Piotr Tymochowicz pisze na facebooku:
Ukrywana Prawda
Nie angażuję się już w Polsce w marketing ani PR polityczny po licznych swoich sukcesach pozostawiłem to badziewie innym ... W Polsce ani na Ukrainie już nie muszę niczego nikomu udowadniać, ani tym bardziej kreować siebie ani swoich metod ...
Sam mieszkając głównie w USA, udostępniam to nagranie z Las Vegas ponieważ jestem to winien Andrzejowi Lepperowi. Jestem to winien naszej przyjaźni, ponieważ przez te wszystkie lata
odkąd rozpoczęliśmy współpracę zostaliśmy i byliśmy przyjaciółmi,
chociaż przed wieloma sprawami Andrzeja ostrzegałem, uważałem
że ryzykuje zbyt wiele .... starałem się go przygotować na manipulacje
innych ludzi .... dla których jak sam mówi - był niewygodny ...
Niestety w tym przypadku nie przewidziałem tego co może się z nim wydarzyć ....
.
Do końca swojego życia - będę żałować, że nie zostałem z nim do rana - wtedy może nie zginąłby albo zamordowano by nas razem .....
.
Byłem ostatnim człowiekiem, który długo - przez prawie całą noc poprzedzającą jego rzekome samobójstwo z nim rozmawiał .... Ta rozmowa była w dużej mierze - powtórzeniem tego co zeznaje na filmie w wywiadzie z Pawłem - niezależnym dziennikarzem ... Resztę zostawię na zawsze w swojej pamięci, ponieważ byłaby to prawda zbyt szokująca dla wielu ... Napiszę tylko tyle, że powiedział mi, że bardzo obawia się o swoje własne życie, że jest szantażowany, że pewni ludzie
nie cofną się przed niczym .... nawet przed zabójstwem, a przecież ma dla kogo żyć - powiedział mi w ostatniej rozmowie.
Nie jestem.... i jak wiedzą wszyscy którzy mnie znają nigdy nie byłem zwolennikiem jakichkolwiek teorii spiskowych, jednak w tym przypadku po prostu wiem, mam pewność, że Andrzej Lepper - nie popełnił samobójstwa. Chciałbym po raz pierwszy publicznie jawnie to powiedzieć :
.
Andrzej Lepper nie popełnił samobójstwa !!!
.
/Mówię to teraz otwarcie, ponieważ moja rodzina jest w bezpiecznym miejscu a sam choć jestem daleko - będę bywać w Polsce, ale niczego się nie boję - bo wiem, że po pierwsze mówię prawdę
a po drugie niczego złego w swoim życiu nie zrobiłem, choć media i służby z każdym człowiekiem mogą zrobić wszystko ....
dokładnie wszystko .... /
Nie wiem, czy jest ktoś w Polsce w tym temacie bardziej doświadczony ode mnie, zarówno w aspekcie doświadczeń moich przyjaciół i klientów jak i mnie samego ...
Przykro mi, że fasada rzekomej demokracji i wizerunek Polski jako postępowego kraju Unii Europejskiej przykrywa bardzo smutną Prawdę o Polsce - jako o zakłamanym kraju rządzonym przez
mafię ekonomiczno- gospodarczą ....
Podobne metody jakie stosowano i jakimi wykończono Andrzeja Leppera będą teraz stosowane wobec Zbigniewa Stonogi oraz wobec mnie, ponieważ wiele osób uważa, że w jakiś sposób
steruję czy mam wpływ na byłych swoich uczniów czy przyjaciół w rodzaju Zbyszka czy Marka Falenty .....
Prawda jest taka, że nie mam na nich żadnego wpływu oraz nie współpracuję z nimi obecnie - chociaż wiele osób tak myśli ....
Zapewne stąd się wzięła - niezwykle brawurowa akcja przeciwko mnie, kiedy ostatnio byłem w Polsce,
kiedy skonfiskowano mi wszelkie komputery i nośniki informacji ... po takim ukrytym podejrzeniem, które największych tego świata powala na kolana przed opinią publiczną ....
Dziękuję tym samym Zbyszkowi Stonodze i Pawłowi, że odważyli się upublicznić ten zapis, chociaż łzy same spływają na myśl, że już nikogo w Polsce przypadek Andrzeja Leppera nie obchodzi
nie interesuje i nie zajmuje ....
Ja będę zawsze go miał w pamięci jako prawego prostego człowieka - wzgardzonego przez rzekome
elity polskie - warte tyle, co gówno psa na zeszłorocznym śniegu ....
Andrzej - cześć Twojej pamięci !!!
tylko tyle możemy dla Ciebie dziś uczynić ....
Piotr Tymochowicz
który gdyby wiedział, co Ciebie czeka - skutecznie by Ci odradził wejścia w świat, który nie był nigdy Twoim światem ....
.
Przepraszam Cię za to, gdziekolwiek teraz jesteś ...
.
Zbyszku - wycofaj się z polityki jeszcze nie jest za późno !!!!!
Nie warto, wierz mi, nie warto ....
Masz wspaniałą rodzinę - dla której warto żyć, a nie warto dla obcych - umierać .....
Rodacy będą mieli Cię kiedyś w dupie tak samo jak Andrzeja Leppera dzisiaj!!!
Piotr
1. Ignorować
2. Ośmieszać
3. Kryminalizować
4. Prostytuować
Prosty i jakże skuteczny przepis
https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo.....e=55E579F1
Wierzę w to, że kiedyś Prawda ujrzy światło dzienne tak metod stosowanych wobec Andrzeja Leppera jak i wobec mnie....
https://www.facebook.com/ptymochowicz/posts/1150930631603106?hc_location=ufi