|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
BarniZnarni
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 09:25, 28 Lut '26
Temat postu: |
|
|
| J a s n y napisał: | | Mały tip: Twój psycholog powinien się o tym dowiedzieć. |
Jej psycholog to youtube i już o tym wie, ale go zablokowała specjalnym skryptem.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
wacus Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 11:17, 28 Lut '26
|
|
|
No ostatni dzień ze mną gadacie paszczaki zasrane, ta udawaj kloaka że jak grasz z jakimś typem z 20 minut skupiasz się a pod koniec jak zostanie ci 5 pionków popełnisz zjebany błąd to nie będziesz niby wkurwiony.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 11:22, 28 Lut '26
|
|
|
Szachy są dobre na sen niestety jak się długo i często gra to zaczynają śnić się szachy, ale chodzi o to że jak pograsz sobie 2 godzinki czy dłużej to jesteś mega znużony czy wymęczony i od razu zasypiasz.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 11:26, 28 Lut '26
|
|
|
Dzisiaj słoneczko świeci ale wcale nie mam jakiegoś dobrego nastroju muszę się chyba pogodzić z tym, że jestem pesymistycznym zjebem z małą ilością energii i przestać w ogóle próbować to zmienić. Zresztą teraz będzie to gówno zwane przesileniem wiosennym. Dobry nastrój to od połowy kwietnia, w maju, czerwcu. Lipiec za gorący i zbyt zjebany. Od połowy sierpnia spoko i wrzesień i tak do połowy października ok.
"Przesilenie wiosenne to potoczne określenie czasowego spadku formy fizycznej i psychicznej, występującego na przełomie marca i kwietnia, gdy organizm adaptuje się do dłuższych dni i zmiennych temperatur. Objawia się zmęczeniem, sennością, bólami głowy i brakiem motywacji, co wynika ze zmian poziomu hormonów (serotonina/melatonina"
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 11:57, 28 Lut '26
|
|
|
Pistacje zawierają tryptofan (246 mg/100 g), który jest niezbędny do produkcji neuroprzekaźnika serotoniny. Niedobór tryptofanu objawia się głównie problemami ze snem (bezsenność, płytki sen) z powodu braku melatoniny, a także zaburzeniami nastroju, takimi jak lęk, drażliwość, smutek, stany depresyjne, wynika z niskiego poziomu serotoniny (hormonu szczęścia).
No dlatego tak lubię pistacje, może mam wieczny niedobór serotoninki. No problem jest kurwa taki, ze nie da się wskazać przyczyny dlaczego ma się obniżony nastrój to może powodować KAŻDY niedobór czegokolwiek, skąd mam wiedzieć czego mam kurwa niedobór ? no do lekarza, ale takie gówna to kosztują żeby wszystko zbadać co mam w organizmie czego potencjalnie za mało. Jak się poczyta o każdej zjebanej witaminie/mikro-makro elemencie to niedobór może się objawiać obniżonym nastrojem.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 12:05, 28 Lut '26
|
|
|
No kurwa to ja potencjalnie mam niedobory WZYSTKIEGO kumulowały się latami już od jakiegoś 13 roku życia bo już wtedy miałam chujowy nastrój i życie wydawało mi się udręką pierdoloną, życie było tylko fajne jako dziecko. To cud, że żyje z permanentnymi niedoborami wszystkiego, tyle że nie choruję, nie mam specjalnych problemów ze snem, jakiś oznak nie ma prócz zjebanego nastroju całe życie. Życie jest tylko fajne jako dziecko taka prawda. Życie jako pierdolony Polak dorosły i często już jako nastolatek to jebana udręka pierdolona i żadne witaminki na to nie pomogą.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
oko
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:30, 28 Lut '26
|
|
|
byłam na spacerku pół godziny chuja mi to poprawiło nastrój nic zero zmian
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:31, 28 Lut '26
|
|
|
W zimę jest o tyle fajnie że nie trzeba się martwić o pot, teraz wszyscy będą się pocić i śmierdzieć uprzedzam.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 14:36, 28 Lut '26
|
|
| wacus napisał: | | No ostatni dzień ze mną gadacie paszczaki zasrane, ta udawaj kloaka że jak grasz z jakimś typem z 20 minut skupiasz się a pod koniec jak zostanie ci 5 pionków popełnisz zjebany błąd to nie będziesz niby wkurwiony. |
NICE TRY, ale jeśli już musisz wiedzieć to jestem zrównoważony i kiedy nie popełnię błędu to mam mega satysfakcję że rozjebałem skurwiela i teraz cierpi. A ty jesteś niezrównoważona - dalej nie rozumiesz?  ...przecież to proste jak but .. Zresztą ty masz niedobory wszystkiego.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:14, 28 Lut '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 15:45, 28 Lut '26
|
|
|
.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 15:58, 28 Lut '26
|
|
|
i tak już usunięty
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 16:10, 28 Lut '26
|
|
|
lol a zjeb sie przypierdalał że ja zakładam konta i usuwam a sam tak robi po kryjomu, naśladuje mnie debil
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|