Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:30, 10 Wrz '26
Temat postu:
Wobec tego nikt cię nie nauczył szacunku do starszych.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Co tam znowu pierdolisz zjebie dosłownie nie mogłabym być Dalajlamą bo to MUSI być facet nie ma żadnej kobiety guru prócz jakiejś matki teresy ale ona poświęcała się rzekomo dla innych kobieta więc wiadomo poświęcenie i wcale nie była nawet guru, Dalajlama chuja robi jest guru bo jest facetem. Diluj gdzie ty żyjesz.
Tak samo masa księdzów to atencjusze jakieś zwariowane kazania robią, lubią atencję, na jakichś wsiach jebanych jawnie mówią wiernym żeby na PIS głosowali. A siostry zakonne kurwa w ciszy se siedzą i nie mogą nawet za dużo gadać.
Wysłany: 21:50, 12 Wrz '26
Temat postu:
....a może kobiety nie mają poważania bo właśnie pierdolą takie sprzeczne bzdury, helou .. A jeżeli coś im nie wychodzi......albo czegoś nie potrafią.... to jest wina facetów!! _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wiesz co jesteś męczący nawet bardziej niż ci wszyscy energiczni ludzie pierdolący o magii i nie chce mi się z tobą gadać, poza tym na chuj wracasz do tematu który był 2,3 dni temu. Był temat trzeba było wtedy się odzywać a nie wyszukujesz jakieś kwiatki żeby się do czegokolwiek przyjebać. Może to ty kurwa wysysasz dodatkowo ze mnie energię i do tego za darmo ? a to spierdalaj dziadu od teraz jak chcesz ze mną pogadać to płatnie kurwa. Wysysacz energii jebany. jak dla ciebie biorę 120 zeta za godzinę rozmowy żeby wysłuchiwać twojego pierdolenia żebyś się do czegokolwiek przyjebał bo nie wytrzymasz dnia
Chory psychicznie zjeb będzie pierdolił, ze mogę zostać księdzem czy kapłanem/odpowiednikiem w innej religii jako kobieta i głosić swoje mądrości. Wystarczy tylko chcieć. Idź do psychiatryka kurwiu jebany naprawdę
książkę sobie poczytam, audiobuka, może języków pouczę no chuj tu siedzieć i z tobą rozmawiać ? tyle czasu tu straciłam i po co ? to żadna przyjemność, wypierdalaj albo płać
W sumie pierdolić was wszystkich od teraz jak chcecie pogadać z kobietą to płaćcie kurwa. Ja mogę inne ciekawsze rzeczy robić a nie kurwa spędzam tu nie wiadomo ile lat z godzinę dziennie minimum na idiotycznych dyskusjach głównie z kloaką i po co kurwa. Szczególnie że teraz zaczęłam zarabiać pieniądze więc już nie muszę tu srać z nudów żeby czas przeleciał. Przyjaciółmi ani nawet znajomymi nie będziemy. Żadna kobieta z tobą nie wytrzymała nawet Ukrainka. Żegnam
Wysłany: 23:40, 12 Wrz '26
Temat postu:
Cytat:
Wiesz co jesteś męczący
Wiesz co, prawda w oczy kole
Cytat:
Chory psychicznie zjeb będzie pierdolił, ze mogę zostać księdzem czy kapłanem/odpowiednikiem w innej religii
Nie. Ty mówiłaś że możesz wymyślać takie rzeczy jak Jung. A on nie był żadnym księdzem
Cytat:
wyszukujesz jakieś kwiatki
. A może to przez takie kwiatki kobiety nie mają poważania. Jesteś tego przykładem, helou.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
w końcu czytałeś książeczkę poniżej a chemicloo nie lubi i nawet nie rozumie jak jakakolwiek kobieta coś do niego mówi, nie ma sensu żebym ja z nim rozmawiała i po kolei tłumaczyła bo na chuj, ale ty możesz mu wyjaśnić
Wysłany: 11:36, 17 Wrz '26
Temat postu:
dobra, introwertyczna pała , potwierdzone info. Założyłem temat z jedną wypowiedzią a ta zaraz tu przylazła ze swoimi emo-przemyśleniami, i sraczką 5 postów pod rząd .. a na koniec wrzuca jeszcze jakiegoś junga .. Ewidentnie masz zajawkę na te klimaty .
Cytat:
nie ma sensu żebym ja z nim rozmawiała
zrozum, ja tych twoich rzadkich wpisów już nie czytam, wieją nudą i smalcem.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów