W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Czy ludzie byli kiedyś lepsi  
Ocena:
1 głos
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 45
Strona:  «   1, 2, 3, 4 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:58, 21 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ty jesteś kurwa odmóżdżony i to kompletnie czubku, jesteś żałosnym leniwym spiskowym przygłupem który nawet nie zadał sobie trudu dlaczego i w jakich okolicznościach ci ludzie mieli coś z oczami, od raz zakładasz jakiś spiskowy scenariusz.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:03, 21 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ty jesteś leniwa - bo przyjmujesz OD RAZU na wiarę. Przeczytasz .."aha, tak było, okey, to mi wystarcza, sprawa rozwiązana". Od razu zakładasz że to musi być prawda, bo gdzieś ktoś wpuścił do sieci taką "informację" .

Sorry - puknij się tą metalową rurką w łeb Idea - ciekawe czy też dostaniesz limo... Think
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:09, 21 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zastanów się nad sobą człowieku w jakie ty brednie dla przygłupów wierzysz, wstyd wyjść ze swojej dupy i przestań mysleć jak totalny szur
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:10, 21 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pardon, Speak to the hand ja na tych zdjęciach NIE widzę żadnej metalowej rurki.. Eh? hę?? .. No jest jakaś barierka, za którą stoją ludzie. To o nią się potknął papież tak??... i wpadł w tłum? ?

Sorry - nie ma żadnych zdjęć z chwili uderzenia się papieża o rzekomą metalową rurkę w samochodzie. A co to za problem? Przecież był filmowany.
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:13, 21 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
nawet nie zadał sobie trudu

aha - czyli nawet nie zadała sobie trudu aby przejrzeć te zdjęcia? ...
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:19, 21 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dokładnie, są tylko zdjęcia potwierdzające że papież ma obrzęk pod okiem .. I jakiś żałosny tekst . To nawet nie jest śmieszne - to jest żenujące co teraz ludziom wystarcza. WYGUGLOWAĆ Laughing Laughing Laughing

Filmik też obejrzałem. Zadałem sobie ten trud. ALE TAM NIE MA NIC. DOSŁOWNIE NIC!!
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:58, 22 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kontrwywiad obciąga kutasa !!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:17, 22 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
jakby Chyna ci wpierdoliła to byś nie wstał
Ty, a gdybym ja ciebie zdzielił kolanem w nos to też byś na chodniku pół godziny leżała wiesz?

Cytat:
ALE TAM NIE MA NIC. DOSŁOWNIE NIC!!
W takim razie po co to w ogóle wrzuciła? Marnuje tylko czas swoimi fejkniusami.... Fackt-checkercka z koziej dupy trąba.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:38, 22 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ale zamknij morde temat skończony nie ma po co z tobą gadać zostań przy swoich spiskach co mnie to gówno obchodzi gadać z nawiedzonym psycholem siedź w necie jeszcze bardziej jeszcze więcej gówna oglądaj i skończysz jak ten michalm z pierdolni zresztą pogadaj z nim na pewno będziesz miał z nim więcej wspólnych poglądów niż ze mną, skończ pierdolić i na siłę ciągnąć tematy Temat skończony nikt nie chce z tobą gadać nie wiadomo po co. Pierdol sie
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:42, 22 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesteś Pochłaniaczem Czasu jedynie pierdolisz tak bez sensu tak długo że gadka z tobą niewinna trwa 2,3,4 godziny. No ale może pora wreszcie na mnie żeby nie marnować casu na gówna i pogaduszki z pojebem twojego pokroju, co ? daj mi spokój i nie wciągaj mnie w swoje zjebane spiski nigdy więcej kurwiu. Zrozumiano ? Wczoraj do północy tu kurwa siedziałam a rano śmieciara o 7 mnie obudziła do tego miałam paskudny sen z robakami i sie w nocy obudziłam, to może 6,5 godzin spałam max. Nie mam zamiaru tu z tobą nigdy więcej siedzieć do północy i bezsensownie gadać, ustalmy to. Rozumiesz pojebie ? KONIEC Z TYM. Szukaj sobie kogo innego.
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:55, 22 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Masz Kloaka coś dla ciebie, na poprawę nastroju, gdy jesteś zjebany po perypetiach z zaburzonymi żeńskimi płodami.
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:22, 22 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czerwone Tango !!!
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:02, 22 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jesteś Pochłaniaczem Czasu jedynie pierdolisz tak bez sensu tak długo że gadka z tobą niewinna trwa 2,3,4 godziny.
Denerwujesz się bo nie zdołałaś niczego dowieść . Byłaś taka pewna swego . Musisz zrozumieć że życie działa inaczej - i nie podlega pod twoje kaprysy. Zamiast podejść do tematu z otwartym umysłem, od razu narzuciłaś sobie rygor, cel udowodnienia mi czegoś. Swojego wyobrażenia. Które przecież może być fałszywe , prawda? Idea .. Nie przewidziałaś tylko jednego. Że żadnych dowodów nie znajdziesz. Że niby ja wierzę w brednie dla przygłupów... Eh? Słucham?? A przepraszam, gdzie są dowody że to "brednie"? .. Dopóki nie znajdziesz jakiegoś logicznego wyjaśnienia (sorry, te swoje operacje plastyczne to sobie możesz schować wiesz - O! to są dopiero brednie dla przygłupów!), to nie masz prawa odrzucać mojej teorii = czyli że to jakaś okultystyczna inicjacja, albo pokaz . Bo to jest chyba bardziej prawdopodobne niż operacje plastyczne , right? Rolling Eyes .. To nie ja jestem pochłaniaczem czasu... to ty potykasz się o własne nogi- i za każdym razem zajmuje ci pół godziny aby wstać. To nie moja wina że na tych zdjęciach Papieża nic nie ma. Straciłaś czas aby je wrzucić, nie zadałaś sobie trudu aby je przejrzeć- czy aby w ogóle zgadzają się z prezentowaną narracją. To nie ja tracę twój czas. Ogarnij się - To ty straciłaś mój! helou.

A z metody naukowej otrzymujesz jedynkę. (Macron był na siłowni i mu żyłka w oku pętkła Speak to the hand . uhmm oni wszyscy byli na siłowni). Do poprawki.
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:44, 23 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

:Czy ludzie kiedyś byli lepsi ?" - Na błoto !!!!

Jasny ! - zasada free mental - free mantel = Działa !!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3, 4

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach