Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 12:48, 21 Paź '09
Temat postu:
Nie, nie sądzę. Moje DUZE ALE : Wielkiego Architekta, czego ?
_________________ "W pozornie beznadziejnej walce, rozwiązanie tych problemów jest proste. Jedyną broń jaką mają przeciwko nam jest ukrywanie przed nami wiedzy. Musicie dużo czytać, by
poznać prawdę i dostrzec korzenie zła"
Wysłany: 14:13, 21 Paź '09
Temat postu:
No właśnie, czego??? Co jest budowane przez te setki jak nie tysiące lat??? Jego królestwo, gdzie każdy przyjmie go jako jedynego i ostatecznego boga/władce...
Wysłany: 15:49, 21 Paź '09
Temat postu:
JAHWE, wszystko się zgadza
_________________ "W pozornie beznadziejnej walce, rozwiązanie tych problemów jest proste. Jedyną broń jaką mają przeciwko nam jest ukrywanie przed nami wiedzy. Musicie dużo czytać, by
poznać prawdę i dostrzec korzenie zła"
Wysłany: 16:34, 21 Paź '09
Temat postu:
Dajcie spokój z tymi iluminatami. Przecież to empatyczne psychole. Trzeba nazbierać na bilet do pakistanu, pojedziemy tam i skołujemy bombe od talibów , kupimy w tesco pare samogon , jakieś wino i bez przypału dostaniemy od nich bombe na gwiazdke, wysadzimy w usa np. na swieta pentagon i zrobimy iluminatom psikusa , i staniemy sie pozytywnymi męczennikami .
Wysłany: 06:57, 22 Paź '09
Temat postu:
V Decydująca bitwa \ V Final Battle DVDRip Napisy PL
Trzyodcinkowy miniserial stanowiący kontynuację telewizyjnej produkcji "V Original Mini Series". Ludzie organizują się do walki przeciwko najeźdźcom z kosmosu, którzy zamierzają wykorzystać ich jako pokarm, a Ziemię jako gigantyczne źródło wody. Historia wojny pomiędzy ludźmi a obcymi opowiedziana jest z punktu widzenia grupy ruchu oporu działającej w Los Angeles, która próbuje znaleźć słaby punkt swoich przeciwników, aby wykorzystać go przeciwko najeźdźcom. Ponadto okazuje się, że nie wszyscy przybysze z kosmosu są przekonani o słuszności inwazji na Ziemię i niektórzy z nich próbują przeciwdziałać wojnie.
Wysłany: 20:03, 01 Lis '09
Temat postu:
Możliwe, że ktoś już to pisał, przepraszam, jeśli zdublowałem.
Masoński symbol G, to siódma litera alfabetu łacińskiego.
7 w tarocie oznacza(najciekawsze tylko podam):
To najbardziej rozpowszechniona symboliczna liczba. 7(4+3) uosabia doskonałość jednostkową, podczas gdy 12(4x3) doskonałość uniwersalną.
Indie oferują nam 7 celów nirwany: wygaśnięcie osobowości, poszukiwanie prawdy, energię, spokój, radość, koncentrację, szlachetność.
Na zachodzie obowiązuje gama składająca się z 7 różnych dźwięków.
3=świat duchowy+4=świat fizyczny, ziemski = 7=całość, rzeczywistość.
7 jest liczbą atomową azotu, będącego składem wszystkiego, co żyje. Tak, jak węgiel(6), który płonie, oraz tlen(8 ), który spala. Czyli jest w centrum między tym, co pali, a tym, co płonie. Do tego jego nazwa. A-Zot(zet) A-Z, Alfa-Omega, Wszystko.
http://www.tarot.info.pl/0-12.html
Dodatkowo spostrzegłem: 6+8 = 14(2*7)
Skąd ja znam siódemkę?
Skąd ja znam czternastkę?
Dlaczego oba kojarzą mi się z niebieskim kolorem? Wam też?
_________________ Admin ograniczył mi liczbę postów do 4, bo krytykowałem policjanta kopiącego człowieka podczas Marszu Niepodległości. Teraz 1/dobę(nie powiedział dlaczego).
Sporo pisałeś o okultystycznej symbolice Oczu szeroko zamkniętych Stanleya Kubricka. Twierdzisz też, że Kubrick zginął przez ten film. Dlaczego?
Stanley Kubrick został zamordowany, bo ujawnił za dużo, podobnie jak zginął Mozart za zdradzenie masońskich sekretów w swojej operze Czarodziejski flet, pełnej tajemnej wolnomularskiej symboliki. Zdradza to liczba dni między datą jego śmierci a pierwszym dniem roku, w którym dzieje się jego najsłynniejszy film, czyli 2001: Odyseja kosmiczna – dokładnie 666 dni. Jako że oryginalne znaczenie tej liczby to potrojenie energii Słońca, jest to kod, który nam mówi: Ci którzy oddają cześć Słońcu, zabili tego człowieka.
Kubrick nakręcił trzy ważne symboliczne filmy. 2001: Odyseja kosmiczna to masońska alegoria dotycząca początków człowieka i jego drogi od zwierzęcia do ludzkiej świadomości. To także przestroga przed zagrożeniami technologii, których symbolem jest komputer HAL-9000. Mechaniczna pomarańcza ukazuje procesy oraz skutki zobojętnienia na przemoc i technik kontroli umysłu. Trzecim filmem są właśnie Oczy szeroko zamknięte, przesiąknięte magicznym symbolizmem. Po szczegóły zapraszam na moją stronę internetową.
http://kentroversypapers.blogspot.com/20.....olism.html
Pozdrawiam wwr
_________________ Powyższa wiadomość została nadesłana mailem na adres redakcji.
redakcja@prawda2.info
Wysłany: 12:13, 23 Lut '10
Temat postu:
Masz rację Shigella... Ludzie muszą spojrzeć prawdzie w oczy i zdać sobie sprawę, przez kogo opanowany jest świat... Szukaj...ponieważ czym lepiej patrzysz, tym lepiej widzisz...
Wysłany: 23:09, 11 Paź '10
Temat postu:
"rozpalę ten ogień w mym sercu
światełko w moim sercu niechaj świeci
niechaj świeci"
Moim zdaniem to jest tez illuminacka sprawka, że taką pioseneczkę śpiewają dzieci w filmie Zapowiedź - Knowning; zaraz przed wyciaganiem kapsuły czasu.
Światełko w moim sercu niechaj świeci - czy to nie jest przedstawienie miłości do Lucyfera ?
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Strona 3 z 4