| Cytat: |
| Jesteś Pochłaniaczem Czasu jedynie pierdolisz tak bez sensu tak długo że gadka z tobą niewinna trwa 2,3,4 godziny. |
Denerwujesz się bo nie zdołałaś niczego dowieść . Byłaś taka pewna swego . Musisz zrozumieć że życie działa inaczej - i nie podlega pod twoje kaprysy. Zamiast podejść do tematu z otwartym umysłem, od razu narzuciłaś sobie rygor, cel udowodnienia mi czegoś. Swojego wyobrażenia. Które przecież może być fałszywe , prawda?

.. Nie przewidziałaś tylko jednego. Że żadnych dowodów nie znajdziesz. Że niby ja wierzę w brednie dla przygłupów...

Słucham?? A przepraszam, gdzie są dowody że to "brednie"? .. Dopóki nie znajdziesz jakiegoś logicznego wyjaśnienia (sorry, te swoje operacje plastyczne to sobie możesz schować wiesz - O! to są dopiero brednie dla przygłupów!), to
nie masz prawa odrzucać mojej teorii = czyli że to jakaś okultystyczna inicjacja, albo pokaz . Bo to jest chyba bardziej prawdopodobne niż operacje plastyczne , right?

.. To nie ja jestem pochłaniaczem czasu... to ty potykasz się o własne nogi- i za każdym razem zajmuje ci pół godziny aby wstać. To nie moja wina że na tych zdjęciach Papieża nic nie ma. Straciłaś czas aby je wrzucić, nie zadałaś sobie trudu aby je przejrzeć- czy aby w ogóle zgadzają się z prezentowaną narracją. To nie ja tracę twój czas. Ogarnij się -
To ty straciłaś mój! helou.
A z
metody naukowej otrzymujesz jedynkę. (Macron był na siłowni i mu żyłka w oku pętkła

. uhmm oni wszyscy byli na siłowni). Do poprawki.