lichess zamula i nie działa przecież zjadłam dwóch 1700+ latków pod rząd w crazyhouse i dostałąm od ciebie kasiorę za to a ty masz 1700+ więc możesz przegrać co nie nie wiesz dlaczego jesteś pewny że wygrasz
lichess zamula i nie działa przecież zjadłam dwóch 1700+ latków pod rząd w crazyhouse i dostałąm od ciebie kasiorę za to a ty masz 1700+ więc możesz przegrać co nie nie wiesz dlaczego jesteś pewny że wygrasz
Tragedia z tą babą. Żadnej kropki, żadnego myślnika, nie mówiąc już o jakimś przecinku…. Jeśli ona tak gra w szachy jak pisze po polsku, to masakra, trudna do przewidzenia jest… nawet jak już coś zagra…
CIESZ SIE ŻE NIE PISZĘ CAPSLOOKIEM, SORRY WYPRACOWANKA NA OCENĘ TO NIE TUTAJ CHYBA NIE WIEDZIAŁAM ŻE JESTEM OCENIANA ZA BRAK PRZECINKÓW I JAKIEŚ Ą ZAMIAST A
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:36, 24 Sie '25
Temat postu:
Cytat:
Tragedia z tą babą. Żadnej kropki, żadnego myślnika, nie mówiąc już o jakimś przecinku…
To podpada pod chorobę umysłową...uwstecznienie. Taki SŁOWOTOK , ja nie wyobrażam sobie pisać jednym ciągiem, no, trzeba mieć w głowie coś nawalone równo . Ciekawe czy tak samo pisała wypracowanka na języku polskim, a jeżeli nie - to dlaczego jej z czasem odbiło? . Kiedyś chyba umiała pisać normalnie , bo inaczej by matury nie zdała Potem utraciła tę zdolność kulturalną -ciekawe z jakiej przyczyny ....choroba umysłowa. Może dobry psycholog mógłby ją z tego jeszcze wyleczyć, o ile nie jest za późno .
_________________ OpenChat
Wysłany: 11:06, 25 Sie '25
Temat postu:
no to mnie rozwalisz bez problemu ... nie wiem czy dobrze zrobiłem podejmując zakład _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Nom pierwsza gierka kloaczka wygrau ale zacięta walka była poza tym luknij sobie aż 44 ruchy to długa gra była przeciętnie to po 20 ruchach już sie wygrywa, aż przerwę musiał sobie zrobić hehe
Wysłany: 12:27, 25 Sie '25
Temat postu:
ale błędów popełniłem, mało brakowało uff
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Co to za wymówka w ogóle "zmęczony" ohohoho nie wiesz czasem miałeś mi złożyć wpierdol tak w 10 ruchu już miałam przegrać a nie graliśmy na równym poziomie zasadniczo poza tym to idź spać a nie siedzisz na lichess ??
comicasse widziany 5 minut temu lol jak jesteś zmęczony to co ty robisz IDŹ SPAĆ, kłamca zasrany po prostu ssiesz tłumaczę ci to od dziecka że ssiesz w crazyhouse
wczoraj jak ja byłam zmęczona to powiedziałam PRZED GRĄ że nie chcę grać bo zmeczona jestem i zwyzywałeś mnie od kurew (nie wiedzieć czemu ?) a ten chętny na grę dzisiaj nie wiesz czasem a jak zagrał jak średniak to tłumaczy się ze jest zmęczony lololol buahahahaha
Wysłany: 14:30, 25 Sie '25
Temat postu:
Nie no bez kitu chce mi się spać, a jak się kładę to mi się odechciewa, siądę do kompa i znowu mi się oczy kleją.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Nie no bez kitu chce mi się spać, a jak się kładę to mi się odechciewa, siądę do kompa i znowu mi się oczy kleją.
Taka pogoda, ja też jak się za coś biorę to zaraz ziewam i spać mi się chce, ale jak się położę to nie daje rady zasnąć.
Dlatego zaczynam chlanie, w trybie alkoholowym to ani mi się spać nie chce, ani robić za bardzo też, takie odskocznia…
Wysłany: 12:21, 26 Sie '25
Temat postu:
ostatnio wygrałem, a było to mniej więcej tak https://www.youtube.com/shorts/hiehgITCVW0 _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów