"Additional analyses revealed that heterosexual males reported significantly higher levels of both violent and nonviolent delinquency than gay males, whereas lesbians reported more involvement in nonviolent delinquency and, to a lesser extent, violent delinquency relative to heterosexual females. Analyses also revealed that lesbians reported significantly more delinquent behavior, particularly for nonviolent delinquency, than gay males."
https://www.researchgate.net/publication.....ult_Health
Lesbijki generalnie mają męski mózg więc zachowują się częściowo jak mężczyźni stąd agresja, moja siostra ma męski mózg chociaż jest hetero normalnie jako dziecko zabierała innym dzieciom zabawki i majtki, niemal patologiczna chęć rywalizacji z innymi, niska empatia generalnie jebnięta a i żadnych abstrakcyjnych myśli nie ma ani przemyśleń normalnie taki męski lekko austystyczny biorobot muszę matki dopytać co brała w czasie ciąży że jej mózg jest męski. A i jej córka wprost mówi że woli tatę od mamy pytałam się jej jak miała 3 czy 4 lata i bez zawahania mówiła że woli tatę. Tatuś taki spokojny kooperacyjny facet z kobiecym mózgiem. Także typowo odwrócone gender role i dziewczynka preferuje tatusia bo jest bardziej kobiecy od matki Ja oczywiście jestem jej ulubioną ciocią a za mamusią nie przepada bo "mało mamowata" jej słowa.