Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:23, 12 Gru '25
Temat postu:
Dziwne że od oddychania nie ma ataku paniki _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
ale co mi pomoże na to, że wolałabym być dzieckiem tak 5-7 lat i się bawić w piaskownicy ?
jedyny super fajny moment to jak przyjedzie siostrzenica albo ja do niej pojadę i się bawimy a tak to co reszta to głupie gadki szmatki z dorosłymi to nie to samo kurwa, chlanie z dorosłymi też nie to potem kac następnego dnia wcale fajne to nie jest
Zawsze mogło być gorzej cieszę się przynajmniej że już do szkoły nie chodzę, przynajmniej za robotę płacą a nie łazić to bezsensownego więzienia uczącego posłuszności i bycia biorobotem, trzeba podnieść rękę żeby dostać pozwolenie żeby zrobić siku hahahhaahahhahaha kurwa czy to normalne
A kto powiedział że ci co mają dobre relacje z rodzicami mają lepiej w życiu ?? haha nice try, często właśnie ci z takimi super niby rodzicami przyjaciółmi są bardzo naiwni i inni ich wykorzystują i oszukują. Do mnie przynajmniej psychopaci się nie czepiają, nikt mnie nie wykorzystał czy coś bo wyczuwam świrów na odległość. A ci ufni, wrażliwi ludzie dobre dusze to przecież inni ich jebią równo.
Zresztą ci z tych zżytych rodzin to często jakby w sekcie jakiejś byli dzwonią do mamusi kurwa codziennie i opowiadają o jakichś jebanych gównach bez znaczenia. To dopiero pojebanie jest. Rozkminają jaką kupę robili i ile kosztuje czekolada w lidlu. Zwłaszcza ci synkowie z narcystycznymi niby dobrymi mamusiami a babka ma wieczne pretensje do synowej o jakieś gówna a same wychowały synków jak w jakiejś sekcie piorąc im mózgi gdzie mamusia najważniejsza.
Wysłany: 19:51, 12 Gru '25
Temat postu:
ej ale ogranij że zamieszki na ulicach nie u każdego wywołują niepokój , to że ty masz atak paniki na wieść o tym, i tak to kojarzysz, to nie znaczy że każdy ma od razu tego typu reakcje , HELOU !!!
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
To że ty spałeś z matką w jednym łóżku do 22 roku życia nie oznacza że masz dobre relacje z matką... to pojebane jest nawet nie wiem czy psychiatra może pomóc.
Wysłany: 19:55, 12 Gru '25
Temat postu:
mam nadzieję że dotarło w kakao, i przestaniesz w końcu pierdolić że na głównym są same pesymistyczne i depresyjne informacje !!! . Jest wręcz odwrotnie !!!
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Matuszka jest pierwsza, zaraz po żonie, a w szczególności Matuszka Rasija, która opiekuje się nami Słowianami abyśmy nie zatracili naszych korzeni i mądrości przodków.
Żona jednak ważniejsza… bo dupy daje i bachory rodzi, dlatego ważniejsza…
Wysłany: 22:54, 15 Gru '25
Temat postu:
Cytat:
nie klikam twoich gówien
a kto ci każe klikać ślepa też jesteś?
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów