W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

O rewizjonizmie historycznym  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
14 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 13425
Strona:  «   1, 2, 3, 4 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Azyren

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:26, 30 Paź '19   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Forged napisał:
@Azyren.
U Autsajdera bodajże pod którymś z pierwszych artykułów ktoś zapytał. Ikulalibal grzecznie się "wyparł".

Czemu miałby się wypierać? Wstydzi się czegoś, czy może zmienił poglądy?
Ordel

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:11, 30 Paź '19   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Azyren napisał:
Forged napisał:
@Azyren.
U Autsajdera bodajże pod którymś z pierwszych artykułów ktoś zapytał. Ikulalibal grzecznie się "wyparł".

Czemu miałby się wypierać? Wstydzi się czegoś, czy może zmienił poglądy?

Być może ktoś źle pytał Wink .

Wiecie jak jeszcze można by było dojść do tego czy Ikulalibal to @pszek . Jeśli udzielał się na innych forach to z pewnością wrzucałby tam rzeczy które wcześniej pisałby na tym forum . No ale trzeba by było poświęcić sporo czasu na porównania .
Ordel

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:46, 30 Paź '19   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znalazłem to "Zapytanie" ;
https://businessoutsiderpl.wordpress.com.....ver-turbo/

Cytat:
Gniewko Jantar
8 sierpnia 2019 o 19:52

@ibrahim ibn jakub

Szanowny Panie.

Chodzą słuchy i przypuszczenia, że jest Pan tym, który kilka lat temu intensywnie próbował tłumaczyć Polakom polityczne sprawy ZSRR/Rosji na pewnym forum mającym w nazwie „Prawdę”.

Chciałem Panu serdecznie podziękować tutaj za wszystkie Pańskie publikacje tamże.
Są dla mnie niezwykle cenne i pouczające.

Szkoda że nie pokusił się Pan o założenie własnego bloga.

Tak czy inaczej, bardzo serdecznie Pana pozdrawiam i kłaniam się nisko z szacunkiem.

P.S. Proszę Szanownego Autsajdera o wybaczenie, że wykorzystuję Jego blog do tego typu dialogu z innym komentatorem.

Odpowiedź ;

Cytat:
ibrahim ibn jakub
10 sierpnia 2019 o 10:27

W.Sz. Panie „Gniewko Jantar”
W pierwszym odruchu tak mile połechtanego mojego ego, chciałem Panu podziękować za wyrażone uznanie co do mojego stanu umysłowego i stopnia percepcji rzeczywistości, co dość często zdarza mi się wylewać wraz z żółcią na różnych forach polityczno – ekonomicznych. Jednakowoż, pragnę podkreślić , iż staram się bardzo nie pisywać gdzie popadnie, tylko wyszukuję wyłącznie najbardziej wartościowe blogi internetowe, którymi moim zdaniem zawiadują jednostki po wielokroć mądrzejsze, wartościowsze i bardziej zaangażowane w szerzenie NORMALNOŚCI , niż moja skromna osoba. A takich blogów-perełek w polskim „necie” zaprawdę można policzyć na palcach jednej ręki pechowego drwala (Pozdrowionka dla Sz.P. Autsajdera oraz Sz.P. Forumowiczów). Przyczyna takiego doboru kilku zaledwie blogów jest pragmatyczna. Otóż czytuję tylko takie fora, z których sam mogę się czegoś nauczyć. Z uwagi, iż jestem już człowiekiem po 50-ce mam pełne prawo posiadać tzw. sklerozę. Dlatego też nie przypominam sobie żadnego forum które w nazwie miałoby mieć „Prawdę”, aczkolwiek PRAWDĘ staram się zawsze, wszystkim i za darmo przekazywać, choćby miała ona zawierać jakoweś drobne niedociągnięcia we wnioskowaniu przyczynowo-skutkowym. Wówczas , właśnie na takich blogach, jest b.duża szansa, że ktoś mądrzejszy, w miarę taktownie, moje niedociągnięcia mi wyłuszczy.

Jak dla mnie to źle się zapytał , mógł mu wspomnieć że jeśli on to był @pszek to ma kilkadziesiąt tysięcy zł w BTC , ale przecież to nieistotne dla takiego "filozofa" Wink .

Oczywiście nick ibrahim ibn jakub nie jest przypadkowy ; https://pl.wikipedia.org/wiki/Ibrahim_ibn_Jakub

Po stylu , treści , mogę być skłonny uznać Ibrahima Ibin Jakuba za @pszeka Wink .
Ikulalibal to chyba jakieś zdrobnienie od Ibrahima ... .

Z tym że już się nie rozpisuje jak na tym forum , pewnie mu się nie chce .

I jeszcze jeden tekst "podejrzanego" Smile

Cytat:
ibrahim ibn jakub
26 września 2019 o 12:45

Do „Autsajser”:
„…Przedestylowanie treści…” poszło Panu bardzo sprawnie. Rozumiem już teraz, dlaczego musiałem czekać tak długo. Wszak proces destylacji ma swoje prawa. Najważniejsze, że uzyskał Pan produkt końcowy o najwyższej jakości, który upoił poznawczo moje skołatane wnętrze do nieprzytomności.

https://businessoutsiderpl.wordpress.com/2019/09/25/repo-ropa-i-21214/

Tak więc @good why i @Forged , chyba macie rację , nie mówię że na 100% , ale tak 90% bym dał Very Happy

Natomiast czemu się nie przyznaje że działał na P2 , odpowiedział przecież :
Cytat:
Otóż czytuję tylko takie fora, z których sam mogę się czegoś nauczyć
widocznie niczego by się tutaj nie nauczył Wink
Azyren

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:45, 30 Paź '19   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fakt że P2 znacznie się zdegradowało pod wpływem fali pisujących tutaj ostatnimi laty płaskoziemców, ziembitów, njuejdży, szurów czy pospolitych świrów itp. co wcale nie oznacza że nie ma tutaj wartościowych użytkowników, od których można się czegoś nauczyć. No chyba że mamy do czynienia z jegomościem takiego kalibru, że klękajcie narody nad jego wiedza i wszechstronną mądrością, wtedy to jest usprawiedliwiony, bo takiemu to faktycznie trudno coś więcej wlać do prawie pełnego dzbana Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: