Terapia w przypadku Kloaki, polegałaby na zmianie polaryzacji jego uczuć i emocji do matki jego dziecka. Inaczej mówiąc, to co ma na plus powinien przekierować na minus, a to co ma na minus, powinien przekierować na plus.
W tym celu należy popracować nad czakrą serca, która jest na pewno zablokowana.
GRATULUJE......WŁAŚNIE OBRONIŁEŚ DOKTORAT Z PIERDOLENIA GŁUPOT, ZERO SKUTECZNOŚCI, STO PROCENT BREDNI.
TY NIE JESTEŚ TERAPEUTĄ.......TY JESTEŚ PRZYPADKIEM, KTÓRY TERAPEUCI ANALIZUJĄ PO GODZINACH DLA BEKI
Te, Durden, a ty ukończyłeś - jakąś tam - zawodówę, czy na podstawówie zakończyłeś swoją edykację?
Co to jest mizoginia?
Mizoginia (inaczej mizoginizm, z języka greckiego: misos – nienawiść, gyne – kobieta) to termin, który odnosi się do nieuzasadnionej wrogości, nienawiści lub dyskryminacji wobec kobiet. To złożone zjawisko, które ma swoje korzenie w patriarchalnym podejściu do roli kobiet w społeczeństwie.
Dlaczego Michael Douglas ma aż 8,2 gwiazdki na filmwebie przecież typ zawsze gra sam siebie zimnego karierowicza nawet w fatalnym zauroczeniu babka grała lepiej od niego. Nie za wysoko przypadkiem ? Powinno grać się różnorodne role co nie a nie samego siebie. Co jest kuźwa jakoś mega hiper przystojny no też nie jest.
TROCHE TO NUDNE NIE ? za co 8 gwiazdek ja się pytam pewnie sam jest nieco socjopatyczny to se gra socjopatów
a gdzie role wrażliwych artystów, creepów, narkomanów, gościa na bezludnej wyspie co zjadł swoją nogę cokolwiek kurwa innego niż zimnego socjopaty ??
Filmy dla mężczyzn gdzie główny bohater to facet i kobiety występują tylko w roli prostytutki, żony, dziewczyny w ogóle nie mają scen gdzie mówią więcej niż 40 sekund są tak w chooj nudne, jednowymiarowe i przewidywalne że to się rzygać chce.
No co jest swoje opinie wrzucać ten koleś serio powinien grać bogatych amantów w filmach hę ? gość jest jakiś przystojny czy co ?
to jest to o czym mówię od lat nawet aktorzy grający amantów nie są jakoś specjalnie przystojni, to że koleś nie jest mega paskudny nie oznacza jeszcze że jest przystojny
Nawet nie oglądam filmów tylko urywki wystarcza mi i tak większość się dłuży a już najgorsze są seriale ciągną się nie wiadomo ile i po co. Nigdy nie obejrzałam żadnego serialu od początku do końca który miał więcej niż jeden sezon.
Ciekawe, że nic mnie nie zainteresowało pewnie dlatego że 90% rzeczy jest tworzone dla facetów opowiada o męskich przygodach a co mnie to gówno obchodzi. Nie jestem też lesbijką żebym śliniła się na widok kobiet a dacie do filmu pasztetów lub pół pasztetów męskich. Kurwa seriale są dla nastolatek, facetów albo kurwa seriale typu Klan czy Plebania. O jezu a najgorsze już są gówna typu wygląda z pozoru na interesujące chcesz się dowiedzieć czemu ktoś zaginął a oni ci opowiadają historie ludzi którzy przeżyli ale nigdy się nie dowiesz w jakiś sposób ci wcześniejsi zginęli. Automatycznie zero gwiazdek na 10. Kiedyś dociągnęłam do końca jednego sezonu tylko żeby się dowiedzieć dlaczego zginęli oczywiście kurwa zero wyjaśnienia to przestałam oglądać. Kurwy jebane trole
Najciekawsza jest propaganda romantyczna wytworzona chyba po 1 wojnie światowej, filmy dla facetów są zawsze pełne agresji, główni bohaterowie to socjopaci, pół-socjopaci tylko strzelanina, gangi, pieniądze, władza. A w filmach dla kobiet kurwa przedstawiają facetów jako wrażliwe, kochające istoty Nice try kurwy
Uważam że za wylęgarnię chorób psychicznych odpowiadają częściowo wytwórnie filmowe. Ile ludzie oglądają tych jebanych filmów/seriali i co to niby nie ma wpływu na psychikę ? Spędzanie pół życia w odrealnionym, fikcyjnym świecie nie w prawdziwym ? Ile samych aktorów się zabiło miało depresję bo wykreowany świat w którym uczestniczyli nie miał żadnego związku z ich prawdziwym życiem ?
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów