Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:55, 17 Paź '25
Temat postu:
jest odpowiedź pana wojtka
Wyjaśniło się również że pan wojtek nigdy nie był nawet sympatykiem kamratów, a więc rafałek-mitoman ściemnia na poczekaniu -tak jak przypuszczałem .
_________________ OpenChat
Dobra wiecie co naprawdę nudni jesteście, nudzę się tu spadam niczego ciekawego od kogokolwiek z tego forum się nie dowiedziałam od jakichś 2 lat faceci są tragiczni nawet w konwersacji online czy byciu śmiesznym to jest forum do cholery tu się dyskutuje, troluje, schizuje nie zamula jak stare dziady. Taki nowy czaruś se wejdzie i też kurwa zagadać normalnie nie umie, arnoldzik troll też chujowo nudny, boże jak wy kurwa wszyscy ssiecie.Macie jakieś przygody na co dzień ? co wy do kurwy nędzy robicie siedzicie w chałupie z żółtymi papierami jak taki chemicloo i co?
Wysłany: 22:05, 17 Paź '25
Temat postu:
Jest odpowiedź Rafała :
Cytat:
niczego ciekawego od kogokolwiek z tego forum się nie dowiedziałam od jakichś 2 lat
Nie świruj pawiana, chciałem z tobą rozmawiać o czarnych dziurach, kosmosie, prawach fizyki - to wyparowałaś.. Pytałem czy słyszałaś o teleskopie Jamessa Webba ? .. Osrałaś temat .. ... Wrzucałem podcasty o broni jądrowej ... Za Mało ciekawe dla ciebie żydowska kurwo??????
_________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
Jakby mi ktoś zapłacił to bym obaliła prawa fizyki no ale gówno mnie to obchodzi mówiłam już nie jestem aż takim nerdem, mnie fizyka i kosmos w ogóle nie rajcują. Zresztą teoretyczna fizyka co to za gówno tego nawet udowodnić nie można sranie po krzakach, w sumie spoko robota srasz sobie teoretycznie po krzakach i może nawet jakiegoś granta dostaniesz na swoje schizy. Ja z ludźmi na co dzień obcuję nie z kosmosem.
Wysłany: 22:22, 17 Paź '25
Temat postu:
no to jak cie nie obchodzi to o co te pretensje? _________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
Wystarczy że szachami się zainteresowałam jestem wystarczającym nerdem czy nie ?? Jak będzie można polecieć w kosmos to się tym zainteresuje zresztą mówiłam bardziej mnie interesują jakie stwory w oceanach na dnie są i co jest w głębi ziemi
Wysłany: 22:26, 17 Paź '25
Temat postu:
LOL wrzuciła jakiś losowy filmik od discovery który znalazła -uwaga- pięć sekund wcześniej (a NIGDY takiej tematyki nie zapodawała, pierwszy raz widzę ) - i świruje pawiana że się niby czymś interesuje poza księgowością .. Nice try. .... Przecież ty kurwa jesteś nudna i pusta jak para kaloszy w lato _________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
Wysłany: 22:29, 17 Paź '25
Temat postu:
Nietypowe to są te twoje żałosne aktorskie udawanki teraz .. Wracaj do swojej księgowości bita ruro -to wszystko na co cię stać.
_________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
No i wydało się nie czytasz mnie już wiele razy mówiłam że ocean mnie bardziej interesuje bo jest potencjalnie do odkrycia a planety to gówno można tylko schizować na ten temat podobnie jak na temat boga i nieskończoności i to tylko do ostrych schizów prowadzi i psychiatryka
Wysłany: 22:33, 17 Paź '25
Temat postu:
Czy ty kiedykolwiek wrzuciłaś coś interesującego na forum? ..hmmm .. pomyślmy .. NIE PRZYPOMINAM SOBIE !
pokazywałam wam też nieraz filmik że 1+2+3+4+... i tak dalej prowadzi do -1/12 według niektórych ja wrzucałam wiele razy nerdowe zagadki i schizowe ciekawostki ale wszyscy to ignorowali więc skończyłam z tematem
Wysłany: 22:36, 17 Paź '25
Temat postu:
Posłuchaj, nigdy nie wrzuciłaś niczego ciekawego , a już z pewnością niczego o czym bym nie wiedział .. W dodatku cały czas napierdalasz o jakichś zarobkach i pracy. Zrozum - NIE PASUJESZ DO NAS . Helou!
Dopiero ostatnio skurwielu kłamliwy a nie cały czas kurwo, a niby w lipcu i sierpniu jak napieprzałam w szachy i były zakłady kryptowalutowe to też o pracy gadałam ?? na tym forum długo jestem i różne tematy poruszałam, nieważne kurwa co bym poruszyła nikt nigdy ze mną nie gadał prócz gudłaja czasem i pytam dlaczego ścierwa. Wystarczy że ktoś kogoś nie lubi to nawet nie odpisze na temat filmiku jutubowego i dyskusji nie ma. Mi to nie przeszkadza ja chętnie podyskutuje z ludźmi których nie lubię dowiem się czegoś nowego. A taki dewial kolejny skurwielek to ignoruje w ogóle ludzi których nie lubi.
Wysłany: 22:53, 17 Paź '25
Temat postu:
tak, cały czas gadasz o swojej pracy - a to o sprzedawaniu książek, a to o korepetycjach , a to o księgowych egzaminach/rozmowach ... świątek piątek czy niedziela, lato jesień zima , rano i wieczorem. Więc NIE - nie "ostatnio" .. Więc nie wkręcaj teraz, że poruszałaś coś ambitniejszego ... LOL .. Co najwyżej jakieś psychogówna - twoja jedyna fiksacja poza robotą . Coś a'la ten czarnuch którego tu podałem jako przykład, a który potrafił tylko na okrągło narzekać na ludzi - i jeszcze bezczelnie się dziwił że nie mówi o ludziach. Ty też masz taką schizofrenię _________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
Ależ proszę nie będziesz mnie już więcej czytał zresztą żadnych nowych informacji od was nie da się wyciągnąć badam na siłę ale na chuj wszystko zostało zbadane kloaka nic nowego o sobie nie powie a i tak wszystko wiem.Mam fotki, wszelkie informacje o małżeństwach, Ukraince co nie chce nawet ślubu. No i starczy, wszystko tak czy siak możliwe zostało od ciebie wyciągnięte. Wygrałam
Wysłany: 23:10, 17 Paź '25
Temat postu:
marylka napisał:
pytałam już wielokrotnie z czego ty się utrzymujesz
Ja? .. Sprzedaję niedostępne książeczki. ....Ale się z tym kurwa nie obnoszę jak pojebany, i nie chwalę co pięć sekund - bo gówno to kogo obchodzi! ...potrafię do cholery rozgraniczyć swoje życie zawodowe od zainteresowań w wolnym czasie. Helou!
nie uda mi się wyciągnąć jednej rzeczy wielkie mi halo i tak wygrałam bo nie da się wszystkiego wyciągnąć, także zajmuj sie czym chcesz i tak wygrałam.
Wysłany: 23:15, 17 Paź '25
Temat postu:
a co ty tam wiesz.... znasz jedynie jedno z moich licznych kont sprzedażowych. Diluj.
A to jedno specjalnie ci pokazałem żebyś miała się czym podniecać.
A golarka cały czas niesprzedana, mówiłam wezmę za 29 zł kupię jakieś książki od matmy zapłacę 45 zeta za wszystko a ten nie, to się babraj z tą golarką. 29 mi karakanie niedomyty nie pasuje ??
Wysłany: 23:19, 17 Paź '25
Temat postu:
nie będę ci oddawał poniżej kosztów dostawy idiotko. ...To jest precyzyjny sprzęt wymagający solidnych zabezpieczeń pocztowych.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów