Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 13:53, 27 Paź '07
Temat postu: O parszywej polityce Busha
Mimo że jest w sieci już sporo filmów potępiających politykę Busha, postanowiłem sam zrobić własny filmik.
Pozwolę sobie zaprezentować niniejszy film tutaj. W telegraficznym skrócie poruszone są tu wątki związane z naszym forum.
Umieszczajcie tu swoje sugestie. Może przyczynicie się do powstania czegoś jeszcze.
_________________ Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
Wysłany: 15:32, 29 Paź '07
Temat postu:
No całkiem niezły filmik. Muzyczka, montaż...Mieści się w konwencji "pokażmy diabła". Jesli planujesz nastepny, to ja tylko napisze jak sam bym to widział:
- pobyć się karykatur z rogami - przekonani i tak sie zgadzaja, a naiwniakow wierzacych w "misje pokojowe" i tak to nie przekona.
- zejść z Busha. Bush nie dość, że to tylko polityk, to jeszcze imbecyl. Lepiej pokazywać doradców, publicystów itp. Busha można pokazać np. jako pacynkę w ich rekach. Do schedy po Bushu szykuje sie Guliani, a wiekszosc jego doradcow do spraw zagranicznych to Żydzi...
- montaż: jakoś urozmaicic, np dodać przesuwanie kamery nad zdjęciem, oddalenia itp.
- więcej faktów, cytatów. Ale takich zgrabnych, mieszczacych sie na ekranie filmu w kiepskiej rozdzielczosci.
- rzucić proste ale mocne hasła np. "pytanie: czy Irak zaatakował USA?", "Czym się rózni trockistowska permanentna rewolucja od neokonserewtywnej wojny z terrorem?", "Czemu Afganistan jest grozniejszy niz ZSRR w latach 50-tych", "czemu niszczenie Iraku trwa dluzej niz II Wojna światowa?" (liczona dla USA).
- i generalnie traktuj film jak opowiadanie albo wypracownaie, tzn. poczatek, srodek i zakonczenie. Zadne tam przypadkowe pokazy slajdow. Nie twierdze, ze taki przypadkowy pokaz teraz zrobiles, ale bylo juz blisko.
Wysłany: 11:06, 25 Gru '07
Temat postu:
Film ciekawy, rozumiem że to dopiero początek i będziesz swoją pracę rozwijał (mam nadzieje), myślę że nam polakom - potrzeba takich polskich Alexów Jonesów jak najwięcej, więc traktuje ten film jako wstęp do dalszych działań - i czekam na kontynuację .
Wysłany: 15:02, 06 Sty '08
Temat postu:
Kumpel zgodził się zamieścić mój drugi film. Jego konto jest już bardziej znane od mojego. To też raczej dotrze do większej ilości odbiorców:
Jest krótko i na temat.
_________________ Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
Wysłany: 22:00, 06 Sty '08
Temat postu:
Grupa nazywa się: Lacuna Coil
Utwór w filmie: Angel’s Punishment
Album: Comalies
Polecam wszystkim. To dobra muzyka.