zrobie wszystko co w mojej mocy aby twoj trujacy wplyw na innych przynajmniej oslabic wierzac ,ze wyrosna w tym czasie nowe pokolenia ,wolne od twojej trucizny ,ktore beda go w stanie obalic.
Pomagasz mi w tym ,Zydzie,bardzo tym ,ze nie liczysz sie z nikim i z niczym,ze twoja mordercza natura ,wtedy gdy moze dojsc do glosu tak jak to ma miejsce w Palestynie,jest najlepszym przykladem tego czego musimy sie obawiac w kontakatach z toba.
Nie wierze w to, ze Polacy tesknia za toba, Zydzie. To twoja kolejna kuglarska sztuczka ,ktora ma za cel taka tesknote w nich wmowic. Zrobie co w mojej mocy aby ten kolejny „szwindel” spalil na panewce.
Jerzy Ulicki-Rek 5.03.2010
Wolna Polska zaczyna sie tutaj
http://www.polskawalczaca.com/viewtopic.php?f=2&t=7106
http://www.polskapartianarodowa.org/inde.....mp;id=1470