[quote="stronnik z 11 stycznia 2025"Nie jest moją żoną - żartowałem z tym ślubem, nigdy ślubu nie było. Nie jestem religijny. Po porstu jest matką mojego dziecka. I odmawia mi kontaktu, zerwała związek. Bez przyczyny - lub z jakiejś przyczyny mało kurwa istotnej , chyba że w jej chorej bani tak ważnej że można nasrać na dobre relacje dziecko-ojciec i na wszelką przyszłość z tym związaną. Oraz uczynić ze mnie w oczach dziecka potwora. Ale to ona jest potworem dopuszczając się czegoś tak chorego i okrutnego. [/quote]
to się nazywa konkubina chłopie a nie żadna żona dziwolągu niedorobiony nie znasz znaczenia słów których używasz
A przecież dziecko nie straciło tylko mnie w pewnej chwili. Zupełnie nagle. Została wykastrowana z drugiej babci i dziadka, moich rodziców. Ze swojej historii rodowej . Tak samo zostali potraktowani moi rodzice, ucięty kontakt - czy oni też byli dla niej niebezpieczni? Rolling Eyes Też się ich bała? Również należało ich potraktować z buta jak zupełnie obcych? Nieodbierać telefonów, jakby …
Beznadziejna argumentacja, tym bardziej, że wskazywałeś, że z ojcem masz słabe relacje. Chwytasz się argumentów z trzeciej ręki, przegrałeś.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:45, 10 Wrz '25
Temat postu:
A jakie ma znaczenie moja relacja z moim ocjem .. Nie wiesz już czego się czepić parówo nieumyta .. .. Noo, Bardzo ..poprawny argument . Czyli -w twoim damskim słowniku czytaj : SŁABY.
Cytat:
to się nazywa konkubina chłopie a nie żadna żona dziwolągu
Moja czwarta żona uważa inaczej.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
A dobrze że ci ojciec twój zdechł,, już ci mówiłem o tym ? .. ty zniekształcony śmierdzący parchu.
To jest właśnie twoja argumentacja, pełna nienawiści i jadu. Piszesz coś o człowieku, którego nie znałeś i już nie poznasz, aby tylko uderzyć, brak ci manier, taktu, czyli tego co cenią kobiety.
Nieprawdopodobne, ale mam szacun dla Ukrainy, a to z powodu Poliny, że cię przejrzała zanim popełniła błąd.
MIECZEM KURWO WOJUJESZ OD MIECZA KURWO GINIESZ....................ZACZNIJ SIE WYPOWIADAĆ Z ŁADEM I SKŁADEM TO I ROZMOWA BĘDZIE INACZEJ WYGLĄDAĆ TOXSYCZNY ŚMIETNIKU
Co Durden, synapsy ci się przegrzały? Nie nadążasz za tokiem rozmów? Potrzebujesz, aby ci podręcznik napisać do rozumowania tekstu?
Cha, cha, asfalt pod deklem - to cały Durden cha, cha🎱🎱
SYNAPSY MAM W PORZĄDKU, W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE... WSPÓŁCZUJĘ TWOJEJ MATCE, ŻE TAKIEGO ROZJEBANEGO UMYSŁOWO CFELIKA WYCHOWAŁA..............CFELIKA KTÓRY MYŚLI ŻE JEST BŁYSKOTLIWY........SZKODA TYLKO, ŻE TWOJE KOMENTARZE MAJĄ INTELEKTUALNĄ MASĘ WATY CUKROWEJ
Wysłany: 21:48, 10 Wrz '25
Temat postu:
a ty kim możesz być? Dupodajką na dworcu? hmmm?
Cytat:
On popełnia dużo większe błędy, a potem się dziwi czemu tak wyszło...
A moim największym błędem było to, że pomogłem pewnej szmacie.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
A jakie ma znaczenie moja relacja z moim ocjem .. Nie wiesz już czego się czepić parówo nieumyta .. .. Noo, Bardzo ..poprawny argument . Czyli -w twoim damskim słowniku czytaj : SŁABY.
A to parówo, oznacza, że ona nie ma do czego nawiązywać, bo nie tworzycie rodziny takiej o jaką by zabiegała w przyszłości. Spokojnie więc będzie mogła cię skreślić, jak i całą twoją rodzine, szczególnie gdy się zabijesz.
Wysłany: 21:51, 10 Wrz '25
Temat postu:
BarniZnarni napisał:
J a s n y napisał:
A to parówo, oznacza, że ona nie ma do czego nawiązywać, bo nie tworzycie rodziny takiej o jaką by zabiegała w przyszłości. Spokojnie więc będzie mogła cię skreślić, jak i całą twoją rodzine, szczególnie gdy się zabijesz.
Piłeś? nie pisz cfeliku. Twoje słowa to chyba jakiś stan schizofreniczno-przymulony. Bez ładu i składu. Zero logiki. Zero sensu. Jeszcze raz pytam CO MA MOJA RELACJA Z MOIM OJCEM - (w ogóle coś wiecie na temat??) do tego że kurwa skreśliła drugą babcię i drugiego dziadka z życia dziecka? ) Już nawet gdyby nie chodziło o mnie - a z jakiej racji i jakie miała prawo do potraktowania tych ludzi w ten sam sposób?? Jeżeli kurwiu nie widzisz w tym niczego niestosownego - to chui ci w ten twój przecwelony ryj padalcu antyludzki. Według ciebie ta szmata może popełnić każde kurestwo i będzie usprawiedliwiona ze względu na : byle co -związane z byle czym... ... ty kurwa i sędziowanie ..., hahahaha
Cytat:
ona nie ma do czego nawiązywać,
Jak kurwa "nie ma do czego nawiązywać?" A ja to co ?? nie liczę się? Moje uczucia się nie liczą?? A moi rodzice to co ? ZERO??
"konkubent brzmi jak patologia. Ale w sumie czym niby innym są związki na kocią łapę? bez deklaracji? odpowiedzialności za siebie? odpowiedzialności społecznej?"
Konkubent kojarzy sięz patologią i widać że to takie kloaki agresywne tworzą takie związki
ojciec brzmi dumnie ale ty nie zasłużyłeś na to miano możesz być jedynie spermiarzem konkubentem
TO, ŻE SŁOWO 'OJCIEC' CIĘ BOLI, MÓWI WIĘCEJ O TOBIE NIŻ O CHEMIKLOO........MUSIAŁAŚ DORASTAĆ W NIEZŁYM EMOCJONALNYM WYSYPISKU, ŻE TWOJE STANDARDY OPIERAJĄ SIĘ NA TYM, CO WIDZIAŁAŚ PRZEZ SZPARY W DRZWIACH SYPIALNI.....SKORO TWOJE JEDYNE SKOJARZENIA TO 'SPERMIARZ' I 'KONKUBENT'...........ALE SKORO TAKIE MASZ WZORCE, TO WSZYSTKO JASNE.
Wysłany: 22:01, 10 Wrz '25
Temat postu:
o proszę teraz będzie dziwka ślubów broniła hahaha... byle tylko odwinąć kota ogonem .. .. A tak kiedyś srała na śluby i małżeństwa.. A teraz to jest świętość jakaś dla niej .. Tfu co za obłudna fałszywa bladź. Jak chorągiewka na wietrze.. w zależności od koniunktury i zapotrzebowania na daną narrację.
Z tobą kurwo się nie da rozmawiać, bo nie wiadomo jakie masz zdanie o danej godzinie . ZEZŁOMOWAĆ.
Pyszczooś, nie ma już co o tym dalej gadać. Wszystko jest zbadane. Kloaka powinien trafić na terapię, która by go wyleczyła z antykobiecości, a Durden, to nie wiem, chyba do jakiejś zawodówki. Jakby się jakiegoś fachu nauczył, to i jakiś pożytek by z niego był…
Wysłany: 22:08, 10 Wrz '25
Temat postu:
Cytat:
tatusiować mu się zachciało.
Tatusiował -to twój tobie. I widać nie wyszło mu to na zdrowie
pierdolony męski śmieć napisał:
Kloaka powinien trafić na terapię, która by go wyleczyła z antykobiecości
Ja pierdole ale żenada... Chłopie , ja nie mam żadnej antykobiecości, od tego zacznijmy. Ty powinieneś chyba trafić na terapie przyjmowania na ryj.
_________________ OpenChat
Co tam pierdolisz patologiczny konkubencie ?
Ślub jest zawsze lepszy od jakiejś dziwacznej krypto-pato konkubinackiej relacji, mnie po prostu nie interesują związki z mężczyznami w ogóle ale jakbym miała jakiś zawrzeć to ślubem.
Pyszczooś, nie ma już co o tym dalej gadać. Wszystko jest zbadane. Kloaka powinien trafić na terapię, która by go wyleczyła z antykobiecości, a Durden, to nie wiem, chyba do jakiejś zawodówki. Jakby się jakiegoś fachu nauczył, to i jakiś pożytek by z niego był…
No to prawda chyba pora zakończyć temat kloaka opowiedział całą swoją historię, nie ma co dalej gadać. Wszystko zbadane wyrok zapadł, można się rozejść.
No to prawda chyba pora zakończyć temat kloaka opowiedział całą swoją historię, nie ma co dalej gadać. Wszystko zbadane wyrok zapadł, można się rozejść.
EKSPERCI OD WSZYSTKIEGO I NICZEGO, CZAS JUŻ ZAKOŃCZYĆ TEN ŻENUJĄCY SPEKTAKL. NIKT TU NIE CZEKA NA WASZE TANIE POPISY, WYLEWY ŻÓŁCI I INTERNETOWE MĄDROŚCI Z KOŃCA INTERNETU.......WIĘC ZRÓBCIE SOBIE PRZYSŁUGĘ I ZNIKNIJCIE
Terapia w przypadku Kloaki, polegałaby na zmianie polaryzacji jego uczuć i emocji do matki jego dziecka. Inaczej mówiąc, to co ma na plus powinien przekierować na minus, a to co ma na minus, powinien przekierować na plus.
W tym celu należy popracować nad czakrą serca, która jest na pewno zablokowana.
Terapia w przypadku Kloaki, polegałaby na zmianie polaryzacji jego uczuć i emocji do matki jego dziecka. Inaczej mówiąc, to co ma na plus powinien przekierować na minus, a to co ma na minus, powinien przekierować na plus.
W tym celu należy popracować nad czakrą serca, która jest na pewno zablokowana.
GRATULUJE......WŁAŚNIE OBRONIŁEŚ DOKTORAT Z PIERDOLENIA GŁUPOT, ZERO SKUTECZNOŚCI, STO PROCENT BREDNI.
TY NIE JESTEŚ TERAPEUTĄ.......TY JESTEŚ PRZYPADKIEM, KTÓRY TERAPEUCI ANALIZUJĄ PO GODZINACH DLA BEKI
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów