otelo od tej pory wszystkie twoje posty skierowane do mnie będą ignorowane, nie rozmawiam z mitomanami i intrygantami.
Zażalenia w sprawie Nowego Horyzontu pozatym rozpatrujemy wyłącznie na stronie Nowy-Horyzont lub drogą mailową, prawda2.info nie jest miejscem by je rozpatrywać, a ja nie muszę się tłumaczyć ze swoich decyzji i nawet jak bym ci dał bana również miałbym do tego prawo, zwłaszcza że nie panujesz nad emocjami.
Twoja zemsta jest dziecinna to raz, dwa że twój post jest tak samo "uzasadniony" jak post (podlinkowany tutaj) agenta smitha czy kiaOry w stosunku do admina tego forum, jeśli cię to bawi to nadal podbijaj ten temat, mnie to w żadnym razie nie szkodzi, a wręcz przeciwnie...
Jak napisałem w pierwszym poście: nie dostałeś bana i takie są fakty (chociaż powinieneś za spam), usunąłem tylko posty które nie pasowały do tematu oraz wymusiłem ponowną aktywację bo nie dawałeś za wygraną a nie chcę by ktoś robił z mojego forum śmietnik - ponowna aktywacja dała by ci czas na ochłonięcie, moim zdaniem było to rozwiązanie i tak w porządku z mojej strony, nikt też nie podglądał co ty piszesz - powiem szczerze sądziłem że jesteś pijany albo naćpany bo normalny człowiek w ten sposób się nie zachowuje.
EOT