W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Who Is Who na Forum  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
24 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 2146
Strona:  «   1, 2, 3 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aya Sophia

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:38, 24 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, dokładnie Tańcząca, dajmy się opluwać i wyzywać od agentów. Dziś LARA, jutro Ty, na końcu Bimi.

Pozwól że Ci wyjaśnię niewiasto swój punkt widzenia. Jak nas uczy historia, ona sama niczego i nikogo nic nie nauczyła. Mieliśmy zatem ogarniętego manią prześladowczą Tow. Stalina, który wszędzie widział spiski - co prawda to zaprowadziło go do prawie naturalnej śmierci, niemniej jednak po drodze zdołał zgładzić 1/3 swojego narodu (liczba nie gra roli).

Jeśli zaczniemy wyszukiwać AGENTÓW pośród nas, zaprowadzi nas to w najlepszym przypadku do konfliktów w samym łonie forum - jedni sie poobrażają, drudzi stracą cierpliwosc i cały ruch AntyNWO szlag trafi bo jednemu zachciało sie tropić...

Ktoś kto sądzi ze jakiekolwiek służby wpusciły tu kretów moze czuc sie zapisany na najblizsza wizytę do psychiatry. Ktos kto twierdzi ze wszyscy co tu wchodzą, zapisuja sie szukają prawdy choć czasem się z nią mijają, najprawdopodobniej ma rację. Ktoś kto twierdzi że jest nieomylny, myli sie najpoważniej. Starajcie sie "marnowac" czas i energię na dużo ważniejsze rzeczy (portal, tłumaczenia, wyszukiwanie informacji, rzeczowe dyskusje) - jest dużo do zrobiania, a ten temat mówi mi jedno - jestesmy w dupie...

Niepamietam koło parafrazuje w tym momencie - ale wydaje mi sie bardzo na miejscu - "Nie jestescie filozofami którzy w ciemnym pokoju szukają po omacku czarnego kota którego tam wogóle nie ma..."

Z agenturalnym pozdrowieniem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Tańcząca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:43, 24 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aya
Cytat:
Pozwól że Ci wyjaśnię niewiasto

Mężczyzno nie musisz mnie uświadamiać , iż jestem niewiastą..
Cytat:
Jeśli zaczniemy wyszukiwać AGENTÓW pośród nas, zaprowadzi nas to w najlepszym przypadku do konfliktów w samym łonie forum - jedni sie poobrażają, drudzi stracą cierpliwosc i cały ruch AntyNWO szlag trafi bo jednemu zachciało sie tropić...

Bardzo słabo znasz to forum...!
Temat ''agent'' na forum jest prawie tak stare jak to forum nawet dużo wcześniej niż ten temat powstało kilka takich wątków lub podobnych ,a wzajemnych podejrzeń ogłaszanych publicznie kto jest podejrzany o dezinformacje też już tu przerabiano.

Ludzie się obrażają non stop na siebie , dość często tracą cierpliwość, odeszło też kilkunastu (to jest proza życia,że tak się dzieje), a forum jak istniało tak istnieję bo ja ruchu tego bym przynajmniej jeszcze nie nazywała.

Pewnie nawet nie wiesz ,że sam Bimi ma założone ogłoszenie pt. do Agentów...także powtarzam znasz słabo to forum, które z niejednymi konfliktami dało sobie radę.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Aqua

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:45, 24 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aya Sophia napisał:

Aya - nie masz racji. Jeżeli stabilność naszego ruchu antyNWO może zostać zachwiana jakimiś głodnymi kawałkami jednego gościa o tym kto dzisiaj jest agentem, a kto będzie jutro, no to sorry Cię bardzo, ale ja pierdolę taki ruch.

Jeżeli ktoś uważa, że Lara jest agentem. Super - jego problem, jego strata. Tych, którzy mu wtórują też. Oczywiście założenie z tego tytułu wątku też świadczy o tym i owym, ale żeby od razu zaraz zamykać temat? A niech se posuwa głodne kawałki. To forum zniosło Geocentryzm Oriona zniesie i oskarżenia o agenturę.
Lara

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:53, 24 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra. Niech mi ktoś udowodni, że to ja jestem AGENTEM. Zanim sama zacznę tropić. A mam dobry węch. Laughing
Powrót do góry
Tańcząca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:58, 24 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lara
Cytat:
Dobra. Niech mi ktoś udowodni, że to ja jestem AGENTEM. Zanim sama zacznę tropić. A mam dobry węch. Laughing

Lara gratuluję Smile
Widzicie dziewczyna bierze to na tzw. klatę jak prawdziwy mężczyzna Smile
A wy faceci też tak potraficie? Razz
Powrót do góry
p4lm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:36, 24 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co to ostatnio za moda na takie debilne tematy. nie macie o czym pisac to czytajcie
Powrót do góry
Aya Sophia

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:37, 24 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@ Aqua - dlaczego nikt nie posądza Oriona o dezinformacje? Bo to idiotyczne, bezzasadne i krzywdzące.

Tańcząca z wilkami napisał:

Mężczyzno nie musisz mnie uświadamiać , iż jestem niewiastą..

Mylisz uświadamianie ze stwierdzeniem faktu, do tego grzecznościową staropolszczyzną Wink

Bardzo słabo znasz to forum...!

Bardzo słabo mnie znasz Wink

forum jak istniało tak istnieję bo ja ruchu tego bym przynajmniej jeszcze nie nazywała.

A ma kiedyś ambicje być czymś takim ?

Pewnie nawet nie wiesz [...]

- Który idiota tu dowodzi?
- W sumie ja
- Masz pojęcie kogo wieziesz?
- W sumie nie
- Pewnie nawet nie wiesz...
- Pewnie nie Wink

Tak, menciźni też potrafią :*
Powrót do góry
goldbug

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:41, 24 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Popieram zdanie Aqualinespirit!

No sorry jak widzę ciągle te same osoby, które jak na rozkaz usiłują w niewygodnych wątkach gloryfikować NWO to hasło kret samo ciśnie się na usta.
Lara

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:39, 25 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie gloryfikujcie NWO i nie demonizujcie KK, bo zostaniecie AGENTAMI. Laughing Laughing Laughing
A niby dlaczego ten wątek nie może znaleźć się w śmietniku, jak ten o JerzymS? Co jest takiego interesującego tutaj? Chyba że ja jestem interesująca. Laughing Zarówno Robertowi, jak i Wam wszystkim którzy z jakichś niewiadomych powodów, chcecie żeby ten temat został na forum i tym samym chcecie ostrzyć sobie na mnie zęby, powiem że jesteście skończonymi debilami. Zasłużyliście sobie na taką opinię z mojej strony. Nie jesteście warci tego żeby z wami prowadzić dyskusje. Bo jak to się mówi: lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć. Jesteście głupi z tymi waszymi teoriami spiskowymi i innymi bzdetami. salut
Powrót do góry
goldbug

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:46, 25 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Akurat Ciebie Lara o dywersję bym nie podejrzewał Smile mimo zupełnej różnic zdań. Myślę, że naprawdę wierzysz w to co piszesz. Lata młodości w czasach komunistycznych zrobiły swoje Very Happy. Poza tym, czy będzie NWO, czy nie będzie to już nie twój problem tylko pokolenia JP2 Laughing i kolejnych. A niech mają katole Razz ....

Osobiście jestem jednak jak najbardziej za pierwszą częścią tego wątku związaną z tym, że przy takiej ilości forumowiczów może się tu pojawiać dezinformacyjny element i żeby jak najbardziej mieć tego świadomość. Dochodzi do takich sytuacji, że forum które ma demaskować NWO zaczyna się w istotnych wątkach powoli przepoczwarzać w tubę propagandową NWO. Żebyśmy przypadkiem nie wpadli z jednego klosza kontroli ponownie w drugi z ułudnym poczuciem wolności i "przebudzenia". I nie chodzi mi o samo forum, ale o wychwalaczy Nowego Ładu Światowego.
Powrót do góry
robert

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:18, 25 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aya Sophia napisał:
Widzę że niektórzy tu są mocno upośledzeni.
Ktoś wzniecił temat polowania na czarownice (agentów) jakby zależało mu na podziale, rozłamie i rzucaniu oszczerstw. Tym kimś jest autor tego tematu.

Przegląd postów : search.php?search_author=robert

Żeby było jasne:

Cytat:
Rozpatrzone: Pozytywnie dnia 2008/12/27, 21:03. Użytkownik: robert (liczba postów: 25)
Twoja ocena: NIE

Bimi : zamknij ten temat bardzo Cię proszę!

No właśnie zastanowiło mnie dlaczego odpowiedź Nie przecież tam nie mam nic o mnie oprócz tego że pisałem naforum Onet o spiskach nwo dokładnie o tym czym zajmuje się to forum z tym że na onecie bankierze i innych portalach wcześniej zamieszczenie jakiegokolwiek posta dotyczącego w/w temató było niemożliwe a dziś onet sam porusza temat NWO dziwne nie a jeszcze dziwniejsze jest to że niektórzy z nas twierdzą że to manipulacja onetu jeszcze bardziej dziwne jak dla mnie może dla was nie dla mnie tak . Aya wracając do meritum dlaczego nie w moim podaniu nie bo nie czy nie dlatego że działam nie tylko piszę ale też działam uzasadnij proszę będę wdzięczny jeżeli nie skupisz się na wyszukiwaniu błędów ortograficznych o odpowiedzi.
Powrót do góry
robert

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:38, 25 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lara napisał:
Robert, a może to Ty jesteś dizinformatorem, agentem i szpiegiem? Exclamation Masz czelność osądzać niewinną osobę o jakieś manipulacje i wyżywać w ten sposób swoją nienawiść do jakiegoś urojonego wroga. Co Ty o mnie wiesz i dlaczego się mnie uczepiłeś? Tylko dlatego że moje poglądy odbiegają od przyjętej normy? Albo Cię razi czyjaś odwaga w wypowiadaniu poglądów? Dzięki Niebiosom nie żyjemy jeszcze w orwellowskim 1984. Masz zbyt krótki staż na tym forum żeby oceniać innych i to w taki sposób. Domagasz się tolerancji i prawa do wolności słowa, a gdzie Twoja tolerancja dla MOJEGO prawa do wolności słowa? HIPOKRYTO.

Bimi mam pytanie do Ciebie. Jaki cel ma trzymanie tego tematu na forum? Mam prawo o tym wiedzieć, bo ja jestem powodem tej dyskusji.

Droga Laro ignorowałas moje pytanie sama sobie jesteś winna pytanie znasz ja jestem ciekawy pozwoliłoby to na wyciągnięcie dokładniejszych wniosków a tak sama rozumiesz
co ma za zadanie agent jak myślicie czy mówić o sobie czy też dowiedzieć się jak najwięcej o innych jaka jest rola agenta czy agent na takim forum może działać sam czy jedna osoba może wpłynąć na kształtowanie opinni innych
Lara masz super wstęp w tym wątku poprzedzony wieloma atakami na moją osobę
nie rozumiem dlaczego tylko nieliczni maja wyłączność na prawdę dlaczego zamknąć wątek przecież jest mnóstwo tematów które powstają i same umierają przechodząc w zapomienie ten cieszy się dość dużym powodzeniem nikt nikogo nie zmusza do zaglądania na ten wątek
Powrót do góry
Aya Sophia

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:23, 25 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

robert napisał:
No właśnie zastanowiło mnie dlaczego odpowiedź Nie przecież tam nie mam nic o mnie oprócz tego że pisałem naforum Onet o spiskach nwo dokładnie o tym czym zajmuje się to forum z tym że na onecie bankierze i innych portalach wcześniej zamieszczenie jakiegokolwiek posta dotyczącego w/w temató było niemożliwe

Błędy ortograficzne to małe piwo, przeżyję, Ty zapominasz o interpunkcji, tak jakby nie zależałoby Ci na czytelności Twojego podania. W odpowiedzi od serwisu Bankier dostałeś odpowiedz, że zamieściłeś kilka razy ten sam post co moderator zinterpretował jako spam. To jak się podpisywałeś, uwierz, jest sprawą drugorzędną. Twój język wypowiedzi nie jest oratorski, bo i być nie musi, należałoby jednak zachować pewne standardy wypowiedzi, jeśli chcesz by Twoje posty były zrozumiałe, dotychczas są po dwu-trzykrotnym przeczytaniu Wink Co do mojej oceny - argumentowałem ją w.w powodami + przeczuciem iż oto w te szeregi może dostać się destabilizujący całość agent Wink Ja bynajmniej nie czuję się również wariatem Wink Oskarżenia pod adresem Lary tylko umocniły mnie w przekonaniu...Niestety.

Pozdrawiam
Powrót do góry
pswierq

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:47, 25 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do Tanczacej z wilkami, no, niektorzy juz sobie z tej bezsensownosci zdali sprawe: Look on the bright side is suicide...
Powrót do góry
Rep

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:05, 25 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie ma sie co dziwic ze ludzie opuszczaja forum, obrazaja sie, podejrzewaja o agenturostwo, dezinformacje.
Pozwolilem sobie ostatnio zalozyc temat "Znani satanisci".
Oto probka klasycznych argumentow ktore obrazuja zjawisko.

Cytat:

Teorie spiskowe odbierają co niektórym rozum i degradują umysł do poziomu sześcioletnich dzieci. Żałosne.

Cytat:

Niektórzy się tutaj ośmieszają nazywając takie osoby 'Illuminatami', którzy używają takich znaków i to ma być przebudzenie na takie tanie "fakty"?

Cytat:

Dzięki takim paranoikom, jak ty @goldbug, w momencie kiedy w towarzystwie ma się zamiar podjąć temat nowego porządku, jest się wyśmiewanym.

Wciskanie braku rozumu, logiki, smiesznosc, ciemnote, paranoizm, rydzykowatosc itd.
Takie argumenty prowadza mnie osobiscie do kilku wnioskow:
- niektore istoty wychowaly sie na jadzie telewizyjnym i sobie go dobrze przyswoily.
- nie warto sie wdawac w dyskusje z co niektorymi istotami

Nie jest istotne dla mnie czy ktos jest swiadomym dezinformatorem czy nie swiadomym.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: