Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:28, 27 Sie '26
Temat postu:
czekan napisał:
jeszcze się te pojeby nie wystrzelały ? no to gratulacje . fabryki i banki puchna ze śmiechu na głupotą ludzką /
UKŁAD JEBANY TRWA .MARIONETKI TEŻ /
żal (bla bla bla)
A ty wciąż ze starym żalem dupy i tą samą starą mantrą.
Że też ci się to jojczenie nie znudziło
de93ial napisał:
Wam też przysłali alerta RCB?0
Cały ten zasrany spam już dawno dodałem do blokowanych.
Barni napisał:
to spotkanie było dobrym momentem do tego, aby postawić ultimatum Zachodowi o mniej więcej takiej treści: "albo przestajecie wspierać ukrainę militarnie, albo zniszczymy zaplecze wojskowe do tych ataków znajdujące się na terytoriach państw NATO." Chodzi tu o zniszczenie habu pod Rzeszowem,
No i właśnie o tym było to spotkanie. Rosja dostała ultimatum , że niech no tylko spróbuje palcem kiwnąć ...bo prawdopodobnie takie mięli już zamiary na Kremlu (tajemnica Poliszynszyla). Więc specjalny wysłannik Waszyngtonu poleciał tam osobiście ostudzić gorące kremlowskie głowy Nie ma takiego bicia wariaty _________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 14:27, 27 Sie '26
Temat postu:
Wg mnie Rosja ma pełne prawo do zniszczenia zaplecza terrorystów znajdującego się w krajach NATO. To co obecnie robi Zachód to jest jawne wspieranie ataków terrorystycznych. Natowcy uważają, że ich zaplecze jest bezpieczne, bo chronione traktatem. No to byśmy się przekonali co by zrobili gdyby dostali porządny łomot. Ja uderzyłbym kilkoma rakietami w cele od Wielkiej Brytanii po Polskę. Wg mnie sraczka w krajach NATO murowana, dużo krzyku i nic ponadto.
Wysłany: 15:20, 27 Sie '26
Temat postu:
Pierdziołek napisał:
Cytat:
Więc specjalny wysłannik Waszyngtonu poleciał tam osobiście ostudzić gorące kremlowskie głowy Surprised
tak kuźwa, bo w dyplomatycznym zwyczaju jest od zarania dziejów, że silniejsza strona jeździ (chodzi) do słabszej, żeby jej stawiać warunki. Weź czasem przeczytaj ze 3 razy co piszesz i puknij się w ten drewniany łeb.
_________________ "istnieje tylko jedno dobro - WIEDZA, oraz tylko jedno zło- IGNOROWANIE WIEDZY "
Wysłany: 22:02, 28 Sie '26
Temat postu:
Prawda boli ....zwłaszcza gdy burzy naszą wizję rzeczywistości. Stąd nieprzemyślana reakcja obronna.
Poza tym wszyscy wiemy, że USA są silniejsze niż Rosja . .....ale masz prawo iść w zaparte.
(właściwie jedyne, co Rosja pokazała do tej pory w tej wojnie z ukrami to ...SŁABOŚĆ.)
_________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
Wysłany: 09:54, 29 Sie '26
Temat postu:
Chłopie... nic mnie nie boli - zwyczajnie ziewam czytając takie banialuki. Weź sobie poczytaj prostą (podstawową) historię choćby około 200 ostatnich lat (można sięgnąć głębiej - tam jest tak samo). Z regularnością pór roku powtarza sie to samo, czyli jakiś Napoleon czy inny austriacki malarz wyrusza na wschód, dostaje wpierdol i wraca z podkulonym ogonem. Poczytaj sobie szczegóły wydarzeń i spróbuj ujrzeć analogie. Są bardzo wyraźne jeśli spojrzeć z dystansu.
Obecna sytuacja to regularne kopanie śpiącego niedźwiedzia w doopę. Według "informacji" zachodu Ruskim skończyły sie rakiety już ze 3 lata temu, kpiny różne publikowali, że chipy z pralek montowane są w systemach i że w ogóle już, już ...
skończy sie jak zwykle.
p.s.
Cytat:
Poza tym wszyscy wiemy, że USA są silniejsze niż Rosja
tak, tak - i dlatego lotniskowce wracają do bazy na wielomiesięczne remonty bo sracz sie zatkał albo w pralni coś się zapaliło.
_________________ "istnieje tylko jedno dobro - WIEDZA, oraz tylko jedno zło- IGNOROWANIE WIEDZY "
Post zebrał 270 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:03, 29 Sie '26
Temat postu:
Daj spokój @easy... z nim nie ma co rozmawiać, on ma pierdolca umysłowego. Żadne argumenty, ani logiczne myślenie do niego nie docierają. Obejrzy jakiś filmik propagandowy na jutubie i już chodzi jak nakręcony.
Z resztą ten jego awatar pajaca dobrze oddaje to czym on jest...
Wysłany: 14:01, 29 Sie '26
Temat postu:
easy russian napisał:
Weź sobie poczytaj prostą (podstawową) historię choćby około 200 ostatnich lat (można sięgnąć głębiej - tam jest tak samo).
uhmm, i w tej historii co ją przeczytam będzie napisane że Rosja jest obecnie silniejsza niż Stany Zjednoczone, tak? .. Dobrze, tylko podaj mi tytuł tego rosyjskiego dieła.
Cytat:
Z regularnością pór roku powtarza sie to samo, czyli jakiś Napoleon czy inny austriacki malarz wyrusza na wschód, dostaje wpierdol i wraca z podkulonym ogonem.
Ale tym razem to Rosja wyruszyła na zachód HELOU.
I w ogóle przestań mi pierdolić o jakiejś "historii" . Chcesz żyć przypowieściami o minionej potędze - to sobie żyj. Sam se czytaj te wypierdy.... a najlepiej z wypiekami na twarzy. Ale mnie w to nie mieszaj.
Cytat:
tak, tak - i dlatego lotniskowce wracają do bazy na wielomiesięczne remonty bo sracz sie zatkał albo w pralni coś się zapaliło.
Lepsze takie lotniskowce niż ŻADNE
Cytat:
skończy sie jak zwykle.
Zobaczymy kiedy się skończy. Jak się skończy to ci powiem. Bo na razie ani ty ani ja NIE WIEMY jak się skończy. Z tym że, póki co, wygląda to dla matuszki Rosij dość chuiowo . Ile tam już rafinerii straciła? Ile ludzi? Ile z floty czarnomorskiej jej zostało??? A gospodarka? - leży i kwiczy - a odbudowa tego wszystkiego , o ile się zacznie i kiedy się zacznie, pewnie potrwa ze dwie dekady -żeby w ogóle wrócić do stanu sprzed wojny . TYM SIĘ LEPIEJ CHŁOPIE ZAINTERESUJ ZAMIAST CZYTAĆ JAKIEŚ BANIALUKI Z PIEŚNI PRZESZŁOŚCI
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 23:38, 29 Sie '26
Temat postu:
Zuwagi rze putin to marionetka oraz resta tego patałajstwa i szanba hujuw w dupach ogłaszam potop .
a ku radości i wielości tego cyrku małp przedstawiam
niech was piorun jebnie zdrowo ....
to w temacie pojebanych imbecyli .
amsambl/
toto huj
AI będziecie posłuszni .
GEA
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 21:49, 30 Sie '26
Temat postu:
kolejny "mądry inaczej" napisał nie czytając:
Cytat:
Ale tym razem to Rosja wyruszyła na zachód Surprised HELOU.
aha, rozumiem - Rosja rozmieściła swoje granice zbyt blisko amerykańskich baz? Jak dotąd setki niemieckich i brytyjskich rakiet i dronów poleciały w głąb Rosji czyniąc szkody i zabijając głównie cywilów (niedawno w internat uderzyli zabijając bodajże 21 studentów). Powiedz mi ile w odwecie rosyjskich rakiet spadło na Europę, Anglię czy Włochy pomagające banderowcom?
Wysłany: 03:19, 31 Sie '26
Temat postu:
Cytat:
aha, rozumiem - Rosja rozmieściła swoje granice zbyt blisko amerykańskich baz?
Kurwa, nudna katarynko, czego nie rozumiesz? To Rosja, a nie żaden napoleon, zaatakowała Ukrainę - rzucając swoje wojska w kierunku NA ZACHÓD. Więc co ty mi tu pierdolisz o jakimś "wyruszaniu na wschód, i dostawaniu wpierdol" ,hmm?? .. Sytuacja tym razem wygląda ciut odwrotnie -gdybyś jeszcze nie skumał
A ty dalej powtarzaj te swoje odgrzewane pierdolety o "bazach amerykańskich" - na nic lepszego cię chyba już nie stać
Cytat:
Powiedz mi ile w odwecie rosyjskich rakiet spadło na Europę, Anglię czy Włochy pomagające banderowcom?
Jak to ile ? Okrągłe JAJO
A spróbowałyby tylko spaść!! .... Putin palcem w bucie niech se pokiwa ....tylko niech uważa, żeby się nie zakiwał
Cytat:
Jak dotąd setki niemieckich i brytyjskich rakiet i dronów poleciały w głąb Rosji
Jakie setki, jakie setki.. chyba setki tysięcy . I na tym się NIE SKOŃCZY - bo informacja którą niosły ciągle nie dotarła do twardych kremlowskich łbów. ...jeszcze im mało _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Post zebrał 270 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:55, 01 Wrz '26
Temat postu:
A, tak w ogóle, to wiecie, że ukraina jest systematycznie, niemal bez przerwy, bombardowana przez Rosję już szusty dzień z rzędu? Zniszczenia są ogromne. Ludzie uciekają z Kijowa na wieś do rodziny, znajomych, gromadzą zapasy jedzenia, paliwa. Wszystko tam jest niszczone przez atak Rosji. A mówiłem, że te ataki dronowe dalekiego zasięgu, to jak kopanie się z koniem.
W głównym ścieku tego nie ma, za to jest uderzenie ukropów na ruski port, nad Zatoką Fińską.
Tu trochę więcej mówią na temat bombardowań i ostrzałów rakietowych:
Wysłany: 13:56, 02 Wrz '26
Temat postu:
No kto by się spodziewał
(Jak było, to sorry dawno już nie zaglądam)
cytat:
"Budujemy własną firmę technologiczną z branży obronnej. Alex Karp, CEO firmy Palantir, stanie się jej pierwszym głównym inwestorem" - napisał na platformie X Fedorow, dołączając krótki filmik z Karpem
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,329.....oxWiadImg3
Wysłany: 01:58, 03 Wrz '26
Temat postu:
Kalbarczyk to już niedługo będzie konkurował z Jackowskim ... Kiedy pierwsza wizyta u Atora Woźniaka??
I jeszcze wrzuca jak ludobójca, bydle Natanhuj chce pouczać Europę o Różnicy między Dobrem a Złem. ...to znaczy facet traci czas na takie wrzutki. Bo Jakiś żydowski śmieć bredzi coś do kamerki w czosnkowym zwidzie........... -.....a ten to przytacza i analizuje(??)
Najmocniej przepraszam, że kiedyś przywlokłem tego typa na forum. Jak opryszczkę
A odnośnie zamachu w polskiej fabryce dronów.
Maciej Maciak poświęca tej kaczce dziennikarskiej grubymi nićmi szytej aż całe 3 minuty, i śmieje się do rozpuku z teorii o rosyjskiej prowokacji :
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 07:02, 03 Wrz '26
Temat postu:
On cały czas wieszczy to fakt, ale ilość zdarzeń w przeciągu kilku dni jest zatrważająca. Wznowienie jatki w zatoce, wywalenie w kosmos dziesięciolatek, skasowanie fabryki dronów w PL, celowe doprowadzenie do braków ropy i jeszcze kilka drobiazgów które pięknie to uzupełniają. To nie jest już czcze pierdolenie. Chociaż na miejscu Putina na samym początku wojny bym rozpierdolił zaplecza wroga, ale przecież nie o to chodzi tylko o wyludnienie w świetle prawa a nie ludobójstwo.
Wysłany: 11:17, 03 Wrz '26
Temat postu:
Cytat:
skasowanie fabryki dronów w PL
Nie wiem skąd masz informacje, ale tej fabryce nic się nie stało, pożar miał ograniczony charakter i został błyskawicznie ugaszony (zupełnie jakby ktoś czekał w pogotowiu -a może to takich zuchów-strażaków mają w Skarżysku(?) )
_________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
Wysłany: 15:35, 03 Wrz '26
Temat postu:
Fakt, pożar był niewielki.
Za to w tym materiale z Times of India, który wkleiłem wyżej do narracji na temat tego pożaru, podłożyli materiał filmowy z jakiejś innej lokalizacji (chyba z Hiszpanii). Też cholery szukają tylko sensacji.
Wysłany: 20:34, 04 Wrz '26
Temat postu:
Fragment wypowiedzi Putina po seri ataków rakietowych "Oresznik" na cele znajdujące się na terytoriach NATO.
" ...mam nadzieję, że odbierzecie to jako lekcję pokory i zaprzestaniecie jakichkolwiek działań militarnych przeciwko Rosji, inaczej, musielibyście wypowiedzieć nam prawdziwą wojnę, gdyż ta, którą prowadzicie przeciwko nam od lat, wojnę proxy, czy też jak wy ją tam jeszcze nazywacie -hybrydową- to my ją właśnie zakończyliśmy.
Inaczej mówiąc, z naszej strony - "jesteśmy z wami kwita", jak to się zwykło mówić w żargonie wytrawnych polityków... "
Oczywiście, póki co, jest to tylko moja projekcja...
Wysłany: 16:15, 05 Wrz '26
Temat postu:
uhmm, a potem obudziłeś się w obsikanym łóżku ..na twoim miejscu głośno bym się tym nie chwalił.
Post zebrał 540 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:27, 07 Wrz '26
Temat postu:
Widzieliście już zdjęcia i filmiki ze spotkania Amerykanów w Kijowie?
Naćpany Zieliniak i jego kompan w koszulce z napisem "kijowski reżim"
Tylko Budanow w miarę normalny.
Wyraz twarzy dyplomatów amerykańskich dobrze oddaje atmosferę spotkania...
[url=https://zapodaj.net/plik-3sl9YFkz1V]
[/url]
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3... , 225, 226, 227 »