Wiem ze kłamiesz bo z książek nie da się wyżyć ciężko nawet pensję minimalną z samych książek mieć. Można mieć wystawionych 1000+ książek i to wciąż nie wystarczy do 3000zł na czysto po opłaceniu prowizji w większości miesięcy chyba ze ma się jakieś hity w chuj ale to się tak zwyczajnie nie da
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:21, 17 Paź '25
Temat postu:
LOL, jakbym miał tylko 1000 książek mieć wystawionych to bym się nawet w to w życiu nie bawił żeński niedorobie
Cytat:
No i starczy, wszystko tak czy siak możliwe zostało od ciebie wyciągnięte.
Spoko, jestem osobą publiczną, to są informacje powszechnie dostępne na Internecie. Taka jest cena popularności . Ale zdążyłem się przyzwyczaić.
_________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
Wysłany: 23:28, 17 Paź '25
Temat postu:
jakbym nie miał kiedy, to by mi czasu na wszystko brakowało, umiesz w ogóle liczyć???
_________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
świetnie zatem wiem już o tobie wszystko no fajnie także już w ogóle nie ma co badać. Mmmm wygrałam w 100% Moim celem było zbadanie kloaczki zbadałam go i super widać, że umiem realizować swoje cele
Wysłany: 23:44, 17 Paź '25
Temat postu:
wspaniałe cele to podstawa .. Fajnie że się realizujesz .
Panocek też zbadany szkoda chłopaka bo widać że to alkoholik i jakieś ma paranoje, co sądzisz o Panocku ?
ostatnio jakiś pijaczek mnie napastował żebym mu kupiła żarcie w sklepie to mi się odwdzięczy trochę tak o Panocku pomyślałam jakoś mi sie skojarzyło
Wysłany: 23:55, 17 Paź '25
Temat postu:
Nie interesują mnie ludzie z pierdolni -a w szczególności takie nędzne typy jak ty -czy też Panocek. Strata czasu jak dla mnie. Żal by mi było choćby o nim pomyśleć dłużej niż pięć sekund. Mój czas jest zbyt cenny.
Wysłany: 00:08, 18 Paź '25
Temat postu:
Chcesz mnie jeszcze o coś zapytać?
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów