Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:23, 25 Lip '11
Temat postu:
Wątpię żeby Norwegia zareagowała jakoś bardzo legislacyjne na ten wypadek. To nie jest kraj populistów a'la Polska czy USA.
Stało się - wielu ludzi zginęło, wielka strata, ale przynajmniej i jednego świra już mniej. Drugi taki w tym samym miejscu się raczej zbyt szybko nie przytrafi, a i łodzie sobie policja lepsze sprawi na przyszłość. Trzeba się uczyć na błędach. Agresja rodzi agresję.
Typ jak wyjdzie z pierdla za 20 lat to pewnie długo po ulicy żywy nie pochodzi - fanatycy przeciwnej frakcji raz dwa wyrównają rachunki. Zresztą już nawet pierdla może nie przeżyć - wszak sam nie będzie siedział, a niejeden więzień będzie chciał zostać bohaterem. A jak mu czarnuchy wielokrotnie przerżną dupsko to już nie będzie takim dumnym z siebie walczącym o wyższe ideały aryjczykiem, tylko biedną pragnącą śmierci ofiarą losu.
Wysłany: 21:35, 25 Lip '11
Temat postu:
Syjonista i mason czy uczeń Chrystusa?
Cytat:
Po masakrze w Norwegii dokonanej przez Andersa Breivika pojawia się cała masa oskarżeń, które mają wskazać prawdziwych winnych tej tragedii. Niestety działania tego szaleńca są wykorzystywane przez wiele osób do uderzania w ich własnych wrogów ideologicznych. A to przesłania realny problem z jakim mamy do czynienia.
Bardzo szybko po makabrycznych wydarzeniach w Norwegii, ich sprawca został nazwany skrajnym prawicowcem i fundamentalistą chrześcijańskim. Liberałowie wskazują, że jest on tradycjonalistą w duchu lefebrystów zaś środowiska tradycjonalistyczne i nacjonalistyczne nazywają go syjonistą i masonem. Jak wynika z manifestu politycznego terrorysty wszystkie te oskarżenia są w jakimś stopniu słuszne. Przypatrując się bliżej jego poglądom okazuje się, że nie można go zaszufladkować i przypisać do jednej ideologii. Wykorzystywanie jego haniebnego czynu do okładania się ideową pałką jest jednak bardzo wygodne.
(...)
Wysłany: 22:24, 25 Lip '11
Temat postu:
Zaraz się okaże, że koleś należał do Hare Kriszna
Widzę, że pewnym ruchom ciężko przyjąć, że koleś wykonał dokładnie to, co mają w swoich manifestach.
Oczywiście o wiele łatwiej głosić zajebanie ludzi uznanych za wrogi element społeczny, niż to wykonać lub przekonać innych, że czyn ów jest z zasady słuszny.
Koleś wykonał to, co głosił. W odróżnieniu od wielu nazioli miał jaja, a nie był jedynie mocny w gębie. Nazywanie go tchórzem ukazuje jedynie problemy z rozumieniem prostych słów. Koleś nawet nie był terrorystą.
Zwykły fanatyk, który zrobił to, co wielu siedzi jedynie w głowie. Dał wszelakim stronom doskonały i naoczny przykład. Żaden terrorysta, bo jeśli jego nazwać można terrorystą to znaczy, że sąsiad każdego z nas nim być może.
Jednakże wcale się nie dziwię, bo Skandynawia miała swoje silne naziolskie korzenie zanim Hitler zaczął na poważnie hasać.
Oczywiście mogę się mylić i koleś był agentem Mossadu pod przykrywką Al-Kaidy, którego czyn miał na celu wywołanie populistycznych ruchów w Europie ukracających wolności obywatelskie w postaci możliwości strzelania do niższych warstw społecznych
Wysłany: 07:35, 26 Lip '11
Temat postu:
U podstaw masakry , leży krzyż . Religia , to zło . Koleś pewnie wolałby sie teleportować do wieków średnich , w czasy wypraw krzyżowych . Obrońcą krzyża był też król Anglii Ryszard Lwie Serce , który też dopuścił się niejednej masakry w imię wiary .
A prawda jest taka , że w Europie jest coraz więcej muzułmanów , i wielu to przeszkadza , nawet ateistom .
Fanatycy religijni są po każdej stronie i w każdym czasie historii .
Wyznawcy każdej religii powinni płacić podatek od ekstremizmu religijnego , żeby ofiarom ekstremizmu zrekompensować ( choć trochę ) straty , różnego rodzaju .
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
Jestem norweskim delegatem na zebranie założycielskie w Londynie i wyświęconym na 8. Rycerza PCCTS, Templariuszy Europy. Dołączyłem do sesji po wizycie u jednego z początkowych mediatorów, serbskiego dowódcy krzyżowców i bohatera wojennego z Monrowii, Liberia. Pewne duże zadania są delegowane i jestem jednym z dwóch, których poproszono o stworzenie kompendium na podstawie informacji nabytej od innych założycieli podczas naszej sesji.
Naszym głównym celem jest rozwój PCCTS, Templariuszy, by stać się przede wszystkim konserwatywnym ruchem rewolucyjnym w Europie zachodniej w najbliższych dekadach. Ma to być nowy typ europejskiego nacjonalizmu, nazwanego Nacjonalizmem Krzyżowców. Ta nowa polityczna jednostka nacjonalizmu stanie się przede wszystkim przeciwwagą dla narodowego socjalizmu i innych kulturowych konserwatywnych jednostek politycznych, na kulturalnej prawicy. Każdy używa szyfrowanego imienia, moje jest Sigurd (Crusader / Krzyżowiec), podczas gdy przydzielonym mi mentorem jest człowiek określany jako Ryszard (Lwie Serce). Myślę, że jestem tu najmłodszy.
Zamówiłem 50 ml płynnej nikotyny od chińskiego dostawcy online. 3 – 4 krople wstrzyknę w wydrążony punkt pocisku, który stanie się śmiertelną bronią chemiczną. Ale martwi mnie ta sprawa z powodu poczty, gdyż substancję te uważa się za nielegalną. W najgorszym przypadku celnik otworzy paczkę, położy sobie na dłoń kilka kropli i umrze, a ja znajdę się za kratkami… Ale dokładnie poinstruowałem chińskiego dostawcę by wysłał mi paczkę kurierem na moją firmę, dobrze opakowaną z zaznaczeniem, że to środek chemiczny.
Złożyłem pierwsze zamówienie na jeden ze środków chemicznych dla mojego czynnika u polskiego dostawcy online. Będę musiał zamówić inne 4-5 składniki online.
Jestem w niezwykle wrażliwej fazie. W rzeczywistości jest to najbardziej wrażliwa faza ze wszystkich. Jeśli przejdę przez tę fazę bez problemów, będę bardzo blisko sfinalizowania mojej pracy. Jestem nieco zaniepokojony, ale mam wiarygodne historie na poszczególne środki chemiczne (z wyjątkiem jednego), gdyby nastąpiły jakieś komplikacje.
Podjęto decyzję, że operacja będzie przeprowadzona w jesieni 2011 roku. Ale w tej chwili nie mogę mówić o szczegółach. Mam niewiele pieniędzy, mniej niż 15.000 euro i kredyt 30.000 na kartach kredytowych. Moje fundusze powinny wystarczyć na planowane wydatki bez sięgania do kredytu.
Tak długo, jak jestem pewien, że nie ma możliwości, że osoba z którą mieszkasz dowie się, nad czym naprawdę pracujesz, mieszkanie z innymi nie powinno stanowić większego problemu do momentu zainicjowania fazy produkcyjnej. Moja broń jest zakopana gdzieś w puszczy, a kiedy tylko dostanę więcej broni, zakopię ją w kolejnej skrzyni.
Umówiłem się z moją macochą na marzec, która jest dyrektorem norweskiego UDI (czołowa organizacja rządowa przyznająca zgodę na wnioski i dająca legalne pozwolenia obcokrajowcom (w większości muzułmanom))… Więc kiedy ją spotkam, na pewno porozmawiamy o zwykłych sprawach, żeby uniknąć jakiejś czerwonej flagi. Na ostatnim spotkaniu, pamiętam, że rozmawialiśmy o pewnych aspektach wahabizmu, i byłem naprawdę pod wrażeniem, ma dużo wiedzy na ten temat.
Poniżej część ostatniego wpisu:
Przechowuję trzy butelki Château Kirwan 1979 (francuskie wino czerwone), które kupiłem na aukcji 10 lat temu z zamiarem delektowania się nimi przy bardzo szczególnej okazji. Biorąc pod uwagę fakt, że moja męczeńska operacja zbliża się coraz bardziej, postanowiłem wypić jedną z moją dalszą rodziną, na naszym corocznym obiedzie w Boże Narodzenie w grudniu. I drugą przyniosłem do Mariusa kilka dni później i podzieliłem się nią z przyjaciółmi. To było absolutnie wspaniałe doświadczenie, którego nie zapomnę. Pomyślałem, aby ostatnią wykorzystać w celu przygotowania się do mojej ostatniej uroczystości męczeństwa i cieszyć się nią z dwoma prostytutkami wysokiej klasy, które zamierzam wynająć przed misją.
Uważam, że w celu wzmocnienia postanowienia, morale i motywacji przed operacją męczeństwa, Rycerz powinien być zachęcony do przyjęcia i skorzystania ze znaczącego systemu nagród, by zwiększyć koncentrację i usunąć ostatnie wątpliwości. Pragmatyczne podejście, które polega na uznaniu podstawowych aspektów mężczyzny w celu przygotowania go do operacji męczeństwa, powinno zawsze mieć pierwszeństwo przed błędną pobożnością, co tylko zwiększa szansę na niepowodzenie w realizacji operacji. I wierzę, że większość analityków strategii wojennej zgodzi się ze mną w tej sprawie.
Wysłany: 09:39, 26 Lip '11
Temat postu:
chyba komuś nie spodobał się bojkot Izraela na wyspie Utoya
Cytat:
Po zeszłotygodniowej masakrze w Norwegii, znany amerykański komentator konserwatywny Glenn Beck porównał letni obóz, gdzie zginęło 76 osób, do hitlerowskiej organizacji młodzieżowej z czasów nazistowskich Niemiec - Hitlerjugend.
Wysłany: 11:57, 26 Lip '11
Temat postu:
Choćby był do zbrodni umotywowany filmikami o Teletubusiach to nie powód by w efekcie infiltrować fanów Teletubisiów, a co najgorsze zabronić emisji tych filmów.
Zbrodnia jakiegoś psychola jest dobrym pretekstem do ograniczania wolności normalnych obywateli. Nikt jednak nie wspomni o tym, że dobrze by było gdyby w przyszłości opiekun lewackiej młodzieży dla bezpieczeństwa np. trzymał gnata przy sobie zwłaszcza podczas politycznego zjazdu, gdzie znajduje się dużo ludzi o jednakowych poglądach.
Co by było, gdyby babka podpływająca ratować dzieciaków miała na chacie broń? Przez 1,5h - 2h facet zrobił sobie bezkarną rzeź.
Niech norweskie służby wyciągną od gościa najwięcej jak się da i go później uśmiercą, najlepsze rozwiązanie. A całe to wydarzenie niech nei bedzie pretekstem do większej prewencji, a do wprowadzenia kary śmierci.
ps w "Zniesławieniu" agent mossadu pilnujący młodych żydów napewno miał przy sobie broń. Kiedy zaczniemy uczyć się od narodu wybranego?
Wysłany: 16:57, 26 Lip '11
Temat postu:
Prawnik Norwega radzi mu ucieczkę w chorobę psychiczną, z reszta on (prawnik) naprawde chyba sądzi, ze gość jest psychiczny.
Breivik z resztą uważa się z niewinnego. Twierdzi, ze to poczatek wojny, a na wojnie nie obowiązują prawa z czasów pokoju. Piszą, że współpracuje z policją, normalnie je, wyglada na to, zę dla neigo faktycznie nic wielkiego się nie stało.
Cytat:
..The lawyer for Anders Breivik has said he would advise his client to enter a plea of insanity when he comes to trial for the murder of 76 fellow Norwegians.
Geir Lippestad told reporters he had met the killer three times and spent "many hours" with him following the Oslo bombing and Utoya massacre.
The lawyer described how the 32-year-old was calm, co-operating with police and eating normally.
When asked about his client mental state, Mr Lippestad answered: "This whole case indicated that he is insane."
A total of 76 people were killed after Breivik set off a bomb in Oslo's governmental district and opened fire at a Labour party youth camp on the island of Utoya.
Breivik admits carrying out the two-pronged attack - but has pleaded not guilty to the charges he faces.
Mr Lippestad said this was because Breivik sees himself as a "warrior" at the beginning of a 60-year war.
"He believes if you're in a war, you can do things like that without pleading guilty," he said.
"He says he is sorry that he had to do this, but it was necessary to start a revolution in the Western world.
"He believes that in 60 years, this war will be won."
Mr Lippestad is, ironically, a member of the Labour party that Breivik attacked because he believes their liberal immigration laws were party to treason.
The lawyer said: "I can't describe him, he is not like any one of us.
"If he does not accept the advice to plead insanity then he will have to look for another lawyer... the whole case indicates that he is not sane."
Breivik will be examined by doctors to assess his state of mind.
But for the time being, his lawyer provided revealing insights into the man who planned his mass attack over nine years.
"He hates anyone who is not an extremist," Mr Lippestad said.
"Anyone who believes in democracy, he hates. Anyone who believes in the values of democracy, he hates."
Breivik's 1,500-page manifesto and diary minutely details the process of how he came to believe that he should be in the vanguard of a 100-year campaign to bring military rule to the whole of Europe in a bid to stop what he sees as "cultural genocide" by Muslims with the connivance of liberal politicians.
He also details the process by which he built the bomb which killed eight people in downtown Oslo and served as a distraction to his real mission, which was the massacre of a confirmed 68 people on Utoya island.
Prosecution lawyers can be expected to argue this was the work of a bad person, not the actions of a madman.
Much as Islamic terrorists are not seen by most courts as insane, even if they planned suicidal attacks, like the shoe-bomber Richard Reid .
In most cases it is cold logic that drives terrorist operations.
In Israel many of the early Palestinian suicide bombers were graduates or undergraduates, and significantly some were not religious.
In the face of overwhelming Israeli power they saw themselves as artillery on two feet - and innocent Israeli civilians as "legitimate targets" in a "war".
Breivik's own view is that, in his words, Norwegian Labour party officials and members were "Category A traitors" and as self-appointed judge and jury, he would also be their executioner.
His lawyer found Breveik a "cold person" who was calm and surprised he had, in his own mind, been "successful".
"He thought he would be stopped at the bombing... He thought he might be killed... He was surprised that he reached the island." Mr Lippestad said.
He also indicated he thought his client was delusional with a "very, very different of reality to explain", believing he would be tortured by Norwegian police.
But in a sign he was aware of the heavy pressures he would be under when he carried out his attacks, Breveik also took steroids to build his strength ahead of the rampage and an unknown drug to keep him awake and boost his efforts.
Such planning, prosecutors are likely to argue, are not the signs of a lunatic - just a calculating killer with a terrible agenda.
Wysłany: 17:53, 27 Lip '11
Temat postu:
Post w stylu "a nie mówiłem".
Szanowny hah pan Sikorski nie omieszkał nadmienic, że w internecie, na forach roi się od takich ludzi jak Breivik.
"jesteście z nami, albo z terrorystami". Nie wkleje linka, bo pisze z telefonu. Info z po'netu.
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 18:15, 27 Lip '11
Temat postu:
Cytat:
Według szefa MSZ niego winni wpisów nadużywających wolności słowa muszą brać odpowiedzialność za to, co piszą, tak samo, jak właściciele mediów, którzy rozprowadzają ich wpisy. Sikorski uważa, że internet wymaga regulacji tak samo jak inne media. Zamach w Norwegii skomplikował - jego zdaniem - wstępne rządowe prace nad projektem ustawy o usługach internetowych, ponieważ na nieprzejrzyste uregulowania prawne nałożył się dodatkowy element bezpieczeństwa publicznego. Minister liczy, że sprawa, którą wytoczył niektórym portalom, umożliwi sądowi rozstrzygnięcie, która ustawa reguluje działalność forów internetowych: o usługach internetowych czy też prawo prasowe.
Wysłany: 18:17, 27 Lip '11
Temat postu:
Yamakusa napisał:
Post w stylu "a nie mówiłem".
Szanowny hah pan Sikorski nie omieszkał nadmienic, że w internecie, na forach roi się od takich ludzi jak Breivik.
"jesteście z nami, albo z terrorystami". Nie wkleje linka, bo pisze z telefonu. Info z po'netu.
W Polsce nie brak ludzi myślących tak jak Anders Behring Breivik, który strzelał do rodaków, by obalić rząd, ponieważ uważa, że jest on pozbawiony prawnego i politycznego tytułu do rządzenia - powiedział szef polskiego MSZ Radosław Sikorski.
W Londynie minister Sikorski spotkał się z szefem brytyjskiego MSZ Williamem Hague'em w ramach regularnych konsultacji polsko-brytyjskich.
- W Polsce też mamy środowiska, które uważają, że demokratycznie wybrany prezydent czy rząd to zdrajcy, którzy naprawdę nie interesują Polską i Polakami. To są bardzo niebezpieczne emocje i ich podsycanie może prowadzić do takich nieobliczalnych skutków - przestrzegł na spotkaniu z dziennikarzami.
ładnie jaki to minister że własny naród oczernia i pogrąża
Wysłany: 18:28, 27 Lip '11
Temat postu:
Cytat:
- W Polsce też mamy środowiska, które uważają, że demokratycznie wybrany prezydent czy rząd to zdrajcy, którzy naprawdę nie interesują Polską i Polakami. To są bardzo niebezpieczne emocje i ich podsycanie może prowadzić do takich nieobliczalnych skutków - przestrzegł na spotkaniu z dziennikarzami.
No ładnie i teraz ,żeby to potwierdzić zrobią nam w Polsce też taki false flag w stylu norweskim.
Przed miesiącem zaczęto głośniej mówić o postanowieniu Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji zakładającym ponowne zwiększenie uprawnień służb porządkowych, pozwalające im m.in. na strzelanie do kobiet w ciąży i dzieci, jeśli uznają, że ci mogą dopuścić się „aktu terrorystycznego”. Projekt MSWiA został właśnie zatwierdzony.
Jak informuje dziennik „Gazeta Prawna”, oprócz wspomnianego oddawania bez ostrzeżenia strzałów z broni palnej do „terrorystów”, policja i inne służby będą miały możliwość szerokiego stosowania środków powodujących dysfunkcję niektórych zmysłów, o właściwościach obezwładniających, łzawiących i ogłuszających.
Funkcjonariusze będą mogli stosować również budzące kontrowersje urządzenia LRAD (Long Range Acoustic Device), które służą do ogłuszania wybranych osób w tłumie.
Co ciekawe, chociaż MSWiA zatwierdziło częściowe używanie urządzeń LRAD dopiero teraz, pojazdy wyposażone w ten system były już widziane przy okazji kilku tzw. meczy podwyższonego ryzyka, czy podczas ostatniej kontrmanifestacji nacjonalistów dla „Parady Równości” w Warszawie. Policjanci tłumaczą się, że urządzenia LRAD służą im do „przekazywania komunikatów”.
zapewne chodzi o projekt nowego rozporządzenia o środkach przymusu bezpośredniego do ustawy o policji
Wysłany: 20:12, 27 Lip '11
Temat postu:
Wpiszcie w google tagi:
polak samolot bomba
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 21:14, 27 Lip '11
Temat postu:
z google tłumacza
Premier Norwegii "błagał" Putin Zatrzymanie Massacre zaplanowane przez "elity"
Zaskakujące Federalnej Służby Bezpieczeństwa ( FSB ) sprawozdanie z 22 masakra lipca w Norwegii, że dwa dni przed tego katastrofalnego ataku premier Norwegii Jens Stoltenberg [zdjęcie w prawym górnym rogu z Putinem] umieszczony "pilne" wezwanie do Putina "żebranie" Rosji lider na celu zatrzymanie zdarzenia, które zostawili prawie 100 niewinnych cywilów.
Norway Premier “Begged” Putin To Stop Massacre Planned By “Elites”
A startling Federal Security Service (FSB) report on the 22 July massacre in Norway states that two-days prior to this catastrophic attack Norwegian Prime Minister Jens Stoltenberg [photo top right with Putin] placed an “urgent” call to Putin “begging” Russia’s leader to help stop the events that left nearly 100 innocent civilians dead.
Sprawca mordu na wyspie Utoya Anders Behring Breivik jest określany przez norweską policję mianem "prawicowego chrześcijańskiego fundamentalisty". Od razu podchwytują to lewicowe i liberalne media, które od lat robią wiele, żeby terminy "prawicowy" i "chrześcijański" miały odpowiednią konotację. Całe zło tego świata to dzieło "prawicowego chrześcijańskiego fundamentalizmu". A gdzie tkwią jego źródła?
Wysłany: 07:06, 29 Lip '11
Temat postu:
Cytat:
znana amerykańska aktywistka pochodząca z rodziny polskich żydów Debbie Schlussel nazywa ofiary na wyspie Utoya : zwolennikami Hamasu którzy nienawidzą Żydów
Bardzo ciekawy. Ciekawie pokazjue ignorancje i grafomanię autora.
Zlepkiem luźnych faktów o filmach hiszpanskich i podobnych bzdur gość próbuje podwazyć twierdzenie, że typek byl fundamentalistą chrześcijanskim.
Niezaprzeczalnie wskazuje jego chrześcijanski fundamentalizm coś nadrzędnego, jego manifest:
Cytat:
Naszym głównym celem jest rozwój PCCTS, Templariuszy, by stać się przede wszystkim konserwatywnym ruchem rewolucyjnym w Europie zachodniej w najbliższych dekadach. Ma to być nowy typ europejskiego nacjonalizmu, nazwanego Nacjonalizmem Krzyżowców. Ta nowa polityczna jednostka nacjonalizmu stanie się przede wszystkim przeciwwagą dla narodowego socjalizmu i innych kulturowych konserwatywnych jednostek politycznych, na kulturalnej prawicy. Każdy używa szyfrowanego imienia, moje jest Sigurd (Crusader / Krzyżowiec), podczas gdy przydzielonym mi mentorem jest człowiek określany jako Ryszard (Lwie Serce). Myślę, że jestem tu najmłodszy.
Chyba, ze templariusze to nowe określenie ateisty?
Oczywiście oprocz tego byl także masonem i prosyjonistą.
Czy to oznacza, ze od teraz powinniśmy tepiś wszystkich prosyjonistycznych masonów, z ultrachrześcijańskimi poglądami?
A może po równo tępić chrześcijan, masonów, prosyjonistów?
Teraz powstaje poważny problem, a jeszcze poważniejszy problem by był jakby się okazało, ze jego dziadek miał na imię Muhhamad.
To co piszą grafomani typu Englegarda jest tym o co chodziło komuś kto pokierowal Breivikiem. On miał być zapalnikiem.
Jeszcze jedno. Jeżeli, nawiązując do potęgi masonów z teorii spiskowych, to masoni mieliby stać za tą robotą, to żaden z nas nie zobaczyłby zdjęcia tego zjeba w masonskim wdzianku a wszelkie ślady byłyby zatarte. To tak na logikę spiskową.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6 »
Strona 4 z 6