W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Kloaka zatrudnił nianię męzczyznę  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 229
Strona:  «   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:01, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stronnik napisał:
to ta babka wciąz jest twoją żoną
Nie jest moją żoną - żartowałem z tym ślubem, nigdy ślubu nie było. Nie jestem religijny. [/quote]

z pierwszą żoną zawarłeś ślub więc byłeś religijny potem nagle przestałeś interesujące
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:02, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz co? Pierdol się ty pierdolona szmato......

może opowiedz coś o sobie dla odmiany ,pani psycholog - co sprawiło że stałaś się internetową kurwą bez sumienia?
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:04, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z pierwszą żoną zawarłeś ślub kościelną a z tą drugą babką jakoś nie no interesuje mnie dlaczego
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:05, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No a mnie to jakoś NIE interesuje. Może zrób jeszcze kilka psychotestów z dupostronki, ja mam to w dupie.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:08, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sam chciałeś żeby ten drugi związek się rozpadł no i się rozpadł, prawda ?
jak w pierwszym bierzesz ślub a na drugi lejesz ciepłym moczem już od samego początku to co się dziwisz
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:09, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O proszę - teraz uważasz że śluby są warunkiem do czegoś? Opowiadaj - do czego?

Cytat:
sam chciałeś żeby ten drugi związek się rozpadł no i się rozpadł, prawda ?
Pudło.
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:14, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ej, Pyszczek, ale z tego wyłania się obraz doświadczonego prze życie, wrażliwego mężczyzny, który pragnie normalnych kontaktów ze swoim dzieckiem. Żaden z niego zimny Predator, który zapładniałby niezliczoną ilość kobiet. Co ty się tak na niego uwzięłaś? Może lepiej obejrzyj sobie polski film „Tato” z B. Lindą w roli głównej, a inaczej spojrzysz na ten temat.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:24, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy ja mu zabraniam kontaktów z jego dzieckiem ?? czego koleś się do mnie dowala jakbym ja była znajomą jego "żony" i chowała mu dziecko kuźwa w ukryciu razem z jego żonką pierdolnięty wł łeb gościu, atencyjny czub który się do mnie przypieprza i miesza się w zeznaniach nie jest tożsame z żadną wrażliwością. Poza tym LIFE MUST GO ON jak ona nie chce się z nim widzieć to co on może zrobić no gówno. Jakby wziął ślub to przynajmniej prawnie mógłby się widzieć z dzieckiem a teraz to gówno może bo nie jest religijny. Sam se wybrał
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:32, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
A czy ja mu zabraniam kontaktów z jego dzieckiem ??
Nie, ale za to wymyślasz niestworzone rzeczy na mój temat, jak pojebana idiotka. Prostowanie tego ścierwa pochłania czas i energię.

Cytat:
miesza się w zeznaniach
Ty.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:33, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poza tym co wy niby pierdolicie o jakichś filmach większość ojców jest taka zalatana w robocie, że nie ma ochoty bawić się i zajmować dzieckiem po pracy ojcowie w zasadzie nie są obecni emocjonalnie w życiu dziecka ojcowie dają pieniądze i nikt nie będzie mi wmawiał że jest inaczej. Oczywiście od czasu do czasu trafi się wrażliwszy tatuś który spędzi z dzieckiem czas, ale większość mężczyzn w ogóle nie lubi dzieci, kobiety lubią dzieci to widać już u nastolatek kobiety mają znacznie lepszą więź z dziećmi niż mężczyźni kobiety uśmiechają się nawet do obcych dzieci zaczepiają jakie fajne dziecko ile ma lat itd. Faceci NIGDY tak nie robią, nie interesują się dziećmi w ogóle o ile to nie jest ich WŁASNOŚĆ (bo tu właśnie chodzi o własność to jest klucz do psychiki męskiej faceci uważają kobiety i dzieci za własność które mają służyć ich celom to jest interesowne w chuj), bo mężczyźni nie tworzą z nikim więzi oni dają pieniądze i wymagają nie wiadomo czego.
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:36, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bla bla bla .. znowu jakieś oderwane od klozetu gówno - które ma o czym świadczyć? No kurwa o niczym. BEZ ZWIĄZKU.

Nie, stop! Speak to the hand to się nadaje do analizy:

większość ojców nie ma ochoty bawić się i zajmować dzieckiem - ale kupa
w zasadzie nie są obecni emocjonalnie w życiu dziecka - ale kupa
dają pieniądze i nikt nie będzie mi wmawiał że jest inaczej. - ale kupa
większość mężczyzn w ogóle nie lubi dzieci, - ale kupa
Faceci NIGDY tak nie robią, nie interesują się dziećmi w ogóle o ile to nie jest ich WŁASNOŚĆ
bo tu właśnie chodzi o własność to jest klucz do psychiki męskiej faceci uważają kobiety i dzieci za własność
[uhmmm - bo kobiety nie uważją swoich dzieci za swoją własność - to nie jest klucz do psychiki kobiecej... Ale ameryka!]
mają służyć ich celom to jest interesowne w chuj - boże ale ty jestes spierdolona w chui.
mężczyźni nie tworzą z nikim więzi - nie, tylko wy kobiety tworzycie więzi...
oni dają pieniądze i wymagają nie wiadomo czego. - jasne dawać kase i nie wtrącać się.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:41, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stronnik napisał:
bla bla bla ..

czyli nie możesz obalić

no na pewno taki psychol Elon Musk co ma 12 dzieci z 6 kobietami ma niesamowitą więź z tymi wszystkimi 12 dziećmi Laughing Laughing
facet chce swoje nasienie rozlać na świecie a potem totalnie ma wysrane na życie tych dzieci tylko kasę da jak trzeba i tyle, większość facetów tak by chciała no ale są sądy i jest to mimo wszystko negatywne widziane przez większośąc ludzi to mało tak robi, ale gdyby to było bardziej społecznie akceptowalne faceci by robili dzieciaki z jakimiś losowymi kobietami zapładniali je i tak do usranej śmierci to ich marzenie tak jak kloaki. WSZYSCY TO WIEDZĄ
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:43, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
czyli nie możesz obalić
Nie ma czego obalać - na gównie można się tylko poślizgnąć a nie obalać.

Cytat:
by robili dzieciaki z jakimiś losowymi kobietami zapładniali je i tak do usranej śmierci to ich marzenie tak jak kloaki
figę z makiem wiesz o moich marzeniach - opowiedz lepiej o swoich uduchowiona dziwko, zamiast snuć tu jakieś bajeczki.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:51, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

poinformuj mnie kiedy uśmiechnąłeś się do losowego dziecka albo co jeszcze rzadsze 100% pewności ze tego nigdy nie zrobiłeś kiedy zaczepiałeś jakiegoś ojca z synkiem malutkim i spytałeś ile ma lat zagadałeś tak w autobusie bo po prostu cie to interesowało bo lubisz dzieci nie tylko swoje po prostu
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:52, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kurwa nie będę polemizował z twoimi urojeniami idiotko. Poza tym jaki ty masz stosunek do ludzi którzy zaczepiają przypadkowe osoby to tu to tam? Przypomnij mi z łaski swojej. ... Weź się ogarnij cwelówo, bo tony gówna które się wylewa z twojej strony moja szambiarka już nie wyrabia....
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:53, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ile facetów tak robi no 1% max, kobiet z 60%-70% mamy odpowiedź jak bardzo mężczyźni interesują się dziećmi Laughing Laughing
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:55, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale o czym ty sobie radośnie rozmawiasz....? patrz wyżej - i zamknij ryja jeżeli nie masz nic konkretnego do powiedzenia poza swoimi oderwanymi bajeczkami.

Cytat:
kobiet z 60%-70%
Nie spotkałem się . Góra 3 %
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:05, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To nie są bajeczki to oczywista dla każdego wiedza ze mężczyźni nie lubią dzieci o ile nie są ich więc dlaczego mieliby nagle się zajmować dziećmi jak mają na nie wyjebane. Mój ojciec przykładowo zwraca uwagę na dzieci ma rozkminy że jakieś dziecko chce się bawić z innym i to jest w chuj rzadkie niespotykane większość facetów zwyczajnie tak nie myśli bo ma zjebane męskie mózgi które są skoncentrowane na przedmiotach, pół- autystyczne umysły mało kreatywne mało zainteresowane ludźmi. Nie wasza wina że rodzicie się pół albo całościowo autystyczni i skupiacie się na przedmiotach nie ludziach ale to jest podstawa by odebrać większości mężczyzn prawo do zajmowania się dziećmi jeżeli macie zero zainteresowania i predyspozycje. To czasami zdarzy się jakiś wyjątek to ok niech facet się zajmuje dzieckiem nie kobieta, ale zwyczajnie w większości faceci nawet nie wiedzą jak się zajmować dzieckiem
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:09, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Speak to the hand sorry - ale wyżej poruszona kwestia jakoś nie interesuje mnie Speak to the hand . Znajdź sobie innego interlokutora do poruszania tych wiekopomnych zagadnień Idea

Cytat:
Oficjalnie daję mu spokój
to żadne pedały już nie zadzwonią? Oj jaka szkoda , liczyłem na psychotyczny manewr z twojej strony Rolling Eyes
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:11, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niech kurwa napisze rozprawkę - "o tym jak mężczyźni nie lubią dzieci i to nie są żadne bajeczki - i jak to wpłynęłło na jej osobiste życie" .. Laughing - i ile spraw to bajecznie usprawiedliwia i dzięki temu załatwia zarazem.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:17, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak jak kobieta jakiś mechanik zdarza się w chooj rzadko to facet zainteresowany dziećmi tak po prostu zdarza się w chooj rzadko nawet sędziowie rodzinni jak pokazałam wyżej to w przytłaczającej większości kobiety bo faceci nawet nie chcą zajmować się czymś co ma w nazwie rodzina/dzieci zatem dlaczego nagle jakiś facet tak z dupy ma się zajmować dzieckiem jeżeli nigdy nie lubił dzieci ?
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:17, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziwka stosuje odpowiedzialność zbiorową .... A co mnie to gówno intersuje w ogóle? Rolling Eyes
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:19, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
tak jak kobieta jakiś mechanik zdarza się w chooj rzadko to facet zainteresowany dziećmi tak po prostu zdarza się w chooj rzadko nawet sędziowie rodzinni jak pokazałam wyżej to w przytłaczającej większości kobiety bo faceci nawet nie chcą zajmować się czymś co ma w nazwie rodzina/dzieci zatem dlaczego nagle jakiś facet tak z dupy ma się zajmować dzieckiem jeżeli nigdy nie lubił dzieci ?
Jeszcze więcej przypowieści anegdotycznych poproszę. Czekam. to takie fascynujące.
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:21, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to po prostu otwiera oczy na tak wiele spraw których dotychczas nie byłem świadom. Wszystko staje się od razu taakie J a s n e ... sunny
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:23, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jakie to to wszystko ciekawe.. Exclamation ... No po prostu nie mogę się doczekać na jej kolejne "przemyślenia".... (ziew)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10   » 
Strona 4 z 10

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach