Komu wierzysz w kwestii niedalekiego nadejścia ERY NWO? :
Permanentnie cenzurującym internet z kompromitujących ich materiałów Tsarionowi, Icke'owi i reszcie NWO NEW AGE AGENDA
23%
[ 13 ]
Cenzurowanym i nierzadko uśmiercanym z powodu zbyt wnikliwego poszukiwania Prawdy na temat NWO jak Chris White i David Cooper
76%
[ 42 ]
Wszystkich Głosów : 55
Autor
Wiadomość
good why
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:06, 07 Sty '19
Temat postu:
Jak chemicloo (obecnie Goniec Króla) zerżnęło tekst swojego podania rejestracyjnego z książki Jiddu Krisznamurtiego:
podania.php?i=2371 podania.php?i=2371 viewtopic.php?p=109802#109802
Nie podając źródła po prostu podszył się pod autora tekstu. Podejrzewam że wiele spośród jego postów pozapierdolnianych (o ile nie większość) powstawała w ten sposób. Plagiatora powinno się zapodać na milicję.
_________________ "Uwielbiam good why'a" - chemicloo
"Aj waj, wypunktował mnie. Lecę po ratunek do gei" - chemicloo vel WZBszambo alias szeklan itp.
Wysłany: 18:43, 07 Sty '19
Temat postu:
Wielkie mi rzeczy, mi też ktoś podmienił podanie na jakiegoś katolickiego agitatora i jakoś sie tym zbytnio nie dekscytuje, mało to, dziele swoje konto z innymi operatorami którzy jakieś dziwne rzeczy wypisuja w pierdolni
good why sam spójrz, twoje podanie też traci plagiatem sam widzisz że dziwne rzeczy sie tutaj dzieja
Wysłany: 00:18, 08 Sty '19
Temat postu:
eh, godna ubolewania gudłajzo , chciałem już nawet cie olać ciepłym moczem, ale niejaki @operator w punkt spuentowau całe zajście.
operator#3 napisał:
ale ci gól skoczył , haha , ty kretynie pewnie się produkowałeś () ...i nawet nie pomyślałeś że można zrobić ctrl-c ctrl-v , i już tylko spokojnie czekać na zatwierdzenie, no i u kogo główka pracuje?? A po co się wysilać, jeśli nie wiadomo czy podanie zostanie przyjęte?!?No trzeba być chyba skończonym durniem! Idź urabiaj się po łokcie, wyrobniku , produkuj, tłumacz coś... .. kto ma trochę oleju w głowie gardzi takimi jak ty, platfusami intelektu..
Cytat:
Plagiatora powinno się zapodać na milicję.
To zapodaj, debilu... Zawsze czekasz, aż ktoś cię wyręczy??
Co za lamus, daję słowo; zawsze najbardziej wkurwiają mnie typy, które tylko się potrafią oglądać na boki aż ktoś ruszy dupę za nich... Leniwe śmierdziele
PS. pardon zapomniałem że ty swoje konto otrzymałeś w łaskawym prezencie , bo nawet byś nie wiedział biedaku umysłowy jaki tekst skopiować ....
operator#3 napisał:
podanie rejestracyjne good why napisał:
Bo jak postrzegać choć by precedens że oglądam sobie wygodnie "pamiętnik z wakacji"
OD KOGO ty dostałeś to kąto? -o d starego??
...pewnie pod choinkę
gudłajszczyna napisał:
Podejrzewam że wiele spośród jego postów pozapierdolnianych (o ile nie większość) powstawała w ten sposób.
a ja idę o zakład, że przeszedłeś twardy reset mózgu, zawistniku.
ps. no właśnie - mnie też irytują cwaniaczkowate typki, które niby to uważają, że coś powinno być zrobione, ale nie robią dosłownie nic w tym kierunku... Tfu! Bezczelne, śmierdzące lenie; no chyba, że nieudacznicy z dwoma lewymi rączkami...
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3...19, 20, 21
Strona 21 z 21