W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Księgowość to moja pasja  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 188
Strona:  «   1, 2, 3, 4   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:23, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
a miej sobie w wyświetleniach co chcesz - tylko nie wrzucaj tego tutaj, rób to w zaciszu domowym. To forum to nie punkt dla melomanów, tylko poważne naukowo-polityczne miejsce wymiany informacji. Czy to do ciebie dotarło?

lol schizofreniczny czubku przecież co chwilę co 3 post w pierdolni to wrzucasz randoma w necie który pierdoli o niczym żałosny frajerze. Widziałeś swój obleśny ryj w lustrze? jak ty sie kurwo w ogóle zachowujesz wrzucasz tu kał po całych dniach a krytykujesz innych.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:24, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

skoro oglądasz filmiki o przegrywach sam jesteś takim właśnie przegrywem, proste. Swój ciągnie do swego co nie
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:24, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Mówiłam ci żebyś książki czytał np. jakieś o wywieraniu wpływu na ludzi, o manipulacjach itd to byś się nie dziwił takim gównom mając prawie 50 lat Confused
ale ty tylko obrazki i jutuba oglądasz a zasad społecznych nie znasz i wszystkiemu się dziwisz.

Nie używaj moich spostrzeżeń o tobie na mnie.

Poza tym oglądałem niebezpieczne związki, to dla ciebie był film o manipulacjach i stwierdziłaś że co ja oglądam .

Wiec nie mów mi nic o wywieraniu wpływu na ludzi - BO TO JA KRĘCĘ DRAMY NA YOUTUBE Z TYLNEGO FOTELA. Mogłabyś się ode mnie uczyć Idea
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:36, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żyjesz z kręcenia dram na youtubie ? a sorry za takie nieznaczące gówna nie płacą, ty sie kurwa ciesz że nie musisz alimentów płacić nie wypłaciłbyś się do końca życia
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:45, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sorry, ale nie mam za co płacić alimentów, ta ja powinienem otrzymywać alimenty wiesz Idea
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:46, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
…, ty sie kurwa ciesz że nie musisz alimentów płacić nie wypłaciłbyś się do końca życia

Hehehe, dobre 👍
Powrót do góry
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:48, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
sorry, ale nie mam za co płacić alimentów, ta ja powinienem otrzymywać alimenty wiesz Idea

O! To też dobre. Ja radził bym jednak rentę z tytułu „na głowę”. Hehehe Smile
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:49, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no bardzo dobre , idiotka sądzi że alimenty płaci się do końca życia Shocked .. Na alimenty kurwo to trzeba sobie zasłużyć Surprised
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:53, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nawet nic śmiesznego nie wrzucasz na jutuba tylko zjebane smuty smęciarzy depresyjnych

Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:54, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
sie kurwa ciesz

Ja się nie muszę "cieszyć" stara kurwo BO NIE MA NAJMNIESZEGO POWODU ŻEBYM PŁACIŁ JAKIEŚ ALIMENTY. helou . Pogódź się z tym. .......wiesz ... to ty się kurwa ciesz że nie szczekasz -taka była balanga!
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:29, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie masz żadnych pieniędzy stara żydowska kurwo, kiedy ślub z Ukrainką bo ta wydaje się pracuje i będzie cię utrzymywać jakbyś był dzieckiem Confused
no widać nie ma ochoty na taki układ
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:43, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ej ślub z Ukrainką został przełożony a nie odwołany cały czas się z nią spotykasz i będzie nowy ślub co niee
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:47, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://allegrolokalnie.pl/oferta/biogra.....1087220851

ile masz tych biografii cena do negocjacji dobra to 150 zł max co ty na to i ogarnij sobie inposta jak normalny człowiek a nie kuźwa paczką 50 zł za wysyłkę kurwa... chyba cie pogrzało nikt tyle nie zapłaci za wysyłkę !!! poza tym leniu każdy tytuł to dajesz jeszcze autora i najlepiej wydawnictwo a nie pierdolenie około 30 tytułów, dokładnie poproszę
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:24, 22 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To bez znaczenia i tak nikt nie kupi wszystkich.. które sztuki cię konkretnie interesują?

Cytat:
50 zł za wysyłkę kurwa...
To tylko dodatkowe 1zł 42 grosze w przeliczeniu na książkę. Uczciwa cena za wysyłkę Rolling Eyes

Poza tym cena do negocjacji, mogę puścić wszystko za 200, niżej nie zejdę, plus 50 co daje 250, co daje 7 zł 14 groszy za jeden tytuł, właściwie okazja Rolling Eyes

A jak ktoś chce się bawić może kupić i wystawić wszystko osobno, powiedzmy po 15/20 zł , te gorsze za 9,99 , i po trzech latach będzie do przodu. Wchodzisz w to?? Rolling Eyes
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:15, 23 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co mnie interesują czyjeś biografie w ogóle tego nie kumam że ktoś czyta biografie innych ludzi, ja mam to totalnie w dupie jak kto żył. Jak coś przeczytam w sensie 1,2,3 4 maks 5 książki na rok to i tak jakieś psychologiczne, ekonomiczne czy popularnonaukowe ewentualnie kryminał, thriller te sprawy nigdy żadnej biografii nie przeczytałam może wrócę do kryminałów Agathy Christie kiedyś czytałam tego od cholery. Czytanie jest przereklamowane zwłaszcza jakiegoś gówna, mnóstwo jakichś bab czyta np. jakieś romansidła i co z tego mają ?? łażą kury domowe po bibliotekach czytają romansidła i jakieś inne telenowele pisane i ja pytam czy komukolwiek coś się od tego polepszyło ? Jeszcze rozumiem jakieś motywacyjne no też gówno fejkowe ale widać że ktoś się stara czy chce coś zmienić, ale takie gówno-romanse ? to tylko może pogorszyć bo prowadzi do odrealnienia
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:03, 23 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Biografie to najciekawsze historie - i jedyne które się liczą ... bo tylko życie pisze scenariusze warte poznania.

Lekceważyć biografie mogą tylko osoby które żadnej nie przeczytały. Dla takich pustaków pozostają telenowele Agaty Christe .
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:14, 23 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Biografie zresztą i tak są wyolbrzymione, przerysowane także w połowie fejkowe gówno podobnie reportaże też ludzie wymyślają se gówno dla beki. Przecież większość ludzi to nic im się nie chce to naturalne w chuuj nikt mi nie wmówi, że są ludzie którzy sami z siebie co chwilę wymyślają różne gówna jeżdżą chuj wie gdzie zwiedzają to wszystko o czym piszą o ile nie są zaburzeni/chorzy psychicznie. To nawet nie jest normalne co chwile badać świat, robić różne gówna. Jeżeli już to niestabilne ekstrawertyczne śmieci a ja nie zamierzam o nich czytać. Nudne życie to jest to biografia na 5 kartek a nie kurwa 500 stron w tym połowa przerysowana tak czy siak.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:16, 23 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przypomnij nam jak bardzo wierzyłaś w skuteczność szczepionek na kowid , bo chyba znowu umyka nam ta prawda...
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:20, 23 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nudne życie to jest to... nuda, stabilność, gnicie za życia mmm. Urodził/a się i zdechł/a nic nie osiągnął/nie osiągnęła. No i dobrze po chuja mam się męczyć w imię niby czego ? gnicie w księgowości do emerytury a potem śmierć no czego można chcieć więcej, przygód jakichś lol w innych krajach nie jest nawet lepiej kurwa taki Paryż jebie tam wszędzie syf, smród, metro 100 razy gorsze niż w Warszawie i do tego wszędzie czarni zawsze jakieś kurestwo może cie zaatakować kieszonkowy grasują. Francja to Polska w latach 90 dzikiego kapitalizmu i to gorzej bo w Polsce przynajmniej czarnych nie było. Dramat. Włochy ? tam też jebie, śmieci i syf. o gwiazdkę czy dwie lepiej niż we Francji ale dupy mi nie urwało.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:33, 23 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zresztą ci podróżnicy to nasrane we łbie mają wyguglowałam sobie przed chwilą jakiegoś losowego podróżnika no nawet ładny chłopak ale ja się pytam co on ma za gówno w uszach ?? do tego tatuaż na nodze, babka też cała wytatuowana co jest do kurwy nędzy ? No i to są właśnie typowi podróżnicy kuźwa jakieś niestabilne wieczne dzieci z adhd niestabilnością psychiczną.

Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:44, 23 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Włochy ? tam też jebie, śmieci i syf. o gwiazdkę czy dwie lepiej niż we Francji ale dupy mi nie urwało.
Zwiedziłaś Francję i Włochy tak? Rolling Eyes
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:46, 23 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tylko we Włoszech byłam z 14 lat temu ale Paryż to ludzie opowiadali i tam jest dramat
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:51, 23 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A do Izraela to już się nie ruszą podróżnicy zasrani wszyscy do Włoch jeżdżą jak ostatni frajerzy, ale mnie na Izraela nawet nie stać sorry.

Koszt tygodniowej wycieczki do Izraela zaczyna się od około 4300 zł, ale średnia cena to około 4500 zł, co klasyfikuje go jako kierunek średniej-wyższej półki cenowej. Sam bilet lotniczy w obie strony można znaleźć w przedziale cenowym od około 380 zł do 1900 zł i więcej, w zależności od terminu i linii lotniczej. Ostateczny koszt zależy od standardu podróży, wybranego zakwaterowania, wycieczek i innych wydatków na miejscu
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:38, 24 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kto mi zafunduje wycieczkę do Izraela pojadę razem z nim/nią potem wydamy wspólnie książkę i opiszemy w połowie niestworzone historie i tak większości ludzi nie stać by to sprawdzić poza tym książka będzie wydana w Polsce będzie na rynku europejskim więc ci z Izraela też nie będą się czepiać, że nieprawda bo nikt stamtąd tego nie przeczyta. Możemy opisać jak Izraelczycy jedzą Palestyńczyków na śniadanie z głów ich robią specjalne potrawy itd.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:42, 24 Paź '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No kloaczko co ty na to robisz dramy na jutubie z ukrycia ale to słabe nic nie zarabiasz... lepiej jakąś z dupy historyjkę wydać będzie bestsellerem i zyskami podzielimy się po równo.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3, 4   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach