To zadziwiające jak szybko przepoczwarzyłeś się @chemicloo z zadeklarowanego komunisty-stalinisty, w ultraprawicowego katolickiego fundamentalistę. Zmiana o 180 stopni. Ale mim o wszystko bez względu na wyznawane poglądy, nadal nie mogę pojąć, jakim trzeba być ku*rwa ścierwem, żeby stawać po stronie apologety broniącego zbrodniarza wojennego, zwykłego ścierwa i kawałka śmierdzącego, chodzącego gówna w mundurze i z karabinem (bo na miano żołnierza to ten śmieć nie zasługuje), co do którego sa JEDNOZNACZNE dowody że mordował cywili, w tym kobiety w ciąży i dzieci? Etyka sytuacyjna, lub jak kto woli mentalność kalego? Jak po naszej stronie barykady to ok, można przymknąć oko na mordowanie cywilów i zbrodnie wojenne, ale wrogom będziemy wytykać nawet i mniejsze przewinienia
Rachoń to kawał ścierwa nie zasługujący nawet na to żeby mu się na twarz zesrać, bo kontakt tej ludzkiej padliny z ekskrementami każdego innego człowieka byłby tej poczwarze jedynie niepotrzebną nobilitacją. A ty jeśli stajesz w obronie tego ścierwa, to znaczy że wcale nie jesteś dużo lepszy. Oszczać tego Rachonia jak szmatę i wytrzeć nim chodnik to było by niezasłużone wywyższenie dla takiego kawałka gówna.
PS: Może i zareagowałem nieco emocjonalnie, ale no sorki, jak ktoś staje w obronie zbrodniarzy wojennych to aż mi się nóż w kieszeni otwiera. Gdybym takie ścierwo jak redaktor-funkcjonariusz Zajęcza Mordka spotkał przypadkiem na spacerze chodnikiem, to by to ludzkie gówno kerscherem z chodnika zdzierali, razem z tym perfidnym uśmieszkiem.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/image.....M_AR&s