No i zasrałeś mój wspaniały post swoim dennym wyziewem, oraz pytaniami które nie mają dla mnie większego sensu
| Cytat: |
| Czy nawołują do wojny ci, od których kupujesz jedzenie |
Oj tam oj tam... mówię o tych,
których dupa boli . Również ten, od którego kupuję jedzenie, nie robię sondy za każdym razem - bo bym się z co drugim człowiekiem którego widzę pokłócił. Każdy może nim być, anonimowy dziadek którego mijasz na ulicy...
Czy taka odpowiedź ci wystarcza ??
| Czy faktycznie to polaczki mieszają się do wojny? |
Wystarczy, że ich dupa boli w tej kwestii.
| Czy twoje bezrozumne pierdolenie ma jakiekolwiek podstawy, by uznać je za przejaw rozsądku i zdania, które warto wysłuchać? |
TAK.
Ale nie musisz.
| Czy ma to znaczyć, że od 'polaczków' sie odróżniasz? |
Różnica jest taka: Ich boli, że "Rosja napadła", oraz że "ludzie -tacy jak ja- nie rozumieją jaka ta Unia jest wspaniała i że dzięki Unii oddychamy" (
czyli w skrócie: boli ich dupa, że mnie o to NIE boli dupa) — więc w związku z tym chętnie widziałbym ich pod butem sowieckim - nasłałabym na nich Putina (albo banderowca). Taka już ze mnie parszywa
PRZEKORA. Mnie natomiast dupa boli, że ich dupa w ogóle boli - więc nie wiem kogo mogliby nasłać w analogicznej odpowiedzi na mnie...

..księdza? .. policjanta...a może psa Burka - w zależności od tego w co wierzą i na jaki sposób chcieliby mnie uczyć

.