W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Rosja szykuje się do wojny z Ukrainą i Polską?   
Podobne tematy
Nadesłane przez Foundation to Battle Injustice32
Polska szykuje się do wojny z Rosją i Białorusią 61
Znalazłeś na naszym forum inny podobny temat? Kliknij tutaj!
Ocena:
36 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 351411
Strona:  «   1, 2, 3 ... 215, 216, 217 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
de93ial

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:05, 09 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
A o czym tu w ogóle z tobą rozmawiać, na polityce ani filozofii się nie znasz, bo poza wypierdzianymi banałami, które bardziej niż jakąkolwiek prawdę, oznajmiają miałkość i drobnomieszczaństwo twojego umysłu -a o życiu duchowym też nie chcesz albo nie potrafisz nic z siebie wydusić, bo na pytanie zadane wprost, czy dogadujesz się z ludźmi na co dzień(?), w ważnych dla ciebie kwestiach ma się rozumieć, odpowiadasz jakimiś pierdoletami o "miejscach i zjawiskach" ...albo że to nie twoja odpowiedzialność. Aha -czyli za to, że się z kimś nie dogadujesz jest odpowiedzialny ten ktoś, ty oczywiście jesteś czysty i kryty, robiłeś wszystko co w twojej mocy... Rolling Eyes . Czyli niewiele - bo to nie twoja rola Think ..ty nie masz obowiązku się dogadywać z kimkolwiek. To inni powinni dogadać się z tobą. Confused

Więc sam sobie odpowiedz - o czym można rozmawiać z kimś, kto zasadniczo nie potrafi nic z siebie wydusić ...a tym bardziej - jak tu się z typem dogadać? Rolling Eyes

Dla jasności przytoczę tu przykłady zwyczajnej pustoty twojego mentalu-intelektu, a co ty zapewne nazwiesz głębokim rozpoznaniem zjawisk (i miejsc). Chłopie, wiem że ty nawet kiedy idziesz po bułki do sklepu to lewitujesz trzy centymetry ponad chodnikiem, ale ogarnij że tutaj jest forum, na którym się o czymś jednak dyskutuje -a nie miejsce do dawania innym do zrozumienia jakiś ty "wyzwolony" od przyziemnych bolączek, i jak wszystko już doskonale pojąłłeś, że teraz nie jesteś w ogóle w stanie ująć niczego (poza tym co jest twoją głęboką, niewypowiedzianą tajemnicą serca) w żadne słowa, rozbudować żadnej myśli, gdyż wszelkie słowa są niewystarczające i nieadekwatne do opisania głębi tego, do czego doszedłeś, tak że teraz już jesteś zdolny tylko do porozumiewania się za pomocą jednego krótkiego koanu. A niedługo to będzie tylko jedno słowo rzucone jak perła przed wieprze ...co tam "słowo"! -za chwilę przejdziesz całkowicie na onomatopeje Idea .
Jednak z jakiegoś powodu musisz, niby nie chcesz -ale musisz Confused
Cytat:
Ani to odkrywcze ani śmieszne.. Nie wiem co mają we łbie ludzie którzy marnują swój i kogoś czas na coś takiego:
viewtopic.php?p=512321#512321

tak jakby chciał powiedzieć "hej! tu jestem! ... nie mam nic do powiedzenia, ale i tak się wypowiem"

zresztą, spójrzcie co za prymitywny typ, nawet nie chce mu się wymyśleć nowego gówna tylko powtarza ciągle to samo Shocked

viewtopic.php?p=464284#464284
viewtopic.php?p=493644#493644
viewtopic.php?p=515737#515737
viewtopic.php?p=502133#502133

co za dekiel

Dokładnie to o czym pisałem. Nie umiesz inaczej.
Wersja PL
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:35, 09 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

de93ial napisał:
Dokładnie to o czym pisałem. Nie umiesz inaczej.
Mylisz się. To jest o tobie - a nie o tym 'o czym ty pisałeś' . Ty o sobie właśnie nie pisałeś (a tym bardziej dokładnie). I potrafię na różne sposoby.
de93ial

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:17, 10 Gru '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zrobiłeś dokładnie to co napisałem, że robisz. Jak się ktoś z tobą nie zgadza sięgasz po inwektywy. Inaczej nie umiesz.
Wersja PL
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3 ... 215, 216, 217

Skocz do: