Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 13:47, 30 Lis '13
Temat postu:
Kurwa, dokonywanie wyborów dzieł sztuki w jakiejkolwiek postaci jest chyba poza moim zasięgiem.
Bimi albo będzie miał ciężki orzech do zgryzienia albo ma jakieś predyspozycje do takich wyborów albo korzysta z jakiś "elektrolitów".
Dla mnie pierwsza praca Venoma, propozycja wizaza i ta Norbiego są kozackie i jak tu wybrać.
Wysłany: 14:10, 30 Lis '13
Temat postu:
ElComendante napisał:
Kurwa, dokonywanie wyborów dzieł sztuki w jakiejkolwiek postaci jest chyba poza moim zasięgiem.
Bimi albo będzie miał ciężki orzech do zgryzienia albo ma jakieś predyspozycje do takich wyborów albo korzysta z jakiś "elektrolitów".
Dla mnie pierwsza praca Venoma, propozycja wizaza i ta Norbiego są kozackie i jak tu wybrać.
cóż, na szczęście nikt z was żule nie dorzucił się do nagrody, więc jestem jedynym sędzią i nie będę się musiał nikomu tłumaczyć z wyboru którego dokonam.
wbrew pierwotnym zapowiedziom, żadnych konsultacji nie będzie, a tylko ogłoszenie zwycięzcy, więc nie silcie się na komentarze.
w każdym razie mam faworyta, a jeśli ktoś chce go pobić to zostało mu jeszcze prawie 10 godzin.
a w tym czasie norbi niech se może narysuje jeszcze jednego pedalskiego kucyka - od razu mu ulży..
Wysłany: 18:07, 30 Lis '13
Temat postu:
mi się podobają te banery najbardziej, reszta jest troszkę wsiowa, że się tak wyrażę.
tylko w tym drugim trochę większe literki dać,a w pierwszym coś dorysować
Wysłany: 22:01, 30 Lis '13
Temat postu:
Marylin napisał:
mi się podobają te banery najbardziej, reszta jest troszkę wsiowa, że się tak wyrażę.
tylko w tym drugim trochę większe literki dać,a w pierwszym coś dorysować
Powiekszenie to nie problem aczkolwiek jestem na imprezie punkowej i mam wyjebane.
Ps nakurwiam pogo
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 22:23, 30 Lis '13
Temat postu:
bimi czasami jak widze jak jedziesz z uzytkownikami to przypomina mi sie "czas apokalipsy". z kurtzem tez nie mozna bylo pogrywac. szkoda ze jestes az tak pamietliwy bo akurat praca norbiego bylaby cennym wkladem w forum. rozumiem jednak ze nie chcesz finansowac kogos kto cie wkurwia. jedyne co moge zrobic w tej sytuacji to zaproponowac ci pomniejszenie twojego wkladu w nagrode o wszystkie moje napiwki jezeli mogloby to przechylic szale zwyciestwa na prace norbiego. z reszta zrob z tym co chcesz - i tak nie zamierzalem tych napiwkow nigdy wyplacac.
Post zebrał 80000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:39, 30 Lis '13
Temat postu:
Dzięki Al za miłe słowa.
Dzięki Dipsao, Potrójny napiwek to nie była pomyłka?
Nie miałem zamiaru brać udziału w konkursie, a moje żarty graficzne miały na celu pokazanie że logo musi nieść jakiś przekaz.
Liczyłem , że pobudzę wyobraźnię młodszych kolegów.
Nie spodziewałem się jednak histerycznej reakcji Bimiego.
Jeśli wiedziałbym że potraktuje Was jak gówno, to dałbym sobie spokój.
Przepraszam Norbi
Wysłany: 00:06, 01 Gru '13
Temat postu:
No w chuj histeryczna, faktycznie.
W każdym razie nie wygrałeś Norbi - nawet jakbyś nie był zdyskwalifikowany.
Aczkolwiek na twoim miejscu popytał bym na jakimś forum o wampirach - a nuż znajdziesz na to kupca. Zresztą, sprzedaj alkoholowi - chłopak się nawet zaoferował ze chce ci za nie zapłacić
Wysłany: 00:34, 01 Gru '13
Temat postu:
Alkohol gdzie twoje dzieło które rzekomo miało zeżreć wszystko na śniadanie?
Słuchaj moja praca, która powstała w 2 godziny ma większy props niż twoje całe pierdolenie o szopenie. Co prawda nie jest to majstersztyk, a druga nawołuje do mordowania sejmowej chołoty to i tak możesz wylizać nawet najgorszym tutaj rowa przez swoje kozaczenie leszczu. Nikt sie tu nie przykładał nawet.
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 01:26, 01 Gru '13
Temat postu:
venom dziela nie ma moj drogi, bo metoda copy paste nie do konca sie sprawdza. przeciez wiesz jak jest, po co drazysz temat? twoje prace mi sie dalej podobaja wiec nie wiem skad ten foch.
Wysłany: 02:37, 01 Gru '13
Temat postu:
bij na peron dawać po kablach przemądrzały człeku rzucający słowa na wiatr, nie miewam fochów, po prostu strzelam jak mi się czyjeś podejście nie widzi i kończę temat z którym strona się nie uporała
Wysłany: 11:26, 01 Gru '13
Temat postu:
venom czy ty jestes jakims niedojebanym narcyzem? pienisz sie jakbym ci co najmniej lale bzyknal. zanim mi odpowiesz lepiej zastanow sie gdzie ja mam twoje zdanie na moj temat
Wysłany: 17:13, 01 Gru '13
Temat postu:
Al.
Kreujesz tu swój wizerunek znawcy ofc przeze mnie ubranego w cudzysłów, potem się wozisz niczym gówno w betoniarce, że zajarasz majeranku a w paincie może render kminisz ? Jeśli masz, więc w głębokim poważaniu to co gadam czemu nie zignorujesz. Jestem jebanym narcyzem wcale się z tym nie kryję i bardziej zależy mi na dokopaniu ci w japę za kozaczenie niż na wygranej. Gib mir alles was du hast schlapfe. Was wurde von mir personlisch gemacht und Die Leute kann shauen ist wichtiger als geld.
Wysłany: 18:06, 01 Gru '13
Temat postu:
alkohol, ale ty kurwa jesteś słaby. zobacz ile się napociłeś w tym temacie, a kompletnie nic do niego nie wniosłeś. co najwyżej wylizałeś pałę norbiemu i pozostaje nam mieć nadzieję, że przynajmniej sprawiło ci to satysfakcję
wracając jednak do tematu.
ogłaszam że zwycięzcą konkursu jest osoba, która nadesłała to logo:
równocześnie przykro mi, że nie mogło być więcej niż jednego zwycięzcy, gdyż wiem, że wiele z tych prac zasługuje na uznanie. ale może w przyszłym roku ogłosimy konkurs na nowe... w końcu loga się nudzą, a trendy się zmieniają.
w każdym razie dzięki wszystkim za nadesłane projekty - doceniam wkład i na pewno będę o nim pamiętał.
Post zebrał 40000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:56, 01 Gru '13
Temat postu:
jedyny sarkazm jaki tu widzę to dumny bazarowy sprzedawca ekologicznych marchewek, promujący ideę new age połączonej z ewolucja to kłamstwo, a wszystko w wykonaniu a'la jezus chrystus.
i wpierdala się miedzy między wódkę a zakąskę, bo od dawna już go wszyscy ignorują, a tak bardzo chciałby żeby ktoś go brał na poważnie...
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6 »
Strona 4 z 6