Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 12:06, 17 Lip '24
Temat postu:
Jak naucza Ozyrys: Ludzie to śmiertelni Bogowie , Bogowie to nieśmiertelni ludzie. _________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
Wysłany: 21:01, 02 Sie '24
Temat postu:
@oko, jesteś bezczelny. Jego temat więc robi CO CHCE, a ty - jesteś tu tylko gościem. Gdybyś miał łeb na karku zaprzągłbyś swoje naturalne skłonności do roboty i jeszcze zbił na nich karierę, mógłbyś zostać takim 'seksuoloszkiem doktórkiem', wygłaszałbyś swoje tyrady na salonach, tymczasem jedynie odbijasz się od bandy do bandy jak potłuczony
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 18:06, 04 Sie '24
Temat postu:
Michał oddałeś komuś swoje konto na tym najwspanialszym forumum 2 info?
Tyle lat ,wyluzluj bracie,nie bądż panienka BIMITOHUpozdrawiam
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 06:13, 05 Sie '24
Temat postu:
@czeki
Kilka razy z @oko rozmawialiśmy w przeszłości (przez "rozmowę" mam na myśli jakąkolwiek formę komunikacji, także forumową - gwoli wyjaśnienia bo wielu tego nie ogarnia). I było OK do momentu aż mu się coś odkleiło. I tak kilka razy.
Więc szkoda mi czasu na takich osobników. Z 10 lat temu może bym się pobawił w dyskutowanie ale teraz mi się nie chce. Niech se wierzy w co chce i pisze te swoje nieprawdy o Bogu.
_________________ http://www.triviumeducation.com/
Punkt startowy dla wszystkich.
http://trivium.wybudzeni.com/trivium/
Wersja PL
Post zebrał 400 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:04, 09 Wrz '24
Temat postu:
J a s n y napisał:
specjalnie dla deiala
W opowieści owej, pomijany jest temat spożywania alkoholu. Celowe, czy przypadkowe to...?
Bo reszta jakby znana, powielana i niczym odbiegająca od schematów.
Wysłany: 00:09, 15 Wrz '24
Temat postu:
znowu misię udało
nie zabiłem człoowkeka ,,,,
chybasiekura ...MOC ..
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3... , 29, 30, 31 »
Strona 30 z 31