Będziesz nienawidzić mężczyzn? - spoko. Ale będziesz miała kupę na rozmowach. A nawet jeśli jakimś trafem się przemkniesz niezauważona , i nikt nie wyczuje co z ciebie za ziółko - to wyda się przy pierwszej byle okazji...wylecisz z hukiem i tak się skończy. Rób tak dalej jak uważasz.
No nie będę mieć żadnej kupy bo teraz chodzę tylko na rozmowy z kobietami i mnie zatrudniają więc o co ci chodzi. Księgowość to ok. 85% kobiet jakieś ziółko męskie się od czasu trafi byle nie iść do firmy produkcyjnej czy budowlanej bo tam nawet główni księgowi to będą faceci i gitara. Jakoś wytrzymam do emerytury, coś trzeba robić. Kobiec z jakimiś jebanymi bazami danych czy z programowanie sram na to już się tym nie zajmuję
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:30, 05 Paź '26
Temat postu:
Ale jej siostra też ją zatrudniła?? .. Przecież jej siostra jest tam tylko młodszą księgową _________________ Cweloza poluje kiedy zew krwi czuje https://suno.com/invite/@solidarni
no ale przecież ja nie chodzę na rozmowy bo i tak ciągle jebani faceci mnie zapraszają nawet w księgowości !!!! poza tym dopiero teraz wyrobiłam bilet tak to musiałam bilet kupowac na te rozmowy i sie odechciewało teraz będę więcej jeździć
a jak babka mnie zaprasza to jakieś gówno od faktur co jest 1000 razy nudniejsze od księgowości i tego nie dałabym rady robić, księgowość jako tako toleruję i nawet mnie częściowo interesuje niektóre tematy nie tak że totalnie zdycham
dzisiaj miałam mieć rozmowę od jakiegoś fakturowania jak debil i nie poszłam akurat z kobietami ale to bez różnicy
a jutro mam mieć rozmowę z głównym księgowym facetem i jakąś drugą osobą nieokreśloną płciowo i nie jadę, poza tym typ przez teledon nawet nie wydawał się zachęcający
co chwile ktoś mnie zaprasza tylko nie tam gdzie chcę a jak tam gdzie chcę to męskie śmieci muszą się odzywać
Wysłany: 21:39, 05 Paź '26
Temat postu:
Aniołek napisał:
Po co ma wpisywać, już ją zatrudniają
Zatrudniają ją ..nawet często ..ale jeszcze jej nie zatrudnili .
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
bo ja nie chcę pracować debilu, co jest fajnego w pracy skończy się moja resztka wolności jak w klatce będę od 8 do 16 w robocie dzień w dzień parę lat kurwa odkładam jak mogę jestem naturalnie wolnym ptakiem helooooł teraz mimo biedy mam całkiem spoko nastrój, zacznie się praca zaczną się problemy tylko jak znam życie
Wysłany: 21:46, 05 Paź '26
Temat postu:
ciekawostki napisał:
bo ja nie chcę pracować debilu, co jest fajnego w pracy skończy się moja resztka wolności jak w klatce będę od 8 do 16 w robocie dzień w dzień parę lat kurwa odkładam jak mogę jestem naturalnie wolnym ptakiem helooooł teraz mimo biedy mam całkiem spoko nastrój, zacznie się praca zaczną się problemy tylko jak znam życie
Masz rację, czekaj Pyszczuś, system wkrótce runie. Jego koniec jest bliższy niż kiedykolwiek wcześniej. Wojna dzisiaj odgrywa najwsażnieszą rolę. Czekaj na wojnę, wtedy wszystko się zmieni, wtedy uzyskasz swoją szansę.
Wysłany: 21:46, 05 Paź '26
Temat postu:
BarniZnarni napisał:
Jprdl przecież zatrudniają ją po znajomości.
Chyba po nieznajomości.. Jeszcze się na niej nie poznali ... - to ją zatrudniają _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 21:51, 05 Paź '26
Temat postu:
....ale niech no tylko ci naiwniacy się jej lepiej przyjrzą!
_________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Nie zrobiłam bachora by móc się choć częściowo obijać jakbym miała dziecko musiałabym iść do jakiejkolwiek pracy i to już od wielu lat. A jak nie muszę to sobie mogę powybrzydzać jeszcze młodo wyglądam z 7 lat mniej więc mnie mają za kogoś poniżej 30-stki i gitara. Koleś w pracy myślał że ja po studiach jestem czyli jakieś 24 lata, praca taka typowa jest straszna kurwa i mnie przeraża tak naprawdę zwłaszcza jak będą dziwni ludzie czy coś.
Musi coś być w tej pracy żebym chodziła to chociaż koleżanki żeby pogadać ? wiadomo każda praca będzie z czasem nudna to chociaż towarzystwo jako takie żeby faceci nie psuli atmosfery ? no to takie minimum wiadomo nie przyjaciółki na całe życie ale żeby pogadać czy coś
Wysłany: 22:17, 05 Paź '26
Temat postu:
Sorry, ale żeby pogadać z tobą, tak od serca, to tylko my w Pierdolni, a w szczególności -Kloaka. Żadna psiapsiółka z roboty nie zastąpi ci nieprawdopodobnych męskich zjebów z p2
hehehe jestem z nielicznych osób które nie sa wypalone jeszcze zawodowo o kuźwa z 30 lat pracy jeszcze przede mną w jakimś psychuszkowym zakładzie pracy zdarzę się wypalić spokojna głowa, ale jedno mi wyszło nie wypaliłam się przed 30-stką jeeee
Wypalenie przed 30 rokiem życia jak musisz pozapierdalać jeszcze kolejne 30 lat gdzieś to prawdziwy dramat młodzi ludzie na skraju wiecznie zmęczeni z problemami zdrowotnymi.
Wysłany: 22:50, 05 Paź '26
Temat postu:
idiotka ogląda jakieś spierdolinowe psychofilmiki z youtuba z żółtymi napisami ,i się podnieca . Uhmm masz się do czego porównywać brawo ty.
Cytat:
chociaż koleżanki żeby pogadać ?
Jakie koleżanki dla ciebie , jak one normalne mężatki bo etap dziewczynki z przedszkola która zauważyła jak chłopcy się pobili i się dogłębnie tego przeraziła na całe życie mają już dawno za sobą . A ty - NIE .. Więc koleżanek to ty szukaj dla siebie ale może tak w przedszkoloo _________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Jebać mężatki prądem i tak zaraz rozwody se wezmą albo chciałby wziąć ale nie chcą stresu dla dziecka. Małżeństwa to część tego kapitalistycznego patriarchalnego chlewu w którym żyjemy.
Należy srać na małżeństwa i to głęboko propaganda dla naiwnych no jak tam twoje małżeństwo hmmm ? aha super udane jak niemal każdego
Pokolenie Z się buntuje i to młodsze no wiadomo stare rury to wyprany mózg nie pogadasz ale z młodymi znajdę wspólny jezyk, będe mieć kolezanki wolnomyślicielki w księgowości
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów