Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 00:33, 19 Gru '25
Temat postu:
Goska napisał:
Broń masowego rażenia jest tak prywatna, że ma ją każda Zdzisia i piździsia !!!
To w sumie do ciebie pasuje.
Dużo wiesz o nowoczesnych rodzajach broni......więc albo nią handlowałaś - albo nadal handlujesz. A tu na forum symulujesz cichociemną , ale to tylko szyfr za pomocą którego przekazujesz informacje o kolejnych dostawach, miejscach, płatnościach.
Więc? Sporo na tym wyciągasz??
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 00:51, 19 Gru '25
Temat postu:
Udajesz lekarza ? Czy tylko pomagasz mamusi ???
To są najbardziej zgrane zespoły !!!
Rano boli, o 8-ej numerek ! Reszta należy do GP !!!
Broń falowa istnieje dawno !!! Coś takiego nawet, jak pilot do telewizora !!! Inny zestaw częstotliwości, trafi do twojego mózgu i np. będziesz kasłał.
Ogarnij się, bo Cię jebią i to jak !!!!????
Likwidować wszystkie bazy i nielegalną broń !!!
Baza może być nawet w domu, bo to jest broń masowego rażenia !!!!
Szanuję tego Pana. Choćby za to, że po takiej wywrotce był w stanie się podnieść i ruszyć z kolejnym biznesem, w innej branży to czapki z głów. Przypominam, że to prezes polskiego Optimusa załatwiony na zlecenie korporacji DELL w sposób wręcz karygodny.
Wysłany: 18:05, 03 Sty '26
Temat postu:
Darek Nejman w punkt:
ELEMENTARZ MYŚLĄCEGO CZŁOWIEKA
Czytam te komentarze na temat Wenezueli w sieci i przeraża mnie ten rozmiar ignorancji i braku elementarnego, logicznego myślenia. Jedni coś bredzą że chodzi o ropę, inni że o panowanie na morzach. Ludzie , Wenezuela to państwo gdzie brakuje wody, chleba, niby mocarstwo energetyczne a nie stać jej na zaspokojenie podstawowych potrzeb ludności. Przerwy w dostawach prądu, katastrofalna sytuacja służby zdrowia. Państwo izolowane. W tej sytuacji pytanie, skąd oni maja najnowocześniejsze systemy informatyczne, skąd mają super chipy, najnowsze magistrale, jak zbudowali serwerownie, zespoły najbardziej zaawansowanych klastrów komputerów z niewiarygodnie zaawansowanym oprogramowaniem ? Mają jedno, społeczeństwo tchórzy, typowych Indian, jakich można obijać do woli. Kalka Polaków. Tam można testować wszystko, jak w PRL-u, jak w ZSSR, gdzie oligarchia tworzyła wszystkie bronie masowego rażenia. Tak się robi, testuje tam gdzie nie ma prawa i nigdy go nie było. Po to tworzy sie takie enklawy jak Kolumbia, Ekwador czy Wenezeula.
Kto stworzył kartele w Ameryce Środkowej i Południowej. Wystarczy obejrzeć film Barry Seal Król Przemytu. czy wiecie że część tej forsy z operacji w Nikaragui poszła na zbudowanie potęgi rodziny Bin Laden ?
Czy WY naprawdę jesteście aż tak nawini, tak źle wykształceni, pozbawieni zdolności analitycznego myślenia ? USA budują NAU North American Union, bo jak wiecie to forma przejściowa NWO, mega federacja z autostradą biegnącą od Kanady do krańców Argentyny. Mają już peso argentyńskie, teraz chwycili za północny czubek kontynentu i będą szli do środka, więc zapewne wysadzą wcześniej czy później Lule z siodła w Brazylii. A kto kontroluje Lulę, może Ci sami ludzie ? Zwróćcie uwagę na nbliźnacze wręcz scenariusze, Brazylia - Bolsonaro i Trump - USA. Mercosur to ma być jeden z etapów. I tu znowu Amerykanie, bo czyje korporacje kontrolują produkcje żywności w Ameryce Południowej i na Ukrainie ? Czy Amerykanie bez powodu odbili Kanał Panamski ? Ludzie myślcie trochę !!!
Papierkiem lakmusowym przebiegu sytuacji będą wydarzenia w naszym kraju, jeżeli nie dojdzie do przedterminowych wyborów i wejścia przed wyborami 2027 ( listopada ) do parlamentu tych jacy chcą to szaleństwo zatrzymać, to będzie oznaczać że to wszystko to komedia grana na naszych oczach, byleby dociągnąć do zmian, do pieniądza cyfrowego, do biometrycznej kontroli internetu, wyborów, do biometrycznej kontroli handlu, przemieszczania się. Czy WY tego nie widzicie jak przesuwa się coraz więcej kompetencji ze służb specjalnych i wojska do banków. Oligarchia nie ufa służbom, pisałem nie raz, że nad CIA, DIA, nad BND, nad GRU i tak dalej, jest super służba, a pewnie nad nią jeszcze inna. Służby, tak jak MY, nie mają świadomości rzeczywistego zaawansowania technologii, to jest piramida świadomości.
Wysłany: 18:19, 03 Sty '26
Temat postu:
Cytat:
Oligarchia nie ufa służbom, pisałem nie raz, że nad CIA, DIA, nad BND, nad GRU i tak dalej, jest super służba, a pewnie nad nią jeszcze inna.
....a nad tą trzecią jeszcze czwarta malutka
No nie wiem... .. Słyszałem że bezpieka w Rosji ostatnio wygrała walkę o władzę .
To pewnie z tą super służbą starła się w boju - no i w końcu odbiła _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 20:40, 14 Sty '26
Temat postu:
King Crimson napisał:
Phil Konieczny
Serio?? .. Kim ten koleś w ogóle jest ..oprócz tego że jest "znany z tego, że ma bitcoiny" (??). .. Bo jego mądrości życiowe są na poziomie szczyla z gimnazjum. Bystry jak woda w toalecie. Wyłączyłem po 30 minutach pitolenia.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 21:02, 14 Sty '26
Temat postu:
Co mam cię kurwa przeprosić? Bystry jak woda w toalecie... Argument durnia. Weź się pierdolnij w pusty łeb albo chociaż przeproś rodziców że im się nie udałeś.
Wysłany: 22:24, 14 Sty '26
Temat postu:
Cytat:
Argument durnia.
To nie argument.
To opinia własna.
I sądzę że nie tylko moja, wystarczy popatrzeć na tego zamaskowanego zjeba, co się kryje pod jakąś głupkowato uśmiechniętą mordą z komiksu. "Inteligentne" w chui. Phil Komiczny ... ale co się dziwić .. gdybym to ja wygadywał podobne dyrdymały, to ze wstydu też bym się pewnie wolał schować za jakąś szmatą na gębie, co by mnie ludzie potem palcami nie wytykali _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 11:13, 05 Lut '26
Temat postu:
Ci z nagrania, i ci którzy są na innych nagraniach, z wszelkich innych partii i kierunków ideo, są dla nas zbyteczni. Oni są wrzodem, którego durnie pragą i chętnie pielegnują i karmią.
To wyjątkowo trudne do pojęcia i też do zrozumienia, zatem tłumaczenie tego jest skazane na stratę czasu.
Najlepiej by było, gdyby nawiedził nas jakiś prze kataklizm, niszcząc tak wiele, by jedynym tematem było, co jeść i gdzie spać. Każda inna sytuacja, jest, co widać, wylegarnią pasożytujących na odmóżdżonym 'społeczeństwie' (to określenie już wyszło z obiegu) weryfikatorów i ustawiaczy naszego życia.
A odmóżdżony naród, co i rusz wypatruje w kolenych odsłonach i przedstawianych osobach przedstawienia, swoich zbawców i wybawców, którzy wiedzą co jest złe i wiedzą, jak to zło poprawiać, by istniało na wielki.
Ile czasu można zjadać własne rzygi...?
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3... , 21, 22, 23 »