Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:45, 08 Wrz '26
Temat postu:
PYTANIE NUMER DWA :
jak ci się podoba ta piosenka https://suno.com/s/DPLN9RLAKx1dMLBB _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 11:50, 08 Wrz '26
Temat postu:
No nie wiem,, mam wiele osobowości, czasami jedna nie wie o drugiej _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
nie mój cyrk nie moje małpy, kloaka czy ja to ty? 🤣
śmieciu pierdolony nakopać ci do ryja to za mało za taką akcje wiemy że jesteś TylerDurden jełopie nie jesteś taki mądry jak ci się wydaje wciąż jesteś tylko tępym ćpunem anarchistą malarzem zresztą typowe zaburzenie narcystyczne wywołane dragami/alkoholem cwel uważa że jest najmądrzejszy, głupi jesteś jak but
No niestety to upadłe forum na którym nikt nie chce pisać i nie zachęca, po przeanalizowaniu wyniki są takie: 20% wszystkich użytkowników napisało zero lub 1 post, a aż 46% napisało do 10 postów. Mało kto kiedykolwiek chciał tu zostać na dłużej
Mam pomysła ściągnę se wszystkich forumowiczów z bracia samcy i zobaczę ile z nich ma taki nick jak na p2, to może być przypadek jak popularny nick ale może być tez ta sama osoba
Wysłany: 20:50, 14 Wrz '26
Temat postu:
ciekawostki napisał:
Mam pomysła ściągnę se wszystkich forumowiczów z bracia samcy i zobaczę ile z nich ma taki nick jak na p2, to może być przypadek jak popularny nick ale może być tez ta sama osoba
Ło kurfa, to jest to samo myślenie, co myślenie Marianny
Takie proste i oczywiste
Masa tych zakamuflowanych pokemonów cichaczy stąd tam przeszła po kryjomu podejrzewam, bo tamto forum też jakieś chore psychicznie spiskowe na którym są teorie, że kobiety zabijają mężczyzn, biją ich i niszczą ich ponoć. Niestety żałosna propaganda dla debili, bo wystarczy spojrzeć na statystyki policyjne kto kogo zabija a więc 90% to faceci zabijają kobiety, a tylko 10% kobiety facetów. Pobić tez nie mogą jak są zazwyczaj o głowę niższe i mają 15 kilo mniej przeciętnie od faceta.
Wysłany: 20:59, 14 Wrz '26
Temat postu:
to w końcu spierdalsz czy zostajesz z podkulonym ogonem ? niemrawa zazdrosna suko
_________________ Cweloza poluje kiedy zew krwi czuje https://suno.com/invite/@solidarni
Post zebrał 1080 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:06, 14 Wrz '26
Temat postu:
zazdrosna o Marianne, wystarczyło temat założyć i od razu się odpaliłaś i zaczęłaś atakować dziewczynę. Wszyscy widzieli ten szał jaki z ciebie wyszedł !!! helou
ale ja atakuje z 80% ludzi o których mówicie to nic nadzwyczajnego nie zesraj się, lol jakbym pierwszy raz w życiu kogoś zaatakowała a ja to robię na co dzień co za przymuł
Wysłany: 21:18, 14 Wrz '26
Temat postu:
ciekawostki napisał:
ale ja atakuje z 80% ludzi o których mówicie to nic nadzwyczajnego nie zesraj się, lol jakbym pierwszy raz w życiu kogoś zaatakowała a ja to robię na co dzień co za przymuł
przecież ja nie znam babki w ogóle wszyscy o niej trąbią a ja praktycznie nie wiedziałam kto to ty panocek stale o niej pierdoliłeś zauważyłeś że się nie odzywałam w tym temacie praktycznie wcześniej nawet więc jak mogę być zazdrosna o kogoś kto nie wiem kim jest ? lubicie patusiary z patologii i plastikowe lalki spoko nie wnikam to świadczy tylko o was
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów