W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Znajdujesz się w jednej z sekcji autorskich forum.
Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za ewentualną cenzurę w tym wątku.
Moderatorem tego tematu jest jego założyciel czyli autor pierwszego posta.

Aleksander Jabłonowski   
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Autorskie Odsłon: 9758
Strona:  «   1, 2, 3, 4 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:10, 31 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
... nienawidzę tego zjebanego kraju, i polaczków. Tej ich obrzezanej logiki.... najpierw mieszają się do wojny:

O kim piszesz?
Czy ma to znaczyć, że od 'polaczków' sie odróżniasz?...to po co się mieszasz w ich sprawy?
Czy faktycznie to polaczki mieszają się do wojny? Czy nawołują do wojny ci, od których kupujesz jedzenie i potrzebne rzeczy i ci, pośród których mieszkasz?
Czy twoje bezrozumne pierdolenie ma jakiekolwiek podstawy, by uznać je za przejaw rozsądku i zdania, które warto wysłuchać?
A może po prostu boisz się tego, co w następstwie "mieszania" wywołuje zmiany, które zmieniają ustalony porządek rzeczy i gubisz się powoli w nowej rzeczywistości.
A przecież tylu zapowiadało, że świat który znamy przestanie istnieć. Że nwo to fakt, który nastąpi. Nawet morawiecki rzęził coś z mównicy o tym, że: oto na naszych oczach tworzy się nowy porządek świata. Trzeba było słuchać.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:16, 31 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i zasrałeś mój wspaniały post swoim dennym wyziewem, oraz pytaniami które nie mają dla mnie większego sensu
Rolling Eyes

Cytat:
Czy nawołują do wojny ci, od których kupujesz jedzenie
Oj tam oj tam... mówię o tych, których dupa boli . Również ten, od którego kupuję jedzenie, nie robię sondy za każdym razem - bo bym się z co drugim człowiekiem którego widzę pokłócił. Każdy może nim być, anonimowy dziadek którego mijasz na ulicy...
Czy taka odpowiedź ci wystarcza ?? Rolling Eyes

Cytat:
Czy faktycznie to polaczki mieszają się do wojny?
Wystarczy, że ich dupa boli w tej kwestii.

Cytat:
Czy twoje bezrozumne pierdolenie ma jakiekolwiek podstawy, by uznać je za przejaw rozsądku i zdania, które warto wysłuchać?
TAK.
Ale nie musisz.

Cytat:
Czy ma to znaczyć, że od 'polaczków' sie odróżniasz?
Różnica jest taka: Ich boli, że "Rosja napadła", oraz że "ludzie -tacy jak ja- nie rozumieją jaka ta Unia jest wspaniała i że dzięki Unii oddychamy" (czyli w skrócie: boli ich dupa, że mnie o to NIE boli dupa) — więc w związku z tym chętnie widziałbym ich pod butem sowieckim - nasłałabym na nich Putina (albo banderowca). Taka już ze mnie parszywa PRZEKORA. Mnie natomiast dupa boli, że ich dupa w ogóle boli - więc nie wiem kogo mogliby nasłać w analogicznej odpowiedzi na mnie... Think ..księdza? .. policjanta...a może psa Burka - w zależności od tego w co wierzą i na jaki sposób chcieliby mnie uczyć Rolling Eyes scratch .
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:21, 31 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:

Cytat:
Czy nawołują do wojny ci, od których kupujesz jedzenie
Oj tam oj tam... mówię o tych, których dupa boli . Również ten, od którego kupuję jedzenie, nie robię sondy za każdym razem - bo bym się z co drugim człowiekiem którego widzę pokłócił. Każdy może nim być, anonimowy dziadek którego mijasz na ulicy...
Czy taka odpowiedź ci wystarcza ?? Rolling Eyes
.

Tobie wystarcza.
I stać ciebie jak zwykle; nasrać, rozmazać i upierać się, że to piękny malunek z głębokim przekazem.
I to cała tajemnica boleści twojej dupy.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:37, 31 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakoś przeżyję.
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:57, 31 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Indyk też miał nadzieję.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Autorskie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3, 4

Skocz do: