|
Autor
|
Wiadomość |
XTC88
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 22:12, 13 Gru '09
Temat postu: |
|
|
no niestety musze odpisać , bo twoje ego nakazało ci zdystansować moją wypowiedź , wiem musialeś to zrobić abyś nie poczuł na sobie bolącej ciebie prawdy o samym sobie. ale do rzeczy.
nie wiem czy to była ironia czy napisałeś to na serio , ale dlaczego utożsamiasz miłośc z mądrością? co ma jedno do drugiego . w sumie to ciekawa kwestia bo lubie zgłębiać tajemnice schizofrenicznego umysłu ( być może twojego ). no więc wykaż się , tylko się zaglądaj na wikipedie ok?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
drumer
|
Wysłany: 00:09, 14 Gru '09
|
|
Na wikipedii takich rzeczy nie znajdziesz.
Napisałem że ja doszedłem do takiego wniosku. Jeśli nie widzisz żadnego związku, to nie ma sensu nawet o tym dyskutować. Czym się mam wykazać? Nie zagłębie się w Twoją rzeczywistość. Działamy w różnych rzeczywistościach, dlatego nie zrozumiemy się nawzajem.
Po co zaśmiecać forum?
PS. Prawdopodobnie nie będzie mnie przez jakiś czas. Na wypadek gdyby była potrzeba odpisania
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
|
Powrót do góry
|
|
|
czekan
|
Wysłany: 22:21, 14 Gru '09
|
|
XTC88 czynisz wielkie postępy ...twoja wcześniejsza pisanina-.---tu cytat,,Ludzie !! Ja rozumiem, że żyjecie w matrixie. Nie myślicie, nie macie własnego zdania, dacie się manipulować tvn24 i GW, ALE PRZESTAŃCIE W KOŃCU MAŻYĆ.. USA JEST SPRZYMIERZEŃCEM IRANU, JAK IZRAEL.. NIEDŁUGO SIĘ O TYM SAMI PRZEKONACIE... JESTEŚCIE CIEMNI. MUSICIE TO ZROZUMIEĆ. ROZUMIEM WASZĄ ZAWYŻSZONĄ INTELIGENCJE, ALE TAKIE SĄ FAKTY.. NIE MA POWODU DO PŁACZU.. MUSICIE W SIEBIE UWIERZYĆ.. WALCZYĆ Z NWO.. JAK BIMI.. ON ZAŁOŻYŁ ÓW FORUM O TENDENCJI CHRZEŚCIJAŃSKIEJ I PRAWICOWEJ, ABY UŚWIADAMIAC LUDZIOM, ŻE KATOLICYZM JEST NAJWIĘKSZYM DOBREM NARODU POLSKIEGO, ŻE POLSKA POLICJA JEST WSZECHMOCNA I WSZYSTOWIEDZĄCA, ITP.. MYŚLICIE, ŻE NA TYM FORUM SĄ AGENCI ? WŁASNIE, ŻE NIE MA... PRZECIEŻ TE FORUM MA ZALEDWIE 500 FORUMOWICZÓW.. MOŻE TU WYRAŻAĆ SWOJE ZDANIA, PRZEMYŚLENIA.. JESTESCIE ZAKOMPLEKSIENI. TO WASZE OKNO NA ŚWIAT.. DO ROBOTY... DO 21 GRUDNIA 2012 CORAZ MNIEJ CZASU !! ,, niezłe przyznaję .Teraz wiem jak się zapracowuje na tym forum na limit 18 postów,no chyba ,że Bimi to też ty? viewtopic.php?t=3108
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 17:08, 15 Gru '09
|
|
no właśnie, macie szczęśćie że nie jestem agentem, bo gdyby teraz nagle się okazało po tylu moich ironicznych postach że nim jestem to poczulibyście gwałt moralny na swojej inteligencji . ale nie martwcie się. juz niedługo dezinformatorzy ruchu oporu , icke tsarion i inni zostaną zdemaskowani i panowie redmuluc i inni staną w obliczu moralnego kaca . uwierzyli bowiem agentom wpływu, członkom rządu światowego, to bedzie najwieksza manipulacja w historii internetu . dojdzie do selekcji. z tego forum zniknie wiele znanych nicków a ja ujawnie nicki agentów i stane sie pozytywnym męczennikiem . ludzie naprawde obudźcie sie, nie chodzi mi to abyscie sie obudzili z matrixa bo to niemozliwe. poporstu porozmawiajcie z samym sobą, skąd w was tyle zawiści i skąd macie takie wysokie ego? przecież nic nie znaczycie , jesteście mali jak wasze kciuki , czy wy nie rozumiecie że waszym jedynym warunkiem koniecznym jest zachować umiar w swoim życiu. a tymczasem wy prowadzicie wyścig szczurów. nie po to iluminaci tysiace lat manipulowali ludzkosc aby teraz na tym poprzestac. idźcie do kosciola do ksiedza wyspowiadajcie sie , prosze.. ten czas juz nadchodzi.. a co jesli moje słowa beda prorocze? jak sie wtedy poczujecie? czy wasza ogromna inteligencja udźwiga taki cięzar? obudźcie sie dzieci boże.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Herodot
|
Wysłany: 20:38, 15 Gru '09
|
|
XTC88, nie dość, że robisz błędy ortograficzne, to Twoja pisanina przypomina krzyki takiego jednego kolesia na Patelni w metrze w Stolicy. Ale do niego Ci i tak jeszcze daleko, bo on podpiera się argumentami z literatury.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
iaro
|
Wysłany: 22:48, 15 Gru '09
|
|
Ale z was lemingi .
_________________ Systemu nie można niszczyć, trzeba go reformować.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
czekan
|
Wysłany: 23:17, 15 Gru '09
|
|
jaro / nie o...pierdalaj się ,tylko powiedz.w czym sprawa. bom ja jestem mocno zainteresowany . A moje twierdzienie -brzmi - BI-Mi - ma tu wiela wcieleń/ ale na zaproszenie .by do mojego domu zajechać nie chciał/ a adres i nr, tlf. zna .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Budyks
|
Wysłany: 12:22, 16 Gru '09
|
|
Jak czytam takie beznadziejne wypociny jak wywody XTC, to odechciewa mi się odwiedzania tego forum. Człowieku jeżeli to co ty tu wypisujesz jest autentycznie twoim zdaniem to jesteś debilem, do tej pory jedynym człowiekiem wypowiadającym się w tym temacie, wobec którego użyłbym słowa agent to właśnie ty. Jak można dać się zepchnąć w tak ciemne zakamarki swojego umysłu. Myślisz że możesz czuć się "oświecony" bo powiesz innym że się mylą a tylko ty znasz najprawdziwszą prawdę, człowieku chyba popadłeś w paranoje. Pozwól żeby twoje niepowodzenia nie przynosiły innym wątpliwości bo wielu na tym forum zależy na tym żeby coś zdziałać we wspólnej sprawie, w sumie i tak każdy tutaj ma cię w dupie, jak masz jakieś dowody/argumenty to wal a nie pierdolisz. Istnieje duże podejrzenie że xtc to drugie konto Bimiego co tłumaczyłoby duży limit postów oraz te pierdoły co on tu pisze, czytając wypowiedzi Bimiego myślę że to możliwe, wszak to forum to jego plac zabaw. Mam tylko nadzieję że większość ludzi czytających to forum, posiada na tyle swój rozum i charakter żeby nie zwracać uwagi na PIONKÓW rozbijających sens jakichkolwiek działań. Ja osobiście radzę nie skupiać się na ratowaniu świata, każdy ma swoje własne podwórko i jeżeli zacznie robić coś w kierunku UNIEZALEŻNIENIA się od systemu, czy to jego materialnej formy czy mentalnej to będzie jego sukces, który NA PEWNO pociągnie za sobą innych ludzi czy działania, chyba że naprawdę jesteście tylko internetowymi trolami i nie macie żadnej siły w świecie rzeczywistym. Co do "bydła" i "jaśnie oświeconych", współczuje ludziom którzy w tak głupi sposób tworzą sobie podziały, na podstawie czego twierdzicie że ludzie nie są gotowi poznać prawdy ? Bo jej nie zrozumieją ? Owszem, nie każdy jest w stanie wszystko pojąć ale do huja dlaczego stawiać ich zaraz na przeciwnym biegunie ? To nie roboty, tylko tacy sami ludzie o różnych "parametrach", wy nie jesteście jakimiś wyjątkami. Powiedziałbym nawet że ludzie tylko czekają na to żeby pokazać im cel, konkretnych ludzi odpowiedzialnych za ich niedolę, brak tylko autorytetu który by im to pokazał, ponieważ większość zdających sobie sprawę z problemu, czuje się "wywyższona" tym że mają "parametr IQ" trochę większy niż inni, niestety w wielu przypadkach kosztem innych "parametrów". Wg mnie dobry model działania prezentuje grupa Hemp Gru, nie wiem czy słuchaliście outro z ich ostatniej płyty: http://www.youtube.com/watch?v=hhYu_3UcLg0
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 18:46, 19 Gru '09
|
|
Już niedługo inteligencja ludzi zostanie poddana gwałtownej próbie. na jaw wyjdą fakty o NWO i nie tylko. czy ludzie inteligentni beda przygotowanie na takic cios, ze zyli od dziecka az po dzis w uspieniu? napewno nie, beda sie piekne tłumaczyli a wtedy ja bede sie smiał a wy bedziecie sie smiac ze swoich znajomych chodz ich uswiadamialiscie nadaremnie.. a wtedy dojdzie do rozerwania milosci miedzyludzkiej i dojdzie do masakry czyli to na co czekam . obudźcie sie kochani . skad takie wysokie ego u was? widzicie sie w lustrze?
ten dzień juz nadchodzi.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
detro
|
Wysłany: 19:03, 19 Gru '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 21:26, 19 Gru '09
|
|
Inteligentni ludzie, którzy dali się nieświadomie manipulować elicie calutkie swoje życie ogromna intligencja ale wy pewnie powiecie, że to mądrość. tylko że przeciętny człowiek na ziemi jest zacofany umysłowo i zakompleksiony, wy sie boicie prawdy, wy którzy się obudziliście, że macie chore, zhizofreniczne umysły , często przebywam z "ludźmi " w pracy i widze ich wrogość w oczach, prawdziwa natuyra psyychopaty, jeśli wypaczysz ich swiatopogląd poparty argumentami dostrzegam w ich oczach obłęd. wy jesteście jescze gorsi,bo myslicie ze skoro znacie urywek prawdy o panach świata - iluminatach to jestescie lepsi . jestescie dnem , załosnym bydłem , macie niewiadomo jakie wyskie ego spowodowane wyśicigiemszczurów, pozatym wy nie myslicie , nie potraficie " czytać miedzy wierszami " , trol , prowokator , co jeszcze wymyslicie, aby podniecić własne żądze? przykro mi, że wasz los jest juz przesądzony, ten sie smieje kto sie smieje ostatni , pracujcie dalej i cieszcie sie wolnością. smiejcie sie dalej do siebie i miejcie dalej głowe podniesioną ku górze. traktujecie moje posty z ironią, bo macie zakodowane w mózgu że to musi byc prowokacja. aha róbcie jak najszybciej screeny moich postów, beda przydatne w " dniach które wstrząsną swiatem i ludzkimi umyslami ". bede cytowany .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ostrożny
|
Wysłany: 21:42, 19 Gru '09
|
|
XTC88 napisał: |
bede cytowany .
|
To właśnie zacytuję
Cytat: | 2. Tarcza antykrakietowa to dalekosiężny spisek USA , UK, FRANCJI, WłOCH I POLSKI, aby wzmiecic wojne z Rosją i Iranem.. Wojna rozpocznie się w 2009 r. skończy 21 grudnia 2012 r. |
To jest sprawdzian twojej wiarygodności. Zostało jeszcze 12 dni. Zobaczymy.
.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
glee314
|
Wysłany: 22:34, 30 Gru '09
|
|
Mi się wydaję , że problem polega w dużej mierze w nadmiarze . Nadmiarze informacji , które przeciętny człowiek musi trawić każdego dnia . Niektóre poglądy odrzucamy łatwiej niektóre trudniej , ale spróbowałem kiedyś wrócić do poglądów pewnych , które z początku wydawały mi sie poprostu pieprznięte , fanatyczne i całkowicie bez sensu . I wiecie co , zaczynałem w pewnych aspektach sie z tym zgadzać. Napewno wiele osób by tak miało gdyby spróbowało , nie mówie o czymś z czym zapoznaliśmy sie rok czy dwa temu , ale tak np z 5 lat . A to wszystko z tegoż względu , że człowiek ciągle sie uczy całe życie. Doznaje róźnorakich doświadczeń itd.
Mój pogląd na religie i wszelkiego rodzaju boskości itp . Od dawien dawna jest jeden - ściema i ja się będę tego trzymał . No , ale ok ściema , ściemą , ale nie każdy dajmy na to katolik musi być jakiś jebnietym fanatycznym wyznawcą Chrystusa czy jakiś tam innych bredni . Oni także potrafią normalnie myśleć i to tyczy się wielu ogólnie ludzi religijnych czy Muzułman , Chrześcijan , Katolików itd itdp
Na tym forum zauważyłem, dość długo siedze lecz konto mam od niedawna , że przeciętny człowiek w tym ja nie jest w stanie pojąć tych wszystkich teorii , poglądów różnych ludzi i łatwiej jest mu np poglądy religijne jak często bywa w moim przypadku odrzucać bez głębszych zastanowień się nad nimi a czasem naprawdę warto .
Ktoś to np. nie wierzy by jakaś tam banda pierdolniętych szatanistów rządziła show-biznesem , przeczyta posty związane z tą tematyką i je oleje .
W czasach gdy człowiek myślał hmm teraz można by użyć tego stwierdzenia prymitywnie , w moim tłumaczeniu znaczyło by to tylko jedzenie , ciepło , rozmnażanie się . Ale co źle było ? Nam się wydaje , że źle bośmy tak przyzwyczajeni do tych wszystkich dóbr itp
Rozumiem , że mogę być mało przekonującą osobą , bo to co teraz napisałem nieusłyszałem od jakiś guru , mentorów czy "oświeconych" nie wysyłam miliarda źródeł ,ale przemyślałem to sam . Oczywiście nie bez małej pomocy zaznajomienia się z poglądami sentymentalistów w tym w dużej mierze poglądami Jean Jacques Rousseau , które to wpłyneły w pewien sposób na moje przemyślenia ogólne , ale podchodziłem do tego poprzez swoją krytykę , czyli dla mnie (mogę sie wydać zadufany w sobie...) najrozsądniejsza.
XCT coś tam . Dziwisz się dlaczego ktoś użył równania mądrość=miłość .
A cóż w tym dziwnego ? Czy człowiek mądry krzywdzi jakieś osoby celowo ? Nie , bo to nie mądre . A czy człowiek , który kogoś kocha skrzywdziłby go ? Też nie.
Nie mam jakiegoś super zakończenia tegoż wywodu , ale myślę , że nie da się "Oświecić" totalnie , absolutnie . Zawsze znajdzie się ktoś nie zgadzający sie z Nami i negujący jakiś dotychczas niepodważalny fakt . Świat się zmienia co chwile MY powinniśmy iść razem z nim , ale ufając przede wszystkim sobie , ucząc się na błędach zdobywając doświadczenie i tylko wspierać się zdaniem osób według Nas godnych tego .
Pozdrawiam, Njordhr
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
lukup
|
Wysłany: 17:27, 18 Kwi '10
|
|
XTC88 masz racje, dobrze to skomentowal M8 wiec nie bede sie powtarzal.
Oczywiscie jest to niewygodne dla manipulatorow, oraz dla manipulowanych.
Manipulatorzy boja sie ze bedzie trudniej mnipulowac, a manipulowani nie chca widziec ze sa naiwni i latwowierni (bezmyslni).
_________________ Wolność słowa na internecie.
Wolność - albo wszyscy sa wolni, albo nikt nie jest. Inna mozliwosc nie istnieje.
Jesli nie jestes czescia rozwiazania, to jestes czescia problemu.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
chemik87
|
Wysłany: 17:41, 28 Sie '10