W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Kloaka mocno ssie w szachy  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 112
Strona:  «   1, 2, 3, 4 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:36, 03 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:

taaa na pewno powiedziałeś ukraince o prawda2 i co tu się odstawia Surprised
nawet nie mieszkacie razem jeździsz do niej się spotykać

To raczej ona przyjeżdża do niego. Raz na pare dni przyjedzie, posprząta, popierze, itd., no i coś tam może zobaczy, co Kloaka robi na kompie.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:55, 03 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehehe no fakt wynajął Ukrainkę do sprzątania a na forum mitoman pierdoli że to jego dziewczyna smuteczeq, koleś jaki masz w ogóle problem możesz żyć bez kobiety nawet lepiej w spokoju bo jak mówiłam kobieta nie pasuje do mężczyzny i na odwrót na oko 85% to mocne niedopasowanie charakterów jedno doprowadza do szaleństwa drugiego, nieudane związki to norma nie musisz brać w nich udziału możesz sobie do prostytutek chodzisz jak chcesz seksu PO CO WYMYŚLAĆ JAKĄŚ UKRAINKĘ CZUBKU, bycie posądzonym o gejostwo to nawet komplement geje przykładowo zarabiają więcej, są bardziej empatyczni i wrażliwi, popełniają mniej przestępstw niż hetero.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:04, 03 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Additional analyses revealed that heterosexual males reported significantly higher levels of both violent and nonviolent delinquency than gay males, whereas lesbians reported more involvement in nonviolent delinquency and, to a lesser extent, violent delinquency relative to heterosexual females. Analyses also revealed that lesbians reported significantly more delinquent behavior, particularly for nonviolent delinquency, than gay males."

https://www.researchgate.net/publication.....ult_Health

Lesbijki generalnie mają męski mózg więc zachowują się częściowo jak mężczyźni stąd agresja, moja siostra ma męski mózg chociaż jest hetero normalnie jako dziecko zabierała innym dzieciom zabawki i majtki, niemal patologiczna chęć rywalizacji z innymi, niska empatia generalnie jebnięta a i żadnych abstrakcyjnych myśli nie ma ani przemyśleń normalnie taki męski lekko austystyczny biorobot muszę matki dopytać co brała w czasie ciąży że jej mózg jest męski. A i jej córka wprost mówi że woli tatę od mamy pytałam się jej jak miała 3 czy 4 lata i bez zawahania mówiła że woli tatę. Tatuś taki spokojny kooperacyjny facet z kobiecym mózgiem. Także typowo odwrócone gender role i dziewczynka preferuje tatusia bo jest bardziej kobiecy od matki Ja oczywiście jestem jej ulubioną ciocią a za mamusią nie przepada bo "mało mamowata" jej słowa.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:13, 03 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeszcze sprzed czasów poprawności politycznej były takie artykuły że mózgi gejów i kobiet są podobne:

https://www.theguardian.com/science/2008/jun/16/neuroscience.psychology

mózgi hetero kobiet i hetero facetów są zbyt różne by jakikolwiek związek mógł być satysfakcjonujący
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:20, 03 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

......ja nie lubie czekolady, czce by milość dał mi ktos - no i zabrał mnie od mamy, bo słodyczy mam juz dość.... DEMETERS youtube.

Mezczyzna jest przyzwyczajony do kobiety ! Chodzi tylko o to, czy potrafi byc dla kobiety, czy kobieta musi zawsze byc dla niego !!!???

Zona, to nie mama !!! Partnerka tez nie bedzie mamą przecież !!!

W zwiazkach pederastow, tez zawsze ktos jest "kobieta", a ktos mezczyzną !!!

Mowią, ze mezczyzna w swoim zyciu musi postawic dom [mieszkanie], posadzic drzewo i spłodzić syna - córka tez sie dzisiaj liczy, bo orac nie musi !!! Nie wolno zapominac, ze mezczyzna ma tez tego wszystkiego bronic !!!!! Musi zapewnic bezpieczenstwo, rodzinie, miastu i krajowi !!! Bezpieczeństwo jest najwazniejsze dla egzystencji kazdej !!! Trzeba uwazac, zeby bezpieczenstwa nie stworzyl sobie pasożyt !!!! Wyrwać chwasta !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:21, 03 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też nie lubię ludzi z męskim mózgiem niezależnie od płci więc unikam swojej siostry całe życie próbowałam ją polubić no ale ciężko mi to idzie chyba przestanę próbować. Chętnie bym się zaprzyjaźniła z jakimś gejem na pewno lepszy do rozmowy od hetero facetów ale nie znam żadnego.Niestety kobiety hetero uzależnione od swoich facetów zapieprzają zazwyczaj na 2,3 etaty praca i dom albo praca, druga praca i dom przejebane nawet rzadko się spotykają bo zajęte kurwa wszystkim non stop porażka.
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:26, 03 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To wszystko zależy, jak wierny jest mąż ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach